Luna1986 Napisano Czerwiec 24, 2016 Napisano Czerwiec 24, 2016 Przyszłam podzielić się moimi snami, jako ze mam dzien wolny i chlodze sie w domu jakas chwile Stałam przed domem z chlopakiem (nie znam go z realnego zycia) blondyn mial silne umiesnione ramiona(przykuly moja uwage) i trzymalism sie za rece, moj kolega z realnego zycia przeszedl kolo nas i wszedl do mojego domu a drugi sen wieli czarny pajak u mnie w pokoju patrzyl sie na mnie a ja na niego, czulam strach przed nim, ale nic mi nie zrobil, ja jemu tez nic w internecie mnostwo jest interpretacji snow o pajakach, az niewiadomo ktorej wierzyc Zdecydowanie pierwszy sen przyjemniejszy Cytuj
Marika Napisano Lipiec 1, 2016 Napisano Lipiec 1, 2016 Może być tak, że darzysz uczuciem nie tego mężczyznę, którego powinnaś? Albo za bardzo komuś ufasz? Z tym, z którym stałaś przed domem, coś Cię łączyło, w końcu trzymaliście się za ręce. Kolega, czuł się bardzo pewnie, bo po prostu wszedł do domu. Dom może przedstawiać Ciebie lub Twoje poczucie bezpieczeństwa. Pająk. To mogą być pokazane Twoje lęki, jakie masz odnośnie swojego życia. Czegoś się boisz, wahasz się i dlatego nic nie robisz w kierunku zmiany albo nie idziesz do przodu. Pająk nic Ci nie zrobił, więc może to oznaczać, że Twoje obawy są bezpodstawne. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.