Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witajcie, czy mogłabym prosić o pomoc? Zgubiłam gdzieś swój aparat :-( szukam go już od kilku miesięcy. Mieszkanie przeszukałam i nigdzie go nie widzę. Chyba że w jakimś zakamarku?? <myśli> Ostatni raz używałam go na uroczystości rodzinnej i od tamtej pory zapadł się pod ziemię. Myślałam że aparat został u mojej kuzynki ale i ona przeszukała swoje mieszkanie i twierdzi że go nie ma. Pytałam także wśród innych członków rodziny, nikt nic nie wie i nic nie widział. Ale gdzieś musi być. Dlatego chciałam prosić dobre dusze o pomoc w znalezieniu mojego aparatu. Obiecuję weryfikację i bieżące sprawdzanie wytypowanych miejsc. Proszę o pomoc <placz>

Napisano

Hm nie wiem czy potrafię pomóc ale spróbuję

wylosowałam karty 8 mieczy i wieża hm może gdzieś spadł za łóżkiem jakąś szafką, miejsce ciasne albo gdzieś wysoko w domu może na meblach gdzieś gdzie trudno dostać? <bezradny> jeszcze skojarzenia mam ze szkłem może jakaś pułka?

Napisano

Ja rownież spróbuję.

8 denarów - sprawdz miejsca, gdzie często wchodzisz, wychodzisz lub przechodzisz np. regał z książkami, szafa itp. Jest to miejsce gdzie jest częsty ruch. Jeżeli masz w domu schody, to może być blisko nich, sprawdź miejsca z lustrem, tam gdzie poprawia się urodę - łazienka, przedpokój i jeszcze biurko jako miejsce pracy.

Powodzenia. :)

Napisano

Bardzo dziękuję za pomoc i zainteresowanie tym tematem! Weryfikuje i jak na razie we wskazanych przez was miejscach nie znalazłam aparatu. Nie poddaje się i szukam dalej ale i poproszę kuzynkę aby popatrzyła u siebie właśnie w tych miejscach które napisałyście. Jak będę coś wiedzieć więcej, dam znać. Gdyby ktoś jeszcze chciał pomóc, temat jest otwarty. Na razie dziękuję :)

Napisano

Zapytałam jeszcze raz kart koło czego leży ten aparat i znowu wyskoczyło mi 8 mieczy i jeszcze dociągnęłam 3 denary może miejsce gdzie się pracuje kuchnia garaż biuro?? w miejscu mało dostępnym ciasnym może piwnica ?? mam myśl ściana okno <bezradny>

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...