Ismena Napisano Lipiec 3, 2016 Napisano Lipiec 3, 2016 Wczoraj zajęłam się czymś, co przez długi czas odkładałam na bok. Co to było, co robiłam? Cytuj
DeliquiumLunae Napisano Lipiec 3, 2016 Napisano Lipiec 3, 2016 Wypadło mi 4 buław. Robiłaś coś w domu, np. porządki. Dopytałam, czy chodzi o porządki wyszło 2 buław: w moim odczuciu "niezupełnie". Dopytałam, czy może coś bardziej w kierunku remontu/zmiany wystroju: As buław. Także myślę, że to było coś takiego Cytuj Wykonuję jedną wróżbę tygodniowo. Odpowiadam na pierwsze pytanie zadane w każdy poniedziałek Reszta zasad na pierwszej stronie. Zapraszam:)
Aga321 Napisano Lipiec 3, 2016 Napisano Lipiec 3, 2016 Wiadomość, sędzia, wdowiec Wydaje mi się, że to miało związek ze sprawami urzędowymi, dokumentami. Chodziło o jakąś zmianę.. A może pracę chcesz zmienić i roznosiłaś cv? Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 3, 2016 Autor Napisano Lipiec 3, 2016 Aga321 dziękuję Może jeszcze ktoś chce wziąć udział? Zapraszam Cytuj
Alicja Napisano Lipiec 6, 2016 Napisano Lipiec 6, 2016 9 Pucharów - spędziłaś czas z rodziną, przyjaciółmi, na zabawie w miłej atmosferze. Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 8, 2016 Autor Napisano Lipiec 8, 2016 Dziękuję Weryfikuję: Postanowiłam zając się moimi kwiatkami. Poprzesadzałam ich do nowej ziemi, wymieniłam im doniczki itd. Śmiało mogę napisać, że zrobiłam w końcu porządek na swoich parapetach DeliquiumLunae brawo Świetnie określiłaś, to czym byłam zajęta Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 16, 2016 Autor Napisano Lipiec 16, 2016 DeliquiumLunae zamieścisz kolejne ćwiczenie? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.