Patryszja877 Napisano Styczeń 10, 2017 Napisano Styczeń 10, 2017 Witam, od jakiegoś roku bardzo często śni mi się ze kupiłam nowe mieszkanie, są to bardzo różne mieszkania, najczęściej w bloku. Jestem w tych mieszkaniach, oglądam je, zastanawiam się w którym mam teraz zamieszkać, bo przecież jedno już mam. Jestem zadowolona ale jednocześnie zdziwiona obrotem spraw. Może ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat? Pozdrawiam Patrycja Cytuj
Marika Napisano Styczeń 19, 2017 Napisano Styczeń 19, 2017 Patrycjo, ja bym przypisała ten symbol do Ciebie i napisała, iż mieszkania przedstawiają Ciebie. W zależności od tego jak wygląda mieszkanie, w jakim pomieszczeniu się znajdujesz lub co robisz tak można opisać Twój aktualny stan. Cytuj
Suhaila Napisano Luty 13, 2017 Napisano Luty 13, 2017 Witam, od jakiegoś roku bardzo często śni mi się ze kupiłam nowe mieszkanie, są to bardzo różne mieszkania, najczęściej w bloku. Jestem w tych mieszkaniach, oglądam je, zastanawiam się w którym mam teraz zamieszkać, bo przecież jedno już mam. Jestem zadowolona ale jednocześnie zdziwiona obrotem spraw. Może ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat? Pozdrawiam Patrycja Mieszkanie , dom ,blok to sfera umysłowa i osobowość śniącego.To jak wygląda i jak się w nim czujesz odzwierciedla twój stan psychiczny, piszesz że się rozglądasz ,a więc poszukujesz w sobie odpowiedzi na pytania , które to w jakiś sposób zajmują ci głowę ,być może nawet nieświadomie ,ale twoja podświadomość chce pokazać Ci wyjście . Twoja hierarchia wartości [ bo mieszkanie w bloku] im wyżej tym lepiej WZRASTANIE , im niżej tym mniej dla Ciebie istotne. Być może ten sen poprowadzi Cię dalej czyli dostaniesz kolejną podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.