Ismena Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Belgia - Włochy Słońce - Bocian Belgia, będzie świętować zwycięstwo. We włoskiej drużynie będą potrzebne jakieś większe zmiany, aby w ogóle mogli myśleć o dalszych meczach. Jakie są Wasze odczucia odnośnie tego meczu?
Marika Napisano Czerwiec 12, 2016 Napisano Czerwiec 12, 2016 Rydwan - 6 Mieczy Gra będzie wyrównana, przynajmniej po drugiej połowie W pierwszej to Belgia może grać lepiej i strzelić kilka bramek, ale w kolejnych 45 minutach, ich rywale będą chcieli odrobić starty i możliwe, że im się to uda. Zaczną grać inaczej i to może się opłacić. Postawiłabym na remis
Aga321 Napisano Czerwiec 13, 2016 Napisano Czerwiec 13, 2016 Belgia - podróż Włochy - kochanek Wydaje mi się, że wygra Belgia z wyraźną przewagą. Będą mieć jakąś dobrze opracowaną strategię gry, na boisku będą bardzo energiczni. Natomiast Włochy wydaje mi się, że mogą grać brutalnie, może jakieś faule się zdarzą
Ismena Napisano Czerwiec 13, 2016 Autor Napisano Czerwiec 13, 2016 Nie trafiłyśmy Belgia - Włochy 0 - 2 Nie oglądałam, więc nie wiem jak wyglądała gra poszczególnych drużyn, ale wiem, że pierwsza bramka padła w pierwszej połowie, a druga w drugiej. Pewnie reprezentacja Belgii, miała jakieś swoje okazje, ale ich nie wykorzystała. Patrząc na moje karty, Słońce które uważałam za pewniaka zawiodło mnie. Natomiast Włochy wydaje mi się, że mogą grać brutalnie, może jakieś faule się zdarzą Tak patrząc na ilość żółtych kartek (4) po stronie włoskiej na pewno nie grali przepisowo, często faulowali.
Polecane posty