Skocz do zawartości

Czy będzie romans?

Polecane posty

Napisano

Witam, zadałam pytanie czy jest możliwy romans między mną a Panem X czy byłby do tego chętny w przyszłości. Bo teraz nie mamy kontaktu . Wrozylam z całej tali

WISIELEC+ KOCHANKOWIE+MAG

Wisielec-na ten moment nasza znajomosc jest zawieszona on nie ma ochoty na romans ze mną jest wycofany ale może o mnie myśleć trzeba będzie zaczekać.

Kochankowie - myślę że jeśli zrobię coś w tym kierunku w pozniejszym czasie to będzie się zastanawiał i mogę go skusić ,może mi ulec co też potwierdza MAG jako karta mówiąca o romansie . Proszę o wasze interpretacje jak to widzicie?

Napisano

Gwiazdko, najpierw przywitaj się z innymi użytkownikami, spróbuj coś napisać na forum, daj coś z siebie. Myślę, że wtedy także i Tobie ktoś pomoże. Na chwilę obecną wygląda to tak, że dołączyłaś do nas tylko po to, aby otrzymać pomoc w interpretacji i nic więcej.

• 3 weeks later...
Napisano

Czy jest możliwy romans między mną a Panem X

Tak, romans jest możliwy. Wydaje mi się, że może sobie o Tobie przypomnieć, gdy znajdzie się w jakiejś niekomfortowej sytuacji. Tak jakby w jego życiu był ktoś inny, a w momencie, gdy między nimi będzie nieporozumienie, kryzys, wtedy może szukać "pocieszenia".

• 6 months later...
Napisano

Też wydaje mi się, że tutaj jest ktoś trzeci. Jak przystało na Maga może wprowadzać trochę iluzji w Waszą relacje. To dobry czaruś jest, który przyjdzie z podkulonym ogonkiem dla pocieszenia jak "coś" mu nie wyjdzie. Jeśli i Tobie odpowiada jedynie romans to relacje można ciągnąć, jeśli zaś oczekujesz czegoś poważniejszego to zalecałabym się zastanowić czy warto

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...