Skocz do zawartości

Ksiezyc i Slonce

Polecane posty

Napisano

Czesc wszystkim. Przewaznie radze sobie z interpretacja snow ale ten mnie troche zatrzymal.

Ostatnio rzadko mi sie cos sni , ale 2 dni temu mialam ciekawy sen.

Gdzies szlam po jakiejs otwartej przestrzeni nie wiem czy ulica czy laka , ale w ktoryms momencie popatrzylam w gore i zobaczylam bardzo piekny widok. Biale chmurki niebieskie niebo i nagle pojawilo sie na nim ogromne piekne jasne slonce. A tuza zaraz obok niego pojawil sie ksiezyc. Ktos ze mna byl, jakis mezczyzna, ale nie pamietam teraz kto, ani nawet nie wiem czy go znam czy nie, powiedzialam do niego zeby szybko wyciagal aparat bo to jest najpiekniejsze zjawisko jakie widzialam.

Ale slonce szybko ustapilo miejsce ksiezycowi i zaraz cale zjawisko zniknelo.

Wiem ze byl to przyjemny sen, ja bardzo lubie wszelkie zmiany natury, ale wydaje mi sie ze slonce i ksiezyc to dosyc znaczace symbole.

Ktos ma jakis pomysl ?? :D

• 2 weeks later...
Napisano

Odniosłaś się do symboliki Słońca i Księżyca np. z kart Tarota? Może to by wiele wyjaśniło?

Napisano

Ciezko mi sie odnieść bo sa do siebie bardzo przeciwstawne :) zreszta mialam vardzo duzo dziwnych snow oatatnio. Snili mi aie kolejno wszyscy moi byli a potem dziadek ktorego nigdy nie poznalam. Więc nie wiem co sie przestawia w mojej glowie moze jakies podsumowanie ?

Napisano

O to przeciwieństwo mi chodziło.

Jeśli chcesz, to zapisuj swoje sny, może w ten sposób znajdziesz symbole, które się powtarzają i które mają dla ciebie jakieś znaczenie?

Napisano

Ja je bardzo dobrze pamietam o dziwo ;) wydaje mi sie ze musze zrobic rachunek sumienia haha

• 3 weeks later...
Napisano

To wypisz wszystkie symbole, a przy nich skojarzenia oraz odczucia, jakie w Tobie budzą. Zresztą zapisując sen, masz konkretną datę i dzięki temu z upływem czasu możesz zobaczyć, czy coś z tego snu spełniło się, czy jednak nic.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...