Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 Jakiego koloru bluzkę mam na sobie? @iwanek zgadnie na pewno 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 godzinę temu, Ismena napisał: Jakiego koloru bluzkę mam na sobie? @iwanek zgadnie na pewno Fiolet Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 godzinę temu, Ismena napisał: Jakiego koloru bluzkę mam na sobie? @iwanek zgadnie na pewno Różowa 1 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Jaki kolor ma etuii do mojego tableta. Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: fiolet 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: po Twoich wpisach już wnioskuje ze szary, fiolet i granat to Twoja ulubiona gama Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Jakiej muzyki(gatunek)słucham gdy chce napisać jakiś porywający opis/tekst ? Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: Jakiej muzyki(gatunek)słucham gdy chce napisać jakiś porywający opis/tekst ? Muzyka klasyczna Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: po Twoich wpisach już wnioskuje ze szary, fiolet i granat to Twoja ulubiona gama No to chyba kolorami już nikogo nie zaskocze 1 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 7 minut temu, iwanek napisał: Muzyka klasyczna nie ale tez sie zdarzalo kiedys dzis musze sobie zapodac ostra dawke zeby miec kreatywnosc niczym u @Mistiko 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 5 minut temu, MIMESIS napisał: nie ale tez sie zdarzalo kiedys dzis musze sobie zapodac ostra dawke zeby miec kreatywnosc niczym u @Mistiko To może jakiegoś mocnego rocka Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: To może jakiegoś mocnego rocka tez lubie ale Marsa u mnie za bardzo aktywuje i mam ochote strzelac ludzi po pysku Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: tez lubie ale Marsa u mnie za bardzo aktywuje i mam ochote strzelac ludzi po pysku Jak słuchałem (też czasami się zdarza) black metalu to co innego aktywowal. Trzeba się z pewnymi rzeczami urodzić. Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Jak słuchałem (też czasami się zdarza) black metalu to co innego aktywowal. Trzeba się z pewnymi rzeczami urodzić. moglbys rzucic odpowiedz zamiast byc zlosliwym Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: moglbys rzucic odpowiedz zamiast byc zlosliwym Nieświadomie mogę taki być. Przepraszam. Gustav Holst - IV Jupiter, The Bringer of Jollity Szczerze to nie ma to (kreatywnosc) przepisu Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 dobra...zamykam ten watek, najlepszy flow i przepływ wrazliwosci mam przy jazzie Leszek Możdżer to jest mój pewnik...a jaki mezczyzna do tego...ehhhh Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: dobra...zamykam ten watek, najlepszy flow i przepływ wrazliwosci mamy przy jazzie Leszek Możdżer to jest mój pewnik...a jaki mezczyzna do tego...ehhhh Mam coś na przepływ wrażliwości. Evanescence - My Immortal Wiem że to napisał mężczyzna ale tego się dobrze słucha. Ciary przechodzą od góry do dolu. 2 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Mam coś na przepływ wrażliwości. Evanescence - My Immortal no nie....ta piosenka kojarzy mi sie z moim Ex-em...mały tam był przepływ intelektualny 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Nieprzypadkowo druga czakra łączy się z szóstą. Obie to kreatywność. 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 46 minut temu, MIMESIS napisał: po Twoich wpisach już wnioskuje ze szary, fiolet i granat to Twoja ulubiona gama @iwanek zadając teraz pytania, specjalnie dla Mimesis musisz dodawać trudniejsze 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: @iwanek zadając teraz pytania, specjalnie dla Mimesis musisz dodawać trudniejsze Tak wiem. .. Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 dobrze, zatem cos z zupelnie innej beczki.. Co przedstawia pocztówka z Cabo Verde, która najbardziej mnie zachwyca ? Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: dobrze, zatem cos z zupelnie innej beczki.. Co przedstawia pocztówka z Cabo Verde, która najbardziej mnie zachwyca ? 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.