Skocz do zawartości

prośba o spojrzenie na interpretację rozkładu

Polecane posty

Napisano

Witam Drodzy !!!

ogromna prośba do Was o spojrzenie na interpretację rozkładu na przyszłość mojej relacji - niby jest fajnie, niby jest miło, ale mam wrażenie, że nic nie posuwa się naprzód

pytanie ogólne jakie ta relacja ma perspektywy i wypadło

4 BUŁAW - KRÓLOWA MONET - KRÓL KIELICHÓW

Według mnie 4 buław zapowiada pomyślność w sprawach uczuciowych, zwiastuje mi nadejście radosnych wydarzeń, symbolizuje dom, małżeństwo lub po prostu trwały związek, szczęście, harmonię, świętowanie....to też stabilizacja i spokój w związku bo czwórki to najbardziej stabilne karty Tarota

Natomiast Królowa monet jest symbolem miłości dojrzałej, relacji partnerskich, związku pełnego ciepła i opiekuńczości a Król kielichów to uczucia odwzajemnione, związek w którym wszystko się układa ... 

Czy może spojrzeć na karty królowej i króla jako karty, które nas symbolizują ? Jak Wy byście to widzieli ?

Ogólnie interpretuję to jako dobre perspektywy dla tej relacji. Mam rację ?

Troszkę pożałowałem, że nie zadałem kartom pytania zamkniętego w jakieś ramie czasowej dlatego rozłożyłem drugi rozkład z pytaniem co mnie czeka w sferze uczuć i związku w najbliższych tygodniach i tak na ostatnie tygodnie sierpnia wypadł Rycerz monet (w zasadzie to bez zmian) na wrzesień Rydwan (tu już widzę jakieś działanie, czyżby zwiększenie zaangażowania ??? sam nie wiem dlatego poproszę o Waszą interpretację) a na październik znów 4 buław czyli pomyślność, nadejście radosnych wydarzeń, świętowanie  - i tu też się zastanawiam czy coś "ruszy z miejsca" czy może będzie to po prostu dobry czas (w październiku mam urodziny więc może po prostu wspólne świętowanie ???)

Jak Wy to wszystko widzicie ? Będę wdzięczny za każde spojrzenie <serce>

Napisano
Dnia 15.08.2021 o 21:44, Haniel napisał:

taka dorosła ustabilizowana relacja (bez fajerwerków <muza>)

• Lubię! 1
Napisano

… czyli bez porywów w dalszym ciągu 

dziękuję @SowAna ;*

czyli 4 buław w październiku tak naprawdę zapowiada w dalszym ciągu miły ale ustabilizowany i trochę nudny czas w tej  mojej relacji … No cóż pozostaje mi tylko być cierpliwym :)

• 1 month later...
Napisano
W dniu 15.08.2021 o 21:44, Haniel napisał:

A ja mysle, ze nic narazie sie nie zmieni (4 palek), bo sie zakorzeniliscie (4 palek) w jednym miejscu. Ty chcesz sie dowartosciowac (krolowa monet) w tej relacji, a twoj partner jest niedecyzyjny, nie wie czego chce (krol kielichow).

Napisano

Króla Kielichów też widze Pana niestabilnego emocjonalnie jak mu tam wiatr zawieje. Wszyscy się nim zachwycaja ja już mniej 😀

Denarowa chce stabilności i tu spotykają się dwie osobowości. 

4 bulawy teraz jest fajnie tu i teraz.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...