iwanek Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: @iwanek a Ty co tak cicho siedzisz? Z pracy wracam 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, iwanek napisał: Z pracy wracam to czekamy z utęsknieniem 3 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 17 minut temu, Ismena napisał: Jak do tej samej, przecież Mistiko korzysta tylko z tych w Zaświatach... Czasami schodze na Ziemie 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: Czasami schodze na Ziemie I odwiedzasz toalety? proszę Cię... Spożytkuj jakoś inaczej ten czas, odwiedź jakieś miejsca rozpusty czy coś... 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 9 minut temu, Ismena napisał: I odwiedzasz toalety? proszę Cię... Spożytkuj jakoś inaczej ten czas, odwiedź jakieś miejsca rozpusty czy coś... Jakieś sugestie? 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: Jakieś sugestie? to moze odwiedzicie z @Ismena ta hodowle alpak? 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 edit: i znów podstrony płatają figla ps. co my właściwie zgadujemy Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 godzinę temu, Ismena napisał: 524 @ Ismena liczba 524 poradnik jak nic Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 13 minut temu, MIMESIS napisał: to moze odwiedzicie z @Ismena ta hodowle alpak? Może. Przyłączysz się? Zgadujemy co Syrenka ma na koszulce. 2 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 5 minut temu, Essa napisał: edit: i znów podstrony płatają figla ps. co my właściwie zgadujemy Jaki mam motyw/rysunek na koszulce, w której aktualnie jestem ? Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Syrena napisał: Jaki mam motyw/rysunek na koszulce, w której aktualnie jestem ? hmm może jakieś rośliny tropikalne? 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 minutę temu, Batyam napisał: @ Ismena liczba 524 poradnik jak nic @Ismena 5 wolnośc 2 komunikacja 4 zasady czyli konstytucja 11 ???? no lektura wielkich lotów 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Mistiko napisał: Może. Przyłączysz się? a chętnie....jestem w odpowiednik wieku by robic za przyzwoitkę....bede patrzec czy trzymacie rece przy sobie 3 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Mała podpowiedź: Jest to postać rysunkowa/komiksowa Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Syrena napisał: Mała podpowiedź: Jest to postać rysunkowa/komiksowa Moja dziedzina. Myszka Mickey 4 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 minutę temu, Mistiko napisał: Moja dziedzina. 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 7 minut temu, Mistiko napisał: Może. Przyłączysz się? Widzisz @MIMESIS, Mistiko nie chce jechać ze mną do hodowli alpak... Tylko z... Tobą! 1 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 godzinę temu, MIMESIS napisał: 224 @Mistiko 224 2 komunikacja zasady eee czy to nie jest podręcznik ?bo konstytucja nie - zdradz bo juz mamy zwycięzcę . Padne jak okaże się to romansidłem. 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 6 minut temu, MIMESIS napisał: a chętnie....jestem w odpowiednik wieku by robic za przyzwoitkę....bede patrzec czy trzymacie rece przy sobie Ręce to jak już tylko na alpakach 2 Cytuj
Batyam Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 5 minut temu, Syrena napisał: Mała podpowiedź: Jest to postać rysunkowa/komiksowa Manga Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: Widzisz @MIMESIS, Mistiko nie chce jechać ze mną do hodowli alpak... Tylko z... Tobą! toz to trojkat sie szykuje jak nic...a jak spotka tam młoda, zonata blondynke to pojdziemy w odstawke... wezme wniacza za pazuche to wypijemy gdzies w krzakach przynajmniej.... 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, MIMESIS napisał: toz to trojkat sie szykuje jak nic...a jak spotka tam młoda, zonata blondynke to pojdziemy w odstawke... wezme wniacza za pazuche to wypijemy gdzies w krzakach przynajmniej.... Nie wiem, czy w najbliższym czasie jest sens podróżować z @Mistiko bo on może wszędzie spotkać młodą, żonatą blondynkę i nici z atrakcji Lepiej poczekajmy aż przepowiednia się wypełni - bezpieczniej dla nas 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 9 minut temu, Batyam napisał: @Mistiko 224 2 komunikacja zasady eee czy to nie jest podręcznik ?bo konstytucja nie - zdradz bo juz mamy zwycięzcę . Padne jak okaże się to romansidłem. 224 - e, myślę, że to poradnik "Jak uwieźć żonate blondynki" 2- komunikacja, 4 - rozsądne rady 2 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.