Moni Napisano Sierpień 15, 2021 Napisano Sierpień 15, 2021 Cześć dziękuję @SowAna za ostatnią pomoc w interpretacji rozkładu i idąc za ciosem postawiłam jeszcze jeden dotyczący pewnego Pana i dalszej przyszłości naszej relacji - jesteśmy po kilku fajnych randkach, polubiliśmy się a w perspektywie są dalsze spotkania Tym razem użyłam zarówno wielkich jak i małych arkan i proszę spójrzcie czy dobrze interpretuję wróżbę 1. w myślach /co Pan o mnie myśli - Cesarzowa czyli w skrócie podobam mu się, jest oczarowany 2. w sercu / co Pan czuje - no to są chyba piękne uczucia, zakochanie, początek miłości ... mam rację ???? 3. w czynach / jakie Pan ma teraz zamiary wobec mnie - 7 pucharów - hmmm... i tutaj już nie wiem - nie może się zdecydować (????) Dociągnęłam w tym miejscu dodatkową kartę z pytaniem "dlaczego 7 pucharów" i wypadła 6 buław i tym bardziej tego nie rozumiem bo 7 pucharów to brak działania bo nie można się na nic zdecydować a 6 buław to sukces, symbol wygranej w dziedzinie uczuć (np zdobycie względów drugiej osoby), powodzenie... Tu szczególnie poproszę o Waszą pomoc to tego w ogóle nie umiem zinterpretować 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów - tu widzę pozytywne przesłanie czyli nawet związek (???) sympatyczne spotkania, randki, dobre wiadomości w związku ze sprawami uczuciowymi, wyznanie miłość (???) ale jak to z giermkami bywa to pewnego rodzaju niefrasobliwość, beztroska dlatego dociągnęłam jeszcze jedną kartę z pytaniem "czy to dobra wróżba" i wylosowałam Słońce - zatem tak, to dobra wróżba Czy dobrze interpretuję wróżbę ? Będę Wam ogromnie wdzięczna za pomoc. 1 Cytuj
Moni Napisano Sierpień 16, 2021 Autor Napisano Sierpień 16, 2021 39 minut temu, Reni45 napisał: Jaka karta w sercu,? DWA PUCHARY przepraszam @Reni45 nie zauważyłam, że nie podałam karty Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 17, 2021 Napisano Sierpień 17, 2021 Dnia 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 7 pucharów" i wypadła 6 buław nie wie do końca jak "za Ciebie się zabrać" ma wiele pomysłów i nie do końca wie jak działać, może też sama 7 oznaczać po prostu marzenia, a skoro stoi w czynach to nie działa, tylko wybiera z wielu możliwości i nie umie wybrać Dnia 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów zauroczenie 1 Cytuj
Haniel Napisano Sierpień 17, 2021 Napisano Sierpień 17, 2021 Przy Cesarzowej ta 2 kielichów „w sercu” wygląda poważnie ale przy Giermku już nie. Czytam różne interpretacje i raz jest mowa o poważnym, pięknym i silnym uczuciu innym razem mówi dopiero o początkach uczuć czyli zauroczeniu ? Jestem ciekaw jak jest z Waszymi doświadczeniami z tą kartą ? @Moni 10 kielichów to mnogość wyborów- w moich kartach każdy z kielichów wypełniony jest czymś innym. Tu widać że Pan rzeczywiście na chwile obecną sam jeszcze nie wie co ma zrobić i jak zadziałać dalej Ale Paź Kielichów to dobra wróżba - zapowiada zauroczenie, miłe spotkania (kolejne randki), wzruszające momenty 1 Cytuj
Reni45 Napisano Sierpień 17, 2021 Napisano Sierpień 17, 2021 Wyglada to na fajny romans. Podobasz mu się chce się z tobą spotykać dwa puchary to czas kiedy spotykamy się jest miło zauroczenie podobnie jak w Giermku A słońce z Giermkiem mowi o szansie Co dalej zależy od was 1 Cytuj
Moni Napisano Sierpień 18, 2021 Autor Napisano Sierpień 18, 2021 Dziękuję wam wszystkim za pomoc ! Cytuj
kleopatra40 Napisano Październik 8, 2021 Napisano Październik 8, 2021 W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 1. w myślach /co Pan o mnie myśli - Cesarzowa czyli w skrócie podobam mu się, jest oczarowan Podobasz mu sie to fakr, jestes piekna kobieta dla niego. Moze rowniez odbierac cie jako kobiete, jaka kocha wygody, lubi ladnie wygladac. W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 2. w sercu / co Pan czuje - no to są chyba piękne uczucia, zakochanie, początek miłości ... mam rację ???? ale jaka tu karta wyszla? W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: 3. w czynach / jakie Pan ma teraz zamiary wobec mnie - 7 pucharów - Nie ma zadnych powaznych zamiarow. On stoi aktualnie przed wieloma wyborami, i sie zastanawia kogo wybrac. A jego oczekiwania sa zludne. 4. przyszłość tej relacji - Giermek pucharów - Szansa na flirt badz przygode erotyczna... W dniu 15.08.2021 o 22:15, Moni napisał: ale jak to z giermkami bywa to pewnego rodzaju niefrasobliwość, beztroska dlatego dociągnęłam jeszcze jedną kartę z pytaniem "czy to dobra wróżba" i wylosowałam Słońce - zatem tak, to dobra wróżba Czy dobrze interpretuję wróżbę ? Będę Wam ogromnie wdzięczna za pomoc. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.