neixey Napisano Styczeń 16, 2017 Napisano Styczeń 16, 2017 Witam, chciałabym prosić o pomoc w interpretacji kart. Zrobiłam rozkład czy wrócimy do siebie. Oto co mi wyszło: 1 karta: obecna sytuacja między ludźmi - Siła 2 karta: jaką przybiera postawę do problemu osoba pytająca? - Rycerz mieczy 3 karta: co osoba pytająca powinna zrobić, aby mieć szansę na pojednanie z partnerem? - Wisielec 4 karta: co o tej sytuacji myśli jej partner/partnerka? - Walet mieczy 5 karta: co zamierza jej partner/partnerka w tej sytuacji? - Królowa mieczy 6 karta: jakie jest źródło problemu? - 8 denarów 7 karta: czy powrót do siebie w ogóle ma sens? - 9 denarów 8 karta: ostatecznie wrócą do siebie? - 3 denary Bardzo proszę o pomoc. Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 20, 2017 Napisano Styczeń 20, 2017 Witam, chciałabym prosić o pomoc w interpretacji kart. Zrobiłam rozkład czy wrócimy do siebie. Oto co mi wyszło:1 karta: obecna sytuacja między ludźmi - Siła 2 karta: jaką przybiera postawę do problemu osoba pytająca? - Rycerz mieczy 3 karta: co osoba pytająca powinna zrobić, aby mieć szansę na pojednanie z partnerem? - Wisielec 4 karta: co o tej sytuacji myśli jej partner/partnerka? - Walet mieczy 5 karta: co zamierza jej partner/partnerka w tej sytuacji? - Królowa mieczy 6 karta: jakie jest źródło problemu? - 8 denarów 7 karta: czy powrót do siebie w ogóle ma sens? - 9 denarów 8 karta: ostatecznie wrócą do siebie? - 3 denary Bardzo proszę o pomoc. Jaka jest Twoja interpretacja? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.