Ismena Napisano Czerwiec 15, 2016 Napisano Czerwiec 15, 2016 Niemcy - Polska Serce - Pierścionek Wydaje mi się, że będzie remis. Chociaż Niemcy mogą być bliżej zwycięstwa, będą grać dużo rozsądniej, chociaż Polska też powinna pokazać się z jak najlepszej strony. Możliwe, że bohaterom okaże się niemiecki bramkarz, który będzie świetnie bronił i nasza reprezentacja pomimo starań, nie będzie w stanie go pokonać. 1:1 Zapraszam do wspólnej zabawy
Alicja Napisano Czerwiec 16, 2016 Napisano Czerwiec 16, 2016 Walet Kier - 9 Trefl Oj dla Polski to nie będzie łatwy mecz. Zdecydowanie Niemcy pokażą się z dużo lepszej strony, czym zapewnią sobie zwycięstwo. Ja bym wskazała, że nie będzie remisu, a Niemcy po prostu wygrają. Oczywiście odkładając karty na bok, mam nadzieję, że to Polska wygra
Ismena Napisano Czerwiec 16, 2016 Autor Napisano Czerwiec 16, 2016 Mecz zakończył się bezbramkowym remisem 0:0 Prawie byłam blisko, pisałam o remisie, ale na 1:1 Obydwie drużyny grały bardzo dobrze i zarówno nasz jak i niemiecki bramkarz, idealnie bronił.
Polecane posty