Joa12 Napisano Czerwiec 26, 2016 Napisano Czerwiec 26, 2016 ,,pocałunek w policzek” Sen powtórzył mi się trzy razy, oczywiście w zupełnie innych okolicznościach ale jednak ciągle była to ta sama osoba. Ostatniej nocy miałam sen, że spałam.. to dziwne ale czułam, że śpię w śnie i otrzymałam przez sen gdy spałam dwa pocałunki w policzek od mężczyzny, którego w życiu znam ale nic nas nie łączy prócz przyjacielskich stosunków. W tym śnie ,,On’’ leżał obok mnie i wiedział, że mam głęboki sen – ,że nic nie jest w stanie mnie wybudzić! ale ja wszystko czułam i słyszałam…ale mimo wszystko spałam. Na koniec ..ta osoba szepnęła mi do ucha słowo : ,,kocham cię'', co mnie bardzo zaskoczyło! A ja w tym śnie czując i słysząc wszystko nie dałam po sobie poznać, że się przebudziłam…a jednak to wszystko czułam i słyszałam...udając,że dalej śpię.hmmmmm ale dałam rozkminkę? Czy ktoś jest wstanie podjąć się tej interpretacji ? Pozdrawiam Cytuj
Marika Napisano Lipiec 1, 2016 Napisano Lipiec 1, 2016 Czy oby na pewno nic Was nie łączy, oprócz przyjacielskich relacji? Może Ty tak uważasz, a czy on ma takie samo zdanie? Zauważ, że całuje Cię oraz mówi, że Cię kocha, gdy jest przekonany, iż śpisz i na pewno tego nie poczujesz/nie usłyszysz. Czyli tak jakby nie chce ujawnić swoich uczuć. Cytuj
Joa12 Napisano Lipiec 7, 2016 Autor Napisano Lipiec 7, 2016 też tak pomyslalam, ze tak jakby ta osoba nie chciała ujawnić swoich uczuć..hmmmm,bardzo zastanawiające:P a co jeśli po raz kolejni przyśniła mi się ta sama osoba tylko, ze tym razem skradła mi ten pocałunek..? co to oznacza - skraść pocałunek---> Mariko? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 18, 2016 Napisano Lipiec 18, 2016 Jeśli ta osoba przyśniła Ci się po raz kolejny, to warto zastanowić się jakie Ty w stosunku do tej osoby masz uczucia. Czy czujesz do niego coś więcej niż zwykłą przyjaźń, czy ostatnimi czasy częściej o nim myślisz, masz miłe wyobrażenia o nim? Jeżeli tak, to być może po części to jest powodem i dlatego on pojawia się w Twoich snach. Przenosisz swoje myśli z dnia, na sny w nocy. Skraść pocałunek, wydaje mi się, że on chce zwrócić Twoją uwagę. Nie pyta Cię o zdanie, bo nie wie jaka byłaby Twoja reakcja, dlatego decyduje się skraść pocałunek. Myślę, że nie jesteś dla niego obojętna. Poprzednio pocałował Cię i wyznał miłość, gdy był przekonany, że śpisz. Nie odkrył się ze swoimi uczuciami. Teraz pomału się odkrywa, ale jeszcze robi to dość nieśmiało. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.