Skocz do zawartości

tarot i początki

Polecane posty

Napisano

kiedy zaczęłyście się interesować tą tematyką?ja przyznam szczerze że od dawna interesuje mnie ta tematyka a zwłaszcz karty tarota, nawet zastanawiam się czy nie zaczać się uczyć tylko nie jestem pewna w 100% czy tego chce,

Gość Ophelia2040
Napisano
kiedy zaczęłyście się interesować tą tematyką?

10 lat temu.

ja przyznam szczerze że od dawna interesuje mnie ta tematyka a zwłaszcz karty tarota, nawet zastanawiam się czy nie zaczać się uczyć tylko nie jestem pewna w 100% czy tego chce,

Tutaj nic nie poradzimy, jak będziesz chciała, to się za to zabierzesz <bezradny>

• 2 months later...
Napisano

Witam, jako nowy użytkownik chcę poznać wasze zdanie na temat tarota - wg. mnie najlepszy jest Tarot na 3 karty [reklama] - jakie są wasze odczucia?

Napisano
Witam, jako nowy użytkownik chcę poznać wasze zdanie na temat tarota - wg. mnie najlepszy jest tarot na 3 karty [reklama] - jakie są wasze odczucia?

Witaj na sam początek z rozkładaniem kart tarota 3 karty są wystarczające

• 1 month later...
Napisano
kiedy zaczęłyście się interesować tą tematyką?ja przyznam szczerze że od dawna interesuje mnie ta tematyka a zwłaszcz karty tarota, nawet zastanawiam się czy nie zaczać się uczyć tylko nie jestem pewna w 100% czy tego chce,

Dawno temu ;)

Olensjo jeżeli masz wątpliwości, to poczekaj. Być może jeżeli masz podążać tą droga, to prędzej, czy później "coś" Cię do tego skusi <ok>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...