Ismena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 3 minuty temu, MIMESIS napisał: ze niby grzywa po tym zwichrzona...nie-eee ale juz wiem co by spiewała...Nosowską Ale są dwa mikrofony, więc też mogłabyś poszaleć 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 18 minut temu, MIMESIS napisał: nie..cos do ubrania, podpowiem Czapkę lub rekawiczi Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Czapkę lub rekawiczi nie tak bezosobowo...traktuje ja jak siostre 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 2 minuty temu, Ismena napisał: Tak poza tematem, @MIMESIS marzenie, widzialam kiedys jeszcze piekniejszy na Pakamerze Artystycznej, chyba mi grzebiesz we wspomnieniach 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Napisano Styczeń 5, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: marzenie, widzialam kiedys jeszcze piekniejszy na Pakamerze Artystycznej, chyba mi grzebiesz we wspomnieniach Chyba moja wyszukiwarka ma takie umiejętności Gdyż jak wpisałam szalik, to od razu wyświetlił mi się ten 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 Jestem ciekawa co kupiłaś przyjaciółce bo ja to bym sweterek w prezentowala Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 Przed chwilą, Koniczyna napisał: Jestem ciekawa co kupiłaś przyjaciółce bo ja to bym sweterek w prezentowala bardzo blisko..to sa nawet dwie rzeczy tego typu...kto zgadnie nawet jedna tez ma puchar Cytuj
Luna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 3 minuty temu, Mewka napisał: Kardigan i jakąś bluzeczkę? bluzke i sukienke 1 Cytuj
Mewka Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 Dziękuję. Co dostałam od mojej siostry w święta? Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 19 minut temu, Mewka napisał: Dziękuję. Co dostałam od mojej siostry w święta? Perfumy Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 5, 2019 Napisano Styczeń 5, 2019 Różdżkę, albo coś ciepłego, a może coś do samochodu ? Cytuj
Essa Napisano Styczeń 6, 2019 Napisano Styczeń 6, 2019 Mnie się kojarzy coś na pasku... torebka albo jakiś aparat? 3 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.