Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Autor Napisano Styczeń 3, 2020 Jeśli nie ma w opcjach kawy, to jak nic musi chodzić o rozmowę z przystojnym kurierem 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 5 godzin temu, OkoSaurona napisał: @Essa @Ismena @SowAna wiecie co ? Wstalem lewa noga z kiepskim humorem przeczytalem post i odrazu lepiej jeszcze ostatnia odp @Koniczyna i weryfikacja Skarbeńki w tym warsztacie nigdy nie brałam udziału nie posiadam kart Leonarda 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Autor Napisano Styczeń 3, 2020 3 godziny temu, Koniczyna napisał: Skarbeńki w tym warsztacie nigdy nie brałam udziału nie posiadam kart Leonarda Nie musisz mieć kart, to pytanie na intuicję, więc czekamy 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 6 godzin temu, Ismena napisał: Jeśli nie ma w opcjach kawy, to jak nic musi chodzić o rozmowę z przystojnym kurierem 🤣 kawka była później poczekam jeszcze z weryfikacją na innych 1 Cytuj
OkoSaurona Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 @Koniczyna wygrałas karty sa Ci zbedne 1 1 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 Kto dzisiaj gościłam w domu Księdza Kochanka Koleżankę Sąsiadkę 3 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 12 minut temu, Koniczyna napisał: Kto dzisiaj gościłam w domu Księdza Kochanka Koleżankę Sąsiadkę niektóre odpowiedzi mogą się łączyć biorąc pod uwagę lubieżność naszych dostojników kościelnych 1 4 Cytuj
OkoSaurona Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 To teraz już sam nie wiem czy można brać udział bez kart czy nie Cytuj
OkoSaurona Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 zaśnięcia na kanapie, bo bez kawy 3 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 12 minut temu, OkoSaurona napisał: zaśnięcia na kanapie, bo bez kawy Tak wstałam ambitnie o 8, ale w salonie już stwierdziłam, że to jednak za wcześnie 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Autor Napisano Styczeń 3, 2020 1 minutę temu, Essa napisał: Tak wstałam ambitnie o 8, ale w salonie już stwierdziłam, że to jednak za wcześnie Bardzo dobre stwierdzenie 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Autor Napisano Styczeń 3, 2020 20 minut temu, OkoSaurona napisał: To teraz już sam nie wiem czy można brać udział bez kart czy nie Można, bo ten temat dotyczy intuicji, poprzedni był z kartami Lenormand, ale i tak wszystko zostało już przeniesione tutaj. W poprzedniej zagadce Essy, wygrałeś, ale równocześnie jest też pytanie Koniczyny, więc może najpierw poczekajmy na rozwiązanie zagadki Koniczyny (może akurat Ty odpowiedziałeś dobrze), żeby nie wprowadzać zamieszania 44 minuty temu, Koniczyna napisał: Kto dzisiaj gościłam w domu Księdza Kochanka Koleżankę Sąsiadkę 3 Cytuj
OkoSaurona Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 14 minut temu, Ismena napisał: Można, bo ten temat dotyczy intuicji, poprzedni był z kartami Lenormand, ale i tak wszystko zostało już przeniesione tutaj Właśnie widzę i trochę się pogubiłem @Koniczyna Obstawiam księdza 1 Cytuj
OkoSaurona Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 Co przedstawia mój obraz w pokoju ? - Kwiatek w wazonie na stole - Wodospad w środku dżungli - Panorama Nowego Jorku nocą - Kamienie z płatkami kwiatów Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 Dnia 3.01.2020 o 11:52, Koniczyna napisał: Skarbeńki w tym warsztacie nigdy nie brałam udziału nie posiadam kart Leonarda no nie mogę, ta nazwa kart mnie rozbroiła , dzięki @Koniczyna 2 Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 9 godzin temu, OkoSaurona napisał: Wodospad w środku dżungli 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 23 minuty temu, SowAna napisał: no nie mogę, ta nazwa kart mnie rozbroiła , dzięki @Koniczyna bo tak naprawdę to są karty coccolino... 3 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 6, 2020 Napisano Styczeń 6, 2020 6 minut temu, Claudi123 napisał: zaśnięcia na kanapie ta zagadka już rozwiązana teraz ta, co ma OkoSaurona na ścianie? 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.