Anika Napisano Listopad 9, 2016 Napisano Listopad 9, 2016 Witajcie Zrobiłam sobie rozkład na rok taki "ala urodzinowy" prezenty od losu, to co mnie spotka ale samo do mnie przyjdzie W uczuciach 9 pucharów- przyjdzie czas harmonii, zadowolenia, osiągnięcia równowagi emocjonalnej, może końcu kogoś poznam albo nawet się zakocham W karierze 3 puchary tutaj może znajdę pracę, w której będę się czuła dobrze, da mi satysfakcję Finanse 9 buław i tutaj mam zaczynam mieć problem może będę musiała z czymś się uporać?? ciągle o coś walczyć? W relacjach 9 mieczy prawdopodobnie może przyjść ból, cierpienie, smutek, wewnętrzne zmagania, może będę musiała coś zakończyć. Ale z drugiej strony karta pokazuje mi dosyć często rozmowy przez internet a zwłaszcza nocą i tak się zastanawiam że być może w taki sposób będę często komunikować się ze znajomymi Nie ukrywam, że potrzebuje waszej pomocy w tej interpretacji Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.