Gwiazdka7 Napisano Sierpień 8, 2016 Napisano Sierpień 8, 2016 Zapytalam Kart co pewien Pan mysli o mnie po tym jak wyslalam mu swoje zdjecie. Wyłozylam tylko 2 karty : Król Mieczy + Cesarzowa Nie mam kompletnie pomysłu jak Król mieczy ma sie do cesarzowej ? Król mieczy to chłodny mezczyzna zdystansowany i on taki wlasnie jest w tym momencie a cesarzowa to piekna kobieta ktora podoba sie mezczyzna ,kusi wygladem. Wydaje mi sie ze on sie broni mieczem aby nie ulec pokusie a podobam mu sie bardzo. Prosze o pomoc w interpretacji z góry dziekuje Cytuj
Marika Napisano Październik 14, 2016 Napisano Październik 14, 2016 Spodobałaś się, jesteś w jego typie, bardzo pasujesz do jego ideału? ale on nie da tego po sobie poznać. Może zachowywać się "normalnie", przy czym nie będziesz w stanie zaobserwować czy coś w Waszej relacji uległo zmianie. Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 18, 2017 Napisano Styczeń 18, 2017 Tutaj nie było pytania jak rozwinie się znajomość, więc i moim zdaniem nie ma tu żadnej odpowiedzi na ten temat. Owszem on chłodno do tego podchodzi, ponieważ z tego co zrozumiałam nie znacie się realnie. Myślę, że wizualnie uważa Cię za zmysłową i piękną kobietę, ale z tyłu głowy siedzi mu chochlik, który mówi mu, że to tylko zdjęcie i nic więcej nie może powiedzieć. Pojawić się mogło jedynie uczucie atrakcyjności, ale czy to to nie jest przekłamane? Jak na króla mieczy przystało twardo stąpa po ziemi i podchodzi z dystansem i nutą krytycyzmu Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.