Skocz do zawartości

Prośba o interpretację snu

Polecane posty

Napisano

Witam

Dzisiejszej nocy miałem dziwny sen. Przed zaśnięciem rozmawiałem z dobrą znajomą (nie lubię używać słowa ,, przyjaciel" ale jest ona jedną z czterech najbardziej zaufanych ludzi w moim życiu) i dawała mi kilka rad co do dziewczyny z którą od czasu do czasu się spotykam.

W tym śnie jechałem z tą dziewczyną (nazwijmy ją Kinga) autobusem miejskim, stała przy kierowcy i mówiła jakieś wyrzuty do mnie. Ale wyglądała jakby miała 50/60 lat (ma 20). Krzyczała coś, mówiła, że zrujnowalem jej życie.

Później nagle byłem w mojej pracy (pracuję w gastronomii) i na kuchni stał chłopak, z którym się nienawidziłem w technikum, zdziwiłem się, że tam jest i był bardzo dla mnie miły, ja mu oschle odpowiadałem. Pytał się jak zacząłem pracę, jak trafiłem i w ogóle.

Nagle po tym jak skończył mówić byłem w przebieralni na basenie, rozbierałem się i ubieralem kąpielówki i zadzwonił mój telefon, spojrzałem na niego a to dzwoniła Kinga, odebrałem i obudziłem się i nagle rozmawiałem przez telefon z moją mamą, bo miała sprawę

Wczoraj, tuż przed tym jak zadzwoniła moja znajoma, pomodlilem się, bo jestem wierzący, ale nie fanatykiem!!!, o jakiś znak. Nagle ona zaczęła wypytywać mnie o to czy jakaś mi się podoba etc. (Nie miała prawa wiedzieć, bo wyprowadzilem się z rodzinnego miasta a ona tam dalej tam mieszka). Ogólnie cały wieczór i dzisiejszy ranek był dziwny, jakby wszystko ze sobą było połączone, czuję to ale nie umiem powiedzieć dlaczego

Napisano
Witam

Dzisiejszej nocy miałem dziwny sen. Przed zaśnięciem rozmawiałem z dobrą znajomą (nie lubię używać słowa ,, przyjaciel" ale jest ona jedną z czterech najbardziej zaufanych ludzi w moim życiu) i dawała mi kilka rad co do dziewczyny z którą od czasu do czasu się spotykam.

W tym śnie jechałem z tą dziewczyną (nazwijmy ją Kinga) autobusem miejskim, stała przy kierowcy i mówiła jakieś wyrzuty do mnie. Ale wyglądała jakby miała 50/60 lat (ma 20). Krzyczała coś, mówiła, że zrujnowalem jej życie.

Później nagle byłem w mojej pracy (pracuję w gastronomii) i na kuchni stał chłopak, z którym się nienawidziłem w technikum, zdziwiłem się, że tam jest i był bardzo dla mnie miły, ja mu oschle odpowiadałem. Pytał się jak zacząłem pracę, jak trafiłem i w ogóle.

Nagle po tym jak skończył mówić byłem w przebieralni na basenie, rozbierałem się i ubieralem kąpielówki i zadzwonił mój telefon, spojrzałem na niego a to dzwoniła Kinga, odebrałem i obudziłem się i nagle rozmawiałem przez telefon z moją mamą, bo miała sprawę

Wczoraj, tuż przed tym jak zadzwoniła moja znajoma, pomodlilem się, bo jestem wierzący, ale nie fanatykiem!!!, o jakiś znak. Nagle ona zaczęła wypytywać mnie o to czy jakaś mi się podoba etc. (Nie miała prawa wiedzieć, bo wyprowadzilem się z rodzinnego miasta a ona tam dalej tam mieszka). Ogólnie cały wieczór i dzisiejszy ranek był dziwny, jakby wszystko ze sobą było połączone, czuję to ale nie umiem powiedzieć dlaczego

Twoja znajoma może Cię ostrzegać i w jakiś sposób martwić się o Ciebie. Jadąc autobusem , zapewne daje to Ci uczucia braku komfortu życiowego i nie możność decydowania o sobie [ tutaj kobieta ma wpływ na ciebie i może chodzić o znajomą lub matkę ]Autobus ma wyznaczoną trasę a, więc są przystanki trzeba się nijako dostosować do tego iż wysiądziesz. Nie ma miejsca na własne pomysły i pełną autonomię .To tak jakbyś był zdany na inne osoby . Kierownica to również ster życia i to nie ona Tobie coś wyrzucała , tylko ty sam sobie , twoje energie żeńskie pokazują ci pewną słabość, wiek mówi Ci że możesz być osłabiony. Kolejna osoba przedstawiona to również odzwierciedlenie twojego Ja, czyli tak na prawdę nie chodzi o nienawiść do tego chłopaka , tylko o to czego ty nie lubisz w swoim życiu. Zastanawiałeś się na pracą w której jesteś ? Jak sie tam czujesz ? Czy to jest twoje marzenie pracować tam ?Basen , woda, kąpielówki ,jest to wszystko powiązane z emocjami , oczyszczeniem siebie , dostrzeżeniem tego czego sie pragnie jakieś zmiany .Telefon dzwoniący to sygnał aby sie obudzić i działać ,zmienić coś .

Pozdrawiam

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...