Skocz do zawartości

5. Belgia - Włochy (13.06)

Polecane posty

Napisano

Belgia - Włochy

Słońce - Bocian

Belgia, będzie świętować zwycięstwo. We włoskiej drużynie będą potrzebne jakieś większe zmiany, aby w ogóle mogli myśleć o dalszych meczach.

Jakie są Wasze odczucia odnośnie tego meczu? :)

Napisano

Rydwan - 6 Mieczy

Gra będzie wyrównana, przynajmniej po drugiej połowie ;) W pierwszej to Belgia może grać lepiej i strzelić kilka bramek, ale w kolejnych 45 minutach, ich rywale będą chcieli odrobić starty i możliwe, że im się to uda. Zaczną grać inaczej i to może się opłacić. Postawiłabym na remis ;)

Napisano

Belgia - podróż

Włochy - kochanek

Wydaje mi się, że wygra Belgia z wyraźną przewagą. Będą mieć jakąś dobrze opracowaną strategię gry, na boisku będą bardzo energiczni. Natomiast Włochy wydaje mi się, że mogą grać brutalnie, może jakieś faule się zdarzą :)

Napisano

Nie trafiłyśmy ;)

Belgia - Włochy

0 - 2

Nie oglądałam, więc nie wiem jak wyglądała gra poszczególnych drużyn, ale wiem, że pierwsza bramka padła w pierwszej połowie, a druga w drugiej. Pewnie reprezentacja Belgii, miała jakieś swoje okazje, ale ich nie wykorzystała. Patrząc na moje karty, Słońce które uważałam za pewniaka ;) zawiodło mnie.

Natomiast Włochy wydaje mi się, że mogą grać brutalnie, może jakieś faule się zdarzą :)

Tak patrząc na ilość żółtych kartek (4) po stronie włoskiej na pewno nie grali przepisowo, często faulowali.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...