Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Dziękuję Anika <kwiatek>;*

To teraz ja zadam zagadkę :)

Obecnie czekam na wiadomość od "kogoś". Od kogo i w jakiej sprawie?

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Napisano

Od kogo - Lis - od kogoś z kim byłaś w konflikcie? osoba przebiegła, sprytna, patrzy tylko i wyłącznie na siebie i szuka korzyści dla siebie

Dodałam jeszcze jedną kartę, w celu określenia płci - Statek - za dużo się nie dowiedziałam ;), ale wydaje mi się, że chodzi o mężczyznę

W jakiej sprawie - Żmija - chodzi o wyjaśnienie pewnych spraw, niekorzystnych dla Ciebie, może są to sprawy jeszcze z przeszłości, mają kilka/kilkanaście lat i do tej pory nie zostały załatwione

Napisano

Od kogo ta wiadomość? Walet Karo - od młodej osoby, może wciąż się uczy, dokształca, jest ambitna

W jakiej sprawie As Kier - sprawy te dotyczą Twojej rodziny lub może kogoś z kim łączą Cię bardzo dobre relacje?

Napisano

Od kogo dostałaś wiadomość? As mieczy od kobiety

Czego dotyczy wiadomość? Mag może chodzi o wiadomość o jakimś mężczyźnie? albo jakaś sprawa, która jest owiana tajemnicą jakimś sekretem?

Napisano

Od kogo dostałaś wiadomość? 7 Buław - od mężczyzny

Czego dotyczy wiadomość? As Mieczy - myślenia ;) i chyba jest to coś bardzo ważnego, dotyczy sprawy, która od dłuższego czasu zajmuje Twoje myśli. A może ta osoba pomogła Tobie w podjęciu tej decyzji, może to wiadomość np od prawnika?

• 2 weeks later...
Gość Ophelia2040
Napisano

Od kogo - As Pik. Bardziej chyba chodzi o instytucję niż osobę. Wiadomość z urzędu.

W jakiej sprawie - Walet Trefl. Chodzi o starsze dziecko/nastolatka i jego perspektywy na przyszłość.

Może chodzi o jakieś stypendium dla syna albo jego dostanie się na studia (jeśli masz dziecko)?

• 2 weeks later...
Napisano
Dziękuję Anika <kwiatek>;*

To teraz ja zadam zagadkę :)

Obecnie czekam na wiadomość od "kogoś". Od kogo i w jakiej sprawie?

Morono prosimy o weryfikację :)

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, już weryfikuję, przepraszam że tak późno. Czekałam na wiadomość od fundacji a sprawa dotyczyła dofinansowania do mojego leczenia.

Najbliżej była Dąbrówka gratuluję. <brawo>

Od kogo - As Pik. Bardziej chyba chodzi o instytucję niż osobę. Wiadomość z urzędu.

W jakiej sprawie - Walet Trefl. Chodzi o starsze dziecko/nastolatka i jego perspektywy na przyszłość.

Może chodzi o jakieś stypendium dla syna albo jego dostanie się na studia (jeśli masz dziecko)?

„Życie to echo. Co wysyłasz – wraca. Co siejesz – zbierasz. Co dajesz – dostajesz. To, co widzisz w innych – istnieje w tobie.”

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...