Skocz do zawartości

Rozkład na konkretną randkę

Polecane posty

Napisano

Zrobiłam sobie rozkład na randkę z mężczyzną na którym mi zależy. Jego uczucie i zamiary ciężko odczytać z jego zachowania. Potrafi być zmienny jak pogoda. Trudno powiedzieć co myśli i co czuje. Umówiłam się z nim ale, postanowiłam najpierw zobaczyć co powie mi tarot i wyciągnęłam takie karty na konkretne pytanie: Jak będzie wyglądała nasza randka?

6 monet, królowa kielichów, król mieczy <bezradny>

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano

Według mojej interpretacji będzie to spotkania które wiele wyjaśni. Jakieś nieporozumienia które między nami były zostaną wyjaśnione. Oboje będziemy zaangażowani. Królowa kielichów może symbolizować mnie jako osobę bardzo delikatną i wrażliwą, która wie czego chce. Jest trochę pogubiona w życiu. Chciałaby mieć go tylko dla siebie. Król mieczy symbolizuje osobę z którą się umówiłam. Osoba ta jest konkretna i wie czego chce. Niestety swoich uczuć mi nie okaże. Tak na prawdę nie jest on taki zimny jak to okazuje. W środku pragnie miłości ale boi się zranienia. Reasumując będzie to randka pełna niespodzianek. Może mnie czymś zaskoczyć. Wszystko sobie wyjaśniamy. Ale na więcej to potrzeba cierpliwości i zaufania. Można powiedzieć że randka przyniesie spełnienie. Taka jest moja interpretacja mojego rozkładu. Po randce wrócę z weryfikacją. Chyba że ktoś widzi to inaczej niż ja to chętnie zobaczę jego interpretację.

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...