Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

@Ankra pozwoliłam sobie wstawić karty wylosowane przez Ciebie, mam nadzieję, że użytkownicy pomogą zinterpretować, zapraszam chętnych i korzystających z tego działu:)

Zacznę od Rady - As monet - małe kroczki, propozycja dawania w niewielkich ilościach, próbowanie, otwieranie się na prezenty od innych

Mocna strona - współodczuwanie, głębokie rozumienie potrzeb innych, umiejętność samodzielnego radzenia z przeciwnościami losu...

Patrząc na te dwie karty dochodzę do wniosku, że nie umiesz prosić i brać, nie umiesz przyjmować a ni darów, ani komplementów, a sama chętnie rozdajesz , zapominając o równowadze

• Dziękuję! 1
Napisano

to ja też podzielę się swoimi spostrzeżeniami @Ankra

Radę na najbliższy okres świetnie wyjaśniła @SowAna - dodałbym tylko, że As Monet zachęca do wykorzystywania nadarzających się szans, do brania z życia pełnymi garściami.

Odniosę się zatem do tego co nie chce odejść a powinno - 8 buław to natłok wydarzeń, przejmowanie inicjatywy, ciągły ruch. Być może ostatnio miałaś dużo na głowie, być może  bierzesz na siebie za wiele, dajesz innym w swoim otoczeniu od siebie bardzo dużo - uwagi, pomocy, zainteresowania zapominając o swoich potrzebach zatem może czas pomyśleć o odpoczynku, wyciszeniu i zwolnieniu.... 9 Monet, która chce przyjść ale nie chcesz wpuścić to potwierdza  - to docenienie samego siebie i tego co daje nam życie, to zadbanie o siebie i stawianie swoich potrzeb na pierwszym miejscu

• Gratuluję! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano

Podziwiam wasze interpretacji, Kochani!

Moim zdaniem sprawa wygląda tak, że Ankra przeszła sporo życiowych lekcji, smutków, odrzucenia. Sprawiło to, że jest osobą silniejsza (co potwierdza częściowo Król Buław), i życzliwa wobec słabych i odrzuconych - przykre doświadczenia dają ciekawą osobowość. 

Nie mniej samo pytanie i wylosowana 5 monet mogą wskazywać na tendencje do dołków, i nawet depresje. 

Co do reszty kart:

Dla równowagi powinnaś się odprężyć, docenić siebie i małe przyjemności życiowe - pyszne jedzenie, ładną sukienkę, a może nawet ciepło Słońca i zapach liści we własnym ogródku - ciesz się tym, co masz, bo na to zasługujesz - na depresje bardzo poleca się mindfulness, również jak i ogólnie na stabilność emocjonalną.  Odnaleź dla siebie strefę komfortu i w niej siedź - to wszystko było o 9 monet ;)

Nie pozwalasz sobie na to, nie wiem, czy wpływa na Ciebie mężczyzna, ale w Królu Buław raczej widze Twoja postawę - niezależna, masz życie pod kontrolą, trzeba walczyć, pędzić... - bo musisz! I pędzisz, biegniesz, ciągle jakieś nowości, ludzie, informacja - 8 buław, natomiast to chyba powstrzyma wejście na kolejny etap życiowy (3 monet) - ukończenie studiów, zatrudnienie, wyższe stanowisko (też patrzę na radę - As Monet)? Jak tylko tego osiągniesz, to skończy się ten natłok bez końca. Rada też kieruje w tą stronę - As monet -to szansa, nowa droga, która przed Tobą się otwiera - może nieść możliwości materialne, zdrowotne. Czyli zaakceptuj nową drogę zawodową, metodę leczenia, lub nawet poprostu bądź bardziej egocentryczna i lsnij jak moneta ;) I będzie dobrze :) Szczególnie że suma że wszystkich kart to Siła, ktora też zaznacza dobre samopoczucie psychiczne :)

Dodam: zauważylam, że wszystkie pozytywne karty w tej wróżbie to monety, a wszystkie negatywne - Buław

Czyli rzeczywiście szkodzi przesadna aktywność, kontrola, dramaty, szybkie pędzenie naprzód.

Pomaga odwrotnie poważne, spokojne i praktyczne podejście do życia - i na ten moment tego się trzymaj. I zwolnij tempo :)

Powodzenia :)

Napisano

Chciałam pomóc ale widzę, że wszystko jakby zostało już wyjaśnione powyżej 

Bardzo czytelna wróżba i bardzo dobra jak na mój gust - mówi o tym aby zadbać o siebie i wykorzystać nadchodzącą szansę w Asie monet 

Wszystkiego dobrego na ten czas !

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 9.09.2021 o 17:36, SowAna napisał:

SowAna, bardzo dziękuję za pomoc i założenie postu.. I opis, interpretację moich kart. 

Dziękuję również Haniel, Reflection oraz LauraSeven❤️❤️❤️

Wszyscy macie rację.. Ja tak żyje, zawsze musiałam sobie radzić sama, wsparcie mam od najbliższych ale raczej.. Będzie dobrze.. I na tym koniec.. Muszę dać sobie luz anie umiem.... Wszyscy znajomi wiedzą że mogą na mnie liczyć i czasem wykorzystują... Ja jestem sama, nie mam partnera więc liczę zawsze sama na, siebie i to ta gonitwa, stres itp... 

Moje życie to ciagje praca, od 18 roku życia  aby na wszystko starczyło.. A i tak żyje od wypłaty do wypłaty.... Niestety obecnie jestem  za granicą i tam przez pracę  teraz jestem po operacji kręgosłupa... Tutaj wszyscy macie rację.. Musiałam się zatrzymać, pomyśleć i nadal mam stres co dalej. Co z pracą, czy znajdę lżejsza pracę bo brak dobrego zawodu i języka..... obecnie jestem w takim zawieszeniu, myślę czy przenieść się bliżej granicy, czy dam radę to zrobić. W domu nie byłam rok i też tęsknię... Za dużo myślę ijak piszecie ja bardzo chętnie wszystkim pomogę a sama nie bardzo chce tej pomocy a z drugiej strony nie widzę i nie znam nikogo kto by to zrobił. 

Operacja dała mi do myślenia, aby się zatrzymać i może zmienić coś w swoim życiu. 😊 Choć tutaj potrzeba siły a ja potrzebuje psychicznego odpoczynku... Raczej depresji nie mam ale ciężko w tym moim życiu, choć ogólnie jestem optymistką, tak mówią 😊

Tak po krótce chciałam opisać moja sytuację.. Bo i karty widzę takie wyciągnęłam. A Wy bardzo trafnie je wyjaśniliście. 

Mam nadzieję że powoki uda mi się osiągnąć stabilizację i może ktoś w końcu I mnie pomoże,. 

Za tydz kończę rehabilitację i muszę zacząć cos postanawiać. 

Dziękuję 💞 jeszcze raz Wam wszystkim za interpretację a Tobie SowAna za to że w moim imieniu założyłaś ten wątek z prośbą o pomoc. 

Pozdrawiam serdecznie 😊 

• Lubię! 1
  • Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...