białadama Napisano Grudzień 18, 2016 Napisano Grudzień 18, 2016 Niby psy oznaczają przyjaciół, ale czyżby zawsze? Ma ktoś pomysl? Sniło mi się, że widziałam pełno psów, których ludzie poprzywiązywali do plota/siatki, pełno-jeden na drugim, przy jakiejś wydeptanej sciezce. Było to gdzies w pobliżu budynku pracy bądź budynku gdzie tez miescil się jakiś teatr, w którym bladzilam po pomieszczeniach-oba miejsc ajkos się zlaly mi w jeden. Obce psy, na początku pare a potem więcej, pamiętam ze bylam bardzo zla ze ludzie akurat tam zostawili je, bo raz,że szkoda mi ich było a dwa ze bardzo zla bylam ze tak powiązali w miejscu niedozwolonym. chciałam dac im miski w wodą ale tez zadzwonić na straz by znaleźć wlascicieli - dziwne ze nie widzilama wcale we snie kto je rpzywiazywal, nie widać było by ktoś po nie rpzychodzil ani zostawial a jednak ich było coraz więcej jeden na drugim i szczekaly (nie wrogo, ale noramlnie jak psy) tak jakby psiaki w schronisku. Cytuj
Marika Napisano Grudzień 30, 2016 Napisano Grudzień 30, 2016 Mi się wydaje, że może chodzić o porządki w życiu towarzyskim. Na razie nie przychodzi mi inne skojarzenie niż, to, że chodzi o ludzi/przyjaciół/znajomych. Może warto odciąć się od niektórych osób? Teatr kojarzy mi się oczywiście z talentem aktorskim, ale także z udawaniem. Cytuj
białadama Napisano Styczeń 26, 2017 Autor Napisano Styczeń 26, 2017 Dziękuję, dopiero odczytałam ale faktycznie tak koncowka roku to kusila do zrobienia generalnie porządków pozdrawiam Cytuj
wiosna Napisano Luty 2, 2017 Napisano Luty 2, 2017 Pieski we snie oznaczja ze mamy wokol siebie dobrego przyjaciela. Cytuj
Blue Napisano Luty 4, 2017 Napisano Luty 4, 2017 W skrócie : mnie przyśnił się czarny , duży pies ( nie był on postacią pierwszoplanową ) w towarzystwie białego konia i rwącej rzeki. Nie będę się rozpisywać w dokładnym opowiedzeniu snu, ale czarny pies stał się jakimś punktem zwrotnym, całego snu. Przejrzałam senniki i wszystkie określiły czarnego psa jako zdradę kogoś z otoczenia. Po miesiącu od tego snu, osoba o której myślałam jako o przyjaciółce doprowadziła że zwolniono mnie z pracy.Od tamtej pory uważniej analizuję swoje sny bo wiem że mogę wyczytać z nich coś co może się zdarzyć. Pozdrawiam Blue. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.