Alicja Napisano Maj 11, 2017 Napisano Maj 11, 2017 Tak jak w temacie "Co sprawia, że jesteś SZCZĘŚLIWA?"? W zasadzie mi niewiele potrzeba do szczęścia, u mnie sprawdzają się słowa z piosenki Sylwii Grzeszczak: "Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest." 2 Cytuj
arwil Napisano Maj 12, 2017 Napisano Maj 12, 2017 Moja pasja daje mi szczęście mam tego farta, że pasja łączy się z pracą Wyjazdy! Oj tak, zwlaszcza w, gory gdzie co drugie zdanie jakie mowie to "O Boże jak tu pięknie" Spotkania ze znajomymi zawsze laduja mnie pozytywną energią ii treningi fitness A co do piosenek,.ktore dobrze nastrajaja to polecam Zeus - Idealnie niedoskonały 1 Cytuj
Alicja Napisano Maj 28, 2017 Autor Napisano Maj 28, 2017 Dzięki arwil U mnie również, moja pasja dużo mi daje, chociaż niestety nie mogę powiedzieć, aby ona łączyła się z pracą zawodową. Ale jednak zawsze to jakaś miła odskocznia Cytuj
Mala_Mi Napisano Czerwiec 19, 2017 Napisano Czerwiec 19, 2017 Mi szczęście dają chwilę, kiedy mogę sie zatrzymać, mieć czas, czy na odpoczynek czy na zrobienie czegoś dla siebie 1 Cytuj
elag Napisano Czerwiec 21, 2017 Napisano Czerwiec 21, 2017 Mnie dużą radość i poczucie szczęścia sprawia jazda na rowerze,,wśród dojrzewających zbóż, zapachu sosnowego lasu, szumu drzew.... czuję wtedy się szczęśliwą i wolna od trosk... 1 Cytuj
Tonia Napisano Listopad 8, 2017 Napisano Listopad 8, 2017 kiedy patrze jak moje dzieci sie wygłupiają , śmieją cieszą z życia kiedy robię komuś niespodziankę jak moja mama jest zadowolona i jak spadzam z meżem miłe chwile bo rzadko jesteśmy razem 1 Cytuj
arwil Napisano Listopad 22, 2017 Napisano Listopad 22, 2017 Dzięki arwil U mnie również, moja pasja dużo mi daje, chociaż niestety nie mogę powiedzieć, aby ona łączyła się z pracą zawodową. Ale jednak zawsze to jakaś miła odskocznia A tak z ciekawości, co jest Twoją pasją? Cytuj
ryba Napisano Listopad 24, 2017 Napisano Listopad 24, 2017 Spacer po lesie. 1 Cytuj Istnieją tylko dwa dni w roku, w których nic nie może być zrobione. Jeden nazywamy wczoraj, a drugi jutro. - Dalai Lama
Akarris Napisano Luty 13, 2019 Napisano Luty 13, 2019 Dawanie radości innym nawet gdy sam w tym momencie jej nie mam. Zaciekawienie kogoś czymś o czym do tej pory nie wiedział. Pisanie, rysowanie, czytanie, oglądanie czegoś pięknego. 2 1 Cytuj
Kasiak Napisano Listopad 11, 2019 Napisano Listopad 11, 2019 Osoby w moim otoczeniu, które są dla mnie ważne Spędzanie z nimi czasu jest dla mnie powodem szczęścia. 2 Cytuj
GreenCosmica Napisano Listopad 30, 2019 Napisano Listopad 30, 2019 Kąpiel, jest to w sumie jedna ze świętych rzeczy dla mnie i wielki czas relaksu Słońce ponieważ napełnia mnie zawsze bardzo optymistyczną, radosną energią, dodaje motywacji do działania, ogrzewa krew i działa pocieszająco w trudnych chwilach. Czytanie z kart, medytacja, wieczorny spacer po lesie, medytacje księżycowe, seks 2 Cytuj
Essa Napisano Listopad 30, 2019 Napisano Listopad 30, 2019 Obecnie najbardziej uszczęśliwia mnie pokonywaniem swoich ograniczeń - coś co do tej pory wydawało mi się nie do zrobienia - jeśli to zrobię to jestem najszczęśliwsza. Pokonywanie swojego złego nastawienia, lenistwa. Od razu poprawia mi nastrój. Robienie czegoś inaczej niż zwykle, słuchanie swojego wewnętrznego głosu i jego potrzeb. Szczęście daje mi dbanie o siebie i swoje otoczenie. Szczęście daje mi szczęście innych, jeśli się mogę do tego przyczynić - to jeszcze bardziej mnie to uszczęśliwia. Szczęście dają mi zwierzęta i piękni duchowo ludzie. Tego lata bardzo uszczęśliwiał mnie rower i poznawanie nowych tras. Założyłam sobie zeszyt przekazów - tam zapisuję wszystko co wydaje mi się ważne na ten moment. Szczęście daje mi muzyka, świece, karmnik dla ptaków i widok sikorek w nim. Ten czas, kiedy jadę z pracy zmęczona, ale szczęśliwa, że zrobiłam coś dobrego w danym dniu. Szczęście daje mi cisza. Poranek w piątek, kiedy wiem, że mam 3 dni wolnego dla siebie i bliskich. Szczęście daje mi kawa z mlekiem, kiedy wiem, że nie muszę się spieszyć. 3 Cytuj
winkax90 Napisano Grudzień 4, 2019 Napisano Grudzień 4, 2019 Jazda motocyklem, bieganie i spędzanie czasu z bliskimi mi osobami.... 2 Cytuj
aura Napisano Luty 10, 2020 Napisano Luty 10, 2020 Dobra książka przy herbatce albo film skłaniający do refleksji 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.