Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam nie pamiętam co dokladnie mi się śniło pamiętam jedynie ze wołała mnie kobieta wydaje mi się ze była to moja znajoma u której wynajmuje pokój , pamiętam jedynie ze mówiła "Ewelina pada deszcz" jej głos by miły, a ja byłam zadowolona ze pada deszcz , szczęśliwa , słyszałam jej głos tak wyraźnie jakby naprawdę mnie wołała, no i slyszam ze deszcz rzeczywiście pada. Niestety co bylo wczesniej nie pamiętam, a zaraz potem jak usłyszałam że mnie woła obudziłam się, ponieważ zadzwonił budzik , pamiętam jedynie ze ta kobieta mnie wołała mówiąc ze pada deszcz a ja byłam zadowolona z tej wiadomości. Co to może oznaczać? Z całego snu jedynie to pamiętam. Co to może oznaczać?

"Wczoraj to przeszłość,jutro to tajemnica a dziś to dar losu"

Napisano

Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz?

Napisano

Deszcz to żeńskość - spada na nas, obmywa. Ta kobieta w śnie jest łączniczką . Kobiecość daje Ci szczęście i zadowolenie.

Napisano
Jeśli byłaś zadowolona, a deszcz często symbolizuje oczyszczenie, to może właśnie tego potrzebujesz?

Dziekuje Mariko , za pomoc myślę, że właśnie sen mógłby to oznaczać, :)

Jeśli chodzi o oczyszczenie to czy chodzi tutaj o jakieś zmiany które powinnam wprowadzić do swojego życia, czy o coś innego. .. <myśli> obecnie jestem w 9 roku wiec moze chodzi o zmiany jakie zachodzą w tym czasie?

Deszcz to żeńskość - spada na nas, obmywa. Ta kobieta w śnie jest łączniczką . Kobiecość daje Ci szczęście i zadowolenie.

Dziekuje za interpretacje , :) czyli sen może oznaczać jakieś zmiany w moim życiu na lepsze , zadowolenie , szczęście itp.

Napisano

Jeśli chodzi o oczyszczenie to czy chodzi tutaj o jakieś zmiany które powinnam wprowadzić do swojego życia, czy o coś innego. .. <myśli> obecnie jestem w 9 roku wiec moze chodzi o zmiany jakie zachodzą w tym czasie?

Tak naprawdę trudno to określić... ale według mnie z czasem sama odkryjesz o co chodziło ;)

Napisano

Tak naprawdę trudno to określić... ale według mnie z czasem sama odkryjesz o co chodziło ;)

Tak na pewno z czasem odkryje o co chodzi, tak się jeszcze zastanawiam, bo w najbliższym czasie będę brała udział w reikach, może o to tez chodzi , jednak myślę że z czasem wszystko się wyjaśni. Dziekuje ;*

Napisano

Dziekuje za interpretacje , :) czyli sen może oznaczać jakieś zmiany w moim życiu na lepsze , zadowolenie , szczęście itp.

Deszcz - a tym bardziej przywoływany przez kobietę, może oznaczać żeńskość - istotnie, taka wiosenną, oczyszczającą, kojarzy mi się nawet lekką i młodzieńczą.

ważne by sie z tym skontaktować - z deszczem w sobie i to co on reprezentuje.

wazne tez jaki on był - delikatny, rzęsisty, porywisty , co dokładnie w nim powodowalo uczucie zadowolenia - wsłuchać się w ten deszcz w sobie.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...