Ismena Napisano Czerwiec 14, 2016 Napisano Czerwiec 14, 2016 Francja - Albania Niedźwiedź - Drzewo Czyżby Albania zaskoczyła i wygrała ten mecz? Hmm... jednak chyba Francja okaże się silniejsza i piłkarze będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz. Karta Drzewa mnie zastanawia, drugi raz się pojawiła i jestem ciekawa jaki będzie przebieg zarówno tego wcześniejszego meczu jak i tego Zapraszam do wspólnej zabawy
Aga321 Napisano Czerwiec 15, 2016 Napisano Czerwiec 15, 2016 Francja - nadzieja Albania -wesołość Prawdopodobnie mecz wygra Albania. Odniosą sukces. Francja mimo nadziei przegra, będą zbyt pewni siebie i to ich zgubi..
Gość Napisano Czerwiec 15, 2016 Napisano Czerwiec 15, 2016 Francja Mysz Albania Chmury Na boisku pojawi się jakieś zamieszanie, ale obie drużyny nie będą w formie. Ja obstawiam remis.
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Napisano Czerwiec 15, 2016 Francja - Albania Niedźwiedź - Drzewo Czyżby Albania zaskoczyła i wygrała ten mecz? Hmm... jednak chyba Francja okaże się silniejsza i piłkarze będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz. Karta Drzewa mnie zastanawia, drugi raz się pojawiła i jestem ciekawa jaki będzie przebieg zarówno tego wcześniejszego meczu jak i tego Zapraszam do wspólnej zabawy W poprzednim meczu, drużyna, której wyszło Drzewo strzeliła gola. Więc wydaje mi się, że i Albania strzeli. Ostateczny wynik 2:1 dla Francji
Ismena Napisano Czerwiec 15, 2016 Autor Napisano Czerwiec 15, 2016 Mecz zakończył się wynikiem 2:0 dla Francji. Obydwie bramki zdobyli w drugiej połowie, w końcówce i doliczonym czasie. Wygląda na to, że przez prawie cały mecz Albania bardzo dobrze się broniła
Polecane posty