Skocz do zawartości

9. Francja - Albania (15.06)

Polecane posty

Napisano

Francja - Albania

Niedźwiedź - Drzewo

Czyżby Albania zaskoczyła i wygrała ten mecz? Hmm... jednak chyba Francja okaże się silniejsza i piłkarze będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz.

Karta Drzewa mnie zastanawia, drugi raz się pojawiła i jestem ciekawa jaki będzie przebieg zarówno tego wcześniejszego meczu jak i tego <myśli>

Zapraszam do wspólnej zabawy ;)

Napisano

Francja - nadzieja

Albania -wesołość

Prawdopodobnie mecz wygra Albania. Odniosą sukces. Francja mimo nadziei przegra, będą zbyt pewni siebie i to ich zgubi..

Napisano

Francja Mysz

Albania Chmury

Na boisku pojawi się jakieś zamieszanie, ale obie drużyny nie będą w formie.

Ja obstawiam remis.

Napisano
Francja - Albania

Niedźwiedź - Drzewo

Czyżby Albania zaskoczyła i wygrała ten mecz? Hmm... jednak chyba Francja okaże się silniejsza i piłkarze będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz.

Karta Drzewa mnie zastanawia, drugi raz się pojawiła i jestem ciekawa jaki będzie przebieg zarówno tego wcześniejszego meczu jak i tego <myśli>

Zapraszam do wspólnej zabawy ;)

W poprzednim meczu, drużyna, której wyszło Drzewo strzeliła gola. Więc wydaje mi się, że i Albania strzeli. Ostateczny wynik 2:1 dla Francji

Napisano

Mecz zakończył się wynikiem 2:0 dla Francji. Obydwie bramki zdobyli w drugiej połowie, w końcówce i doliczonym czasie. Wygląda na to, że przez prawie cały mecz Albania bardzo dobrze się broniła

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
  • Utwórz nowe...