Skocz do zawartości

powtarzające się sny o nowym mieszkaniu

Polecane posty

Napisano

Witam,

od jakiegoś roku bardzo często śni mi się ze kupiłam nowe mieszkanie, są to bardzo różne mieszkania, najczęściej w bloku.

Jestem w tych mieszkaniach, oglądam je, zastanawiam się w którym mam teraz zamieszkać, bo przecież jedno już mam.

Jestem zadowolona ale jednocześnie zdziwiona obrotem spraw.

Może ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat?

Pozdrawiam Patrycja

• 2 weeks later...
Napisano

Patrycjo, ja bym przypisała ten symbol do Ciebie i napisała, iż mieszkania przedstawiają Ciebie. W zależności od tego jak wygląda mieszkanie, w jakim pomieszczeniu się znajdujesz lub co robisz tak można opisać Twój aktualny stan.

• 3 weeks later...
Napisano
Witam,

od jakiegoś roku bardzo często śni mi się ze kupiłam nowe mieszkanie, są to bardzo różne mieszkania, najczęściej w bloku.

Jestem w tych mieszkaniach, oglądam je, zastanawiam się w którym mam teraz zamieszkać, bo przecież jedno już mam.

Jestem zadowolona ale jednocześnie zdziwiona obrotem spraw.

Może ktoś ma jakieś przemyślenia na ten temat?

Pozdrawiam Patrycja

Mieszkanie , dom ,blok to sfera umysłowa i osobowość śniącego.To jak wygląda i jak się w nim czujesz odzwierciedla twój stan psychiczny, piszesz że się rozglądasz ,a więc poszukujesz w sobie odpowiedzi na pytania , które to w jakiś sposób zajmują ci głowę ,być może nawet nieświadomie ,ale twoja podświadomość chce pokazać Ci wyjście . Twoja hierarchia wartości [ bo mieszkanie w bloku] im wyżej tym lepiej WZRASTANIE , im niżej tym mniej dla Ciebie istotne. Być może ten sen poprowadzi Cię dalej czyli dostaniesz kolejną podpowiedź. Pozdrawiam :)

• 2 weeks later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...