Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano
20 godzin temu, Ismena napisał:

Jakiś odcień zielonego

Nie mam pojęcia jaki odcien,incydent trwał 5 minut czułam jego przewagę siłę, zło ciężko określić, ,  starałam się nie patrzeć jemu w oczy  moje odczucia przeplatały się z  wrogością, zdenerwowaniem do tej osoby ,język w gardle mi stanął ledwo co wydukalam w jego kierunku kim Ty jesteś i żeby sobie poszedł moje serce kołatało,pot oblał ciało a na końcu krew z nosa poleciała co ciekawe jak tak wpatrywał się we mnie nie potrafiłam wstać z miejsca,cała ta sytuacja miała miejsce 10lat temu świadkiem zdarzenia była moja koleżanka  po tym wszystkim nie myślałam o nim kim on wogole mógł być , jedyne co zapamiętałam jego oczy jakby tam niczego nie było pustkę i 2 pierścienie.

• Smutek 1
Napisano
5 godzin temu, Syrena napisał:

Ile lat pracuję na obecnym stanowisku? 

6 lat

Napisano
2 godziny temu, Syrena napisał:

Nie <psotnik>

4 lata 253 dni 14 godzin i 53 minuty

• Haha 5
Napisano

Dziekuję, to moze cos z zupełnie innej beczki..

Dzisiaj poczułam sie jak kretynka, ile mniej wiecej trwał ten stan nim obróciłam sytuacje w zart?

Napisano

nie więcej niż 30 sekund (dla ciebie pewnie była to wieczność, lecz zakładam, że nie patrzyłaś w tym stanie na zegarek, zresztą nie wiem czy go w ogóle masz) <ok>

• Lubię! 1
  • Haha 2
Napisano
Przed chwilą, SowAna napisał:

nie więcej niż 30 sekund (dla ciebie pewnie była to wieczność, lecz zakładam, że nie patrzyłaś w tym stanie na zegarek, zresztą nie wiem czy go w ogóle masz) <ok>

dzieki za wiare w moje zasoby...ale to byl policzek prawdziwy...jednak dluzej :*

Napisano

prawie jak na aukcji jakiegos antyka...<sarkazm>

ale  bylo grubo...nie załujcie

• Lubię! 1
Napisano

Moim zdaniem trwał do momentu spotkania osoby i teraz zgaduje czy ta osoba dzwoniła czy ją spotkałaś rzeczywiście ale tak jakoś to dedukuje po Twojej wypowiedzi stawiam że telefon mógł byc po wypaleniu fajki ew łyka herbaty ew daję góra pól godziny . Prawdziwy policzek i obrócenie w żart - mocne nie każdy to potrafi .

• Lubię! 1
Napisano
9 minut temu, Mistiko napisał:

Mniej więcej 10 minut

Lub 1,5 h 

@Mistiko puchar masz, a odpowiedź znasz? (10 min czy 1,5h) (ciekawość)

Napisano
3 minuty temu, Batyam napisał:

Moim zdaniem trwał do momentu spotkania osoby i teraz zgaduje czy ta osoba dzwoniła czy ją spotkałaś rzeczywiście ale tak jakoś to dedukuje po Twojej wypowiedzi stawiam że telefon mógł byc po wypaleniu fajki ew łyka herbaty ew daję góra pól godziny . Prawdziwy policzek i obrócenie w żart - mocne nie każdy to potrafi .

juz @Mistiko zgadll...godzine to spokojnie ale jestem z siebie dumna jak to dalej rozegrałam, ego trzeba odlozyc na bok i posmiac sie jak dziecko

• Lubię! 1
Napisano

Ile stron ma książka która aktualnie najbardziej mnie zaciekawiła?

(Warianty odpowiedzi podam później. Osoba, która trafi idealnie dostaje 5 pucharów -  bo się jej należy)

• Lubię! 1
Napisano

A to na pewno książka czy broszura ? Stawiam na broszurę - przekład z tematów podświadomości / świadomości lub czytasz konstytucję <czas>.

• Haha 4

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...