Skocz do zawartości

INTERPRETACJE SNÓW- pocałunek w policzek

Polecane posty

Napisano

,,pocałunek w policzek”

Sen powtórzył mi się trzy razy, oczywiście w zupełnie innych okolicznościach ale jednak ciągle była to ta sama osoba. Ostatniej nocy miałam sen, że spałam.. to dziwne ale czułam, że śpię w śnie i otrzymałam przez sen gdy spałam dwa pocałunki w policzek od mężczyzny, którego w życiu znam ale nic nas nie łączy prócz przyjacielskich stosunków. W tym śnie ,,On’’ leżał obok mnie i wiedział, że mam głęboki sen – ,że nic nie jest w stanie mnie wybudzić! ale ja wszystko czułam i słyszałam…ale mimo wszystko spałam. Na koniec ..ta osoba szepnęła mi do ucha słowo : ,,kocham cię'', co mnie bardzo zaskoczyło! A ja w tym śnie czując i słysząc wszystko nie dałam po sobie poznać, że się przebudziłam…a jednak to wszystko czułam i słyszałam...udając,że dalej śpię.hmmmmm ale dałam rozkminkę? Czy ktoś jest wstanie podjąć się tej interpretacji ? Pozdrawiam

Napisano

Czy oby na pewno nic Was nie łączy, oprócz przyjacielskich relacji? Może Ty tak uważasz, a czy on ma takie samo zdanie? ;) Zauważ, że całuje Cię oraz mówi, że Cię kocha, gdy jest przekonany, iż śpisz i na pewno tego nie poczujesz/nie usłyszysz. Czyli tak jakby nie chce ujawnić swoich uczuć.

Napisano

też tak pomyslalam, ze tak jakby ta osoba nie chciała ujawnić swoich uczuć..hmmmm,bardzo zastanawiające:P a co jeśli po raz kolejni przyśniła mi się ta sama osoba tylko, ze tym razem skradła mi ten pocałunek..? co to oznacza - skraść pocałunek---> Mariko?

• 2 weeks later...
Napisano

Jeśli ta osoba przyśniła Ci się po raz kolejny, to warto zastanowić się jakie Ty w stosunku do tej osoby masz uczucia. Czy czujesz do niego coś więcej niż zwykłą przyjaźń, czy ostatnimi czasy częściej o nim myślisz, masz miłe wyobrażenia o nim? Jeżeli tak, to być może po części to jest powodem i dlatego on pojawia się w Twoich snach. Przenosisz swoje myśli z dnia, na sny w nocy.

Skraść pocałunek, wydaje mi się, że on chce zwrócić Twoją uwagę. Nie pyta Cię o zdanie, bo nie wie jaka byłaby Twoja reakcja, dlatego decyduje się skraść pocałunek. Myślę, że nie jesteś dla niego obojętna.

Poprzednio pocałował Cię i wyznał miłość, gdy był przekonany, że śpisz. Nie odkrył się ze swoimi uczuciami. Teraz pomału się odkrywa, ale jeszcze robi to dość nieśmiało.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...