Moon Napisano Maj 8, 2017 Napisano Maj 8, 2017 Witajcie, czy mogłabym prosić o pomoc? Zgubiłam gdzieś swój aparat :-( szukam go już od kilku miesięcy. Mieszkanie przeszukałam i nigdzie go nie widzę. Chyba że w jakimś zakamarku?? Ostatni raz używałam go na uroczystości rodzinnej i od tamtej pory zapadł się pod ziemię. Myślałam że aparat został u mojej kuzynki ale i ona przeszukała swoje mieszkanie i twierdzi że go nie ma. Pytałam także wśród innych członków rodziny, nikt nic nie wie i nic nie widział. Ale gdzieś musi być. Dlatego chciałam prosić dobre dusze o pomoc w znalezieniu mojego aparatu. Obiecuję weryfikację i bieżące sprawdzanie wytypowanych miejsc. Proszę o pomoc Cytuj
Anika Napisano Maj 8, 2017 Napisano Maj 8, 2017 Hm nie wiem czy potrafię pomóc ale spróbuję wylosowałam karty 8 mieczy i wieża hm może gdzieś spadł za łóżkiem jakąś szafką, miejsce ciasne albo gdzieś wysoko w domu może na meblach gdzieś gdzie trudno dostać? jeszcze skojarzenia mam ze szkłem może jakaś pułka? Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 8, 2017 Napisano Maj 8, 2017 Ja rownież spróbuję. 8 denarów - sprawdz miejsca, gdzie często wchodzisz, wychodzisz lub przechodzisz np. regał z książkami, szafa itp. Jest to miejsce gdzie jest częsty ruch. Jeżeli masz w domu schody, to może być blisko nich, sprawdź miejsca z lustrem, tam gdzie poprawia się urodę - łazienka, przedpokój i jeszcze biurko jako miejsce pracy. Powodzenia. Cytuj
Moon Napisano Maj 11, 2017 Autor Napisano Maj 11, 2017 Bardzo dziękuję za pomoc i zainteresowanie tym tematem! Weryfikuje i jak na razie we wskazanych przez was miejscach nie znalazłam aparatu. Nie poddaje się i szukam dalej ale i poproszę kuzynkę aby popatrzyła u siebie właśnie w tych miejscach które napisałyście. Jak będę coś wiedzieć więcej, dam znać. Gdyby ktoś jeszcze chciał pomóc, temat jest otwarty. Na razie dziękuję Cytuj
Anika Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 Zapytałam jeszcze raz kart koło czego leży ten aparat i znowu wyskoczyło mi 8 mieczy i jeszcze dociągnęłam 3 denary może miejsce gdzie się pracuje kuchnia garaż biuro?? w miejscu mało dostępnym ciasnym może piwnica ?? mam myśl ściana okno Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.