Morona Napisano Marzec 26, 2017 Napisano Marzec 26, 2017 Dziękuję Anika To teraz ja zadam zagadkę Obecnie czekam na wiadomość od "kogoś". Od kogo i w jakiej sprawie? Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Marika Napisano Marzec 26, 2017 Napisano Marzec 26, 2017 Od kogo - Lis - od kogoś z kim byłaś w konflikcie? osoba przebiegła, sprytna, patrzy tylko i wyłącznie na siebie i szuka korzyści dla siebie Dodałam jeszcze jedną kartę, w celu określenia płci - Statek - za dużo się nie dowiedziałam , ale wydaje mi się, że chodzi o mężczyznę W jakiej sprawie - Żmija - chodzi o wyjaśnienie pewnych spraw, niekorzystnych dla Ciebie, może są to sprawy jeszcze z przeszłości, mają kilka/kilkanaście lat i do tej pory nie zostały załatwione Cytuj
Ismena Napisano Marzec 27, 2017 Napisano Marzec 27, 2017 Od kogo ta wiadomość? Walet Karo - od młodej osoby, może wciąż się uczy, dokształca, jest ambitna W jakiej sprawie As Kier - sprawy te dotyczą Twojej rodziny lub może kogoś z kim łączą Cię bardzo dobre relacje? Cytuj
Anika Napisano Marzec 27, 2017 Napisano Marzec 27, 2017 Od kogo dostałaś wiadomość? As mieczy od kobiety Czego dotyczy wiadomość? Mag może chodzi o wiadomość o jakimś mężczyźnie? albo jakaś sprawa, która jest owiana tajemnicą jakimś sekretem? Cytuj
Alicja Napisano Marzec 28, 2017 Napisano Marzec 28, 2017 Od kogo dostałaś wiadomość? 7 Buław - od mężczyzny Czego dotyczy wiadomość? As Mieczy - myślenia i chyba jest to coś bardzo ważnego, dotyczy sprawy, która od dłuższego czasu zajmuje Twoje myśli. A może ta osoba pomogła Tobie w podjęciu tej decyzji, może to wiadomość np od prawnika? Cytuj
Gość Ophelia2040 Napisano Kwiecień 9, 2017 Napisano Kwiecień 9, 2017 Od kogo - As Pik. Bardziej chyba chodzi o instytucję niż osobę. Wiadomość z urzędu. W jakiej sprawie - Walet Trefl. Chodzi o starsze dziecko/nastolatka i jego perspektywy na przyszłość. Może chodzi o jakieś stypendium dla syna albo jego dostanie się na studia (jeśli masz dziecko)? Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 23, 2017 Napisano Kwiecień 23, 2017 Dziękuję Anika To teraz ja zadam zagadkę Obecnie czekam na wiadomość od "kogoś". Od kogo i w jakiej sprawie? Morono prosimy o weryfikację Cytuj
Morona Napisano Maj 20, 2017 Autor Napisano Maj 20, 2017 Witam, już weryfikuję, przepraszam że tak późno. Czekałam na wiadomość od fundacji a sprawa dotyczyła dofinansowania do mojego leczenia. Najbliżej była Dąbrówka gratuluję. Od kogo - As Pik. Bardziej chyba chodzi o instytucję niż osobę. Wiadomość z urzędu.W jakiej sprawie - Walet Trefl. Chodzi o starsze dziecko/nastolatka i jego perspektywy na przyszłość. Może chodzi o jakieś stypendium dla syna albo jego dostanie się na studia (jeśli masz dziecko)? Cytuj „Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.