ena96 Napisano Maj 4, 2017 Napisano Maj 4, 2017 Witam nie pamiętam co dokladnie mi się śniło pamiętam jedynie ze wołała mnie kobieta wydaje mi się ze była to moja znajoma u której wynajmuje pokój , pamiętam jedynie ze mówiła "Ewelina pada deszcz" jej głos by miły, a ja byłam zadowolona ze pada deszcz , szczęśliwa , słyszałam jej głos tak wyraźnie jakby naprawdę mnie wołała, no i slyszam ze deszcz rzeczywiście pada. Niestety co bylo wczesniej nie pamiętam, a zaraz potem jak usłyszałam że mnie woła obudziłam się, ponieważ zadzwonił budzik , pamiętam jedynie ze ta kobieta mnie wołała mówiąc ze pada deszcz a ja byłam zadowolona z tej wiadomości. Co to może oznaczać? Z całego snu jedynie to pamiętam. Co to może oznaczać? Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"
Marika Napisano Maj 7, 2017 Napisano Maj 7, 2017 Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz? Cytuj
Kinga123 Napisano Maj 7, 2017 Napisano Maj 7, 2017 Deszcz to żeńskość - spada na nas, obmywa. Ta kobieta w śnie jest łączniczką . Kobiecość daje Ci szczęście i zadowolenie. Cytuj
ena96 Napisano Maj 7, 2017 Autor Napisano Maj 7, 2017 Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz? Dziekuje Mariko , za pomoc myślę, że właśnie sen mógłby to oznaczać, Jeśli chodzi o oczyszczenie to czy chodzi tutaj o jakieś zmiany które powinnam wprowadzić do swojego życia, czy o coś innego. .. obecnie jestem w 9 roku wiec moze chodzi o zmiany jakie zachodzą w tym czasie? Deszcz to żeńskość - spada na nas, obmywa. Ta kobieta w śnie jest łączniczką . Kobiecość daje Ci szczęście i zadowolenie. Dziekuje za interpretacje , czyli sen może oznaczać jakieś zmiany w moim życiu na lepsze , zadowolenie , szczęście itp. Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"
Marika Napisano Maj 7, 2017 Napisano Maj 7, 2017 Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz? Dziekuje Mariko , za pomoc myślę, że właśnie sen mógłby to oznaczać, Jeśli chodzi o oczyszczenie to czy chodzi tutaj o jakieś zmiany które powinnam wprowadzić do swojego życia, czy o coś innego. .. obecnie jestem w 9 roku wiec moze chodzi o zmiany jakie zachodzą w tym czasie? Tak naprawdę trudno to określić... ale według mnie z czasem sama odkryjesz o co chodziło Cytuj
ena96 Napisano Maj 7, 2017 Autor Napisano Maj 7, 2017 Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz? Dziekuje Mariko , za pomoc myślę, że właśnie sen mógłby to oznaczać, Jeśli chodzi o oczyszczenie to czy chodzi tutaj o jakieś zmiany które powinnam wprowadzić do swojego życia, czy o coś innego. .. obecnie jestem w 9 roku wiec moze chodzi o zmiany jakie zachodzą w tym czasie? Tak naprawdę trudno to określić... ale według mnie z czasem sama odkryjesz o co chodziło Tak na pewno z czasem odkryje o co chodzi, tak się jeszcze zastanawiam, bo w najbliższym czasie będę brała udział w reikach, może o to tez chodzi , jednak myślę że z czasem wszystko się wyjaśni. Dziekuje Cytuj "Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"
Kinga123 Napisano Maj 7, 2017 Napisano Maj 7, 2017 Dziekuje za interpretacje , czyli sen może oznaczać jakieś zmiany w moim życiu na lepsze , zadowolenie , szczęście itp. Deszcz - a tym bardziej przywoływany przez kobietę, może oznaczać żeńskość - istotnie, taka wiosenną, oczyszczającą, kojarzy mi się nawet lekką i młodzieńczą. ważne by sie z tym skontaktować - z deszczem w sobie i to co on reprezentuje. wazne tez jaki on był - delikatny, rzęsisty, porywisty , co dokładnie w nim powodowalo uczucie zadowolenia - wsłuchać się w ten deszcz w sobie. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.