Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 podpowiedz...powiedzialam ostatnio tej osobie, ze tez chce takie miec .... Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 minutę temu, ikselka napisał: Dzieci?? 🤣 Takie czekoladkowe? no juz beda mniej czekoladkowe wtedy Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: A myślałem o czymś całkiem innym. o czym ? znowu druga czakra w tle? 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: no juz beda mniej czekoladkowe wtedy Zadoptujesz takie dzieci z Afryki Cytuj
ikselka Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: no juz beda mniej czekoladkowe wtedy Ważne że zdrowe a kolor skóry... Jakie to ma. Znaczenie . Wszyscy jesteśmy tacy sami... 3 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Zadoptujesz takie dzieci z Afryki jeszcze moge sama miec Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 1 minutę temu, MIMESIS napisał: o czym ? znowu druga czakra w tle? Były w wyobraźni takie dwie zacienione postacie na plaży a co one miały zamiar później robić tego nie wiem Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: jeszcze moge sama miec Oj myślałam,że chcesz takie mieć czekoladki z Afryki.I napisz w końcu o tym obrazeczku Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Były w wyobraźni takie dwie zacienione postacie na plaży a co one miały zamiar później robić tego nie wiem to widze ze rzeczywiscie do glowy wchodzisz.... gratuluje....wykorzystaj ten dar zeby pomagac... Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Były w wyobraźni takie dwie zacienione postacie na plaży a co one miały zamiar później robić tego nie wiem A co mogą robić smarować się olejkiem do ciała i tuli tuli Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Oj myślałam,że chcesz takie mieć czekoladki z Afryki.I napisz w końcu o tym obrazeczku Koniczyna przeciez wrzucilam ta pocztowke.... Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: Koniczyna przeciez wrzucilam ta pocztowke.... A ja o tym mężczyźnie myślałam na tym obrazku co on tam kombinuje 1 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 3 minuty temu, Koniczyna napisał: A co mogą robić smarować się olejkiem do ciała i tuli tuli Slonce zachodzi to nie ma potrzeby aby się smarować olejkiem. 2 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Slonce zachodzi to nie ma potrzeby aby się smarować olejkiem. Tam w Afryce nic nie wiadomo jeszcze przy zachodzie słońca można się opalić 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 @MIMESIS Weszłaś na nowy poziom reputacji Szaleństwo 1 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 5 minut temu, Koniczyna napisał: Tam w Afryce nic nie wiadomo jeszcze przy zachodzie słońca można się opalić Można się piaskiem porzucać, poturlać. Masa czynności. 3 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 4 minuty temu, Ismena napisał: @MIMESIS Weszłaś na nowy poziom reputacji Szaleństwo pasuje jak ulał ....oby nie kompletne, dobrze ze mam ten ascendent w Pannie, trochę mnie otrzeźwi 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: pasuje jak ulał ....oby nie kompletne, dobrze ze mam ten ascendent w Pannie, trochę mnie otrzeźwi Spokojnie, szybko przejdziesz na kolejny 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 Dobra, to kto kontynuuje? Może @Syrena ? 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2019 Autor Napisano Styczeń 3, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: ascendent w Pannie, trochę mnie otrzeźwi Ja też mam 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Ok W pokoju w oknie wiszą 2 ozdoby. Co to jest lub jakie jest przeznaczenie tych rzeczy? Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 3, 2019 Napisano Styczeń 3, 2019 Zasłona i firanka ozdabiają okienko 1 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.