Batyam Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Essa napisał: 224 - e, myślę, że to poradnik "Jak uwieźć żonate blondynki" 2- komunikacja, 4 - rozsądne rady @Essa 22 to podwojona moc raczej jak obłupić te blondynki tu jest wątek kasy .... dobry post może dowiemy się 4 rozsądne rady 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 16 minut temu, MIMESIS napisał: wezme wniacza za pazuche to wypijemy gdzies w krzakach przynajmniej.... Nie w krzakach, niedaleko są domki do wynajecia w Zaświatach @Batyamjest to podręcznik. Odpowiedź poniekąd jest w avatarze. 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 8 minut temu, Mistiko napisał: Nie w krzakach, niedaleko są domki do wynajecia w Zaświatach @Batyamjest to podręcznik. Odpowiedź poniekąd jest w avatarze. eee...jak nie w krzakach to sie nie pisze...w domku to juz mi sie znudzilo picie student medycyny Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: @Batyamjest to podręcznik. Odpowiedź poniekąd jest w avatarze. jak wykopać profesjonalnie grób? rodzaje gleb, łopat, kilofów? 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 3 minuty temu, Mistiko napisał: Nie w krzakach, niedaleko są domki do wynajecia w Zaświatach @Batyamjest to podręcznik. Odpowiedź poniekąd jest w avatarze. Te Zaświaty nie są mi po drodze Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 2 minuty temu, Ismena napisał: Te Zaświaty nie są mi po drodze Bookings.com nie znajduje takich domków lipa! 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Essa napisał: Bookings.com nie znajduję takich domków lipa! Wiedziałam, że @Mistiko coś kombinuje... 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Wiedziałam, że @Mistiko coś kombinuje... co tu duzo gadac typowa Mistyfikacja 2 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 1 minutę temu, Ismena napisał: Wiedziałam, że @Mistiko coś kombinuje... czyli jednak krzaki 1 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 7, 2019 Autor Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Essa napisał: czyli jednak krzaki Nooo z tą młodą blondynką na pewno 1 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 7, 2019 Napisano Styczeń 7, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: Nooo z tą młodą blondynką na pewno w trakcie pełni, każda głowa wydaje się jaśniejsza w ciemnych krzakach 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 W pokoju wiszą dwa obrazy z puzzli. W jakim państwie znajdują się miejsca ukazane na tych obrazach? Po zgadnieciu można przejść na kolejny poziom i spróbować zgadnąć co to za miejsca (taka incepcja) Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 8, 2019 Autor Napisano Styczeń 8, 2019 Turcja Moim zdaniem jest tam dużo koloru fioletowego - zachód słońca, plaża, morze, jakieś palmy Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 17 minut temu, Syrena napisał: Ja bym postawiła na Włochy Wow A miejsca? @Ismena jest tam coś z zachodu słońca 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 2 minuty temu, Mistiko napisał: Wow A miejsca? Tutaj mam ze 2 wyobrażenia obrazów, ale miejsca nie umiem podać Może to być jakaś wioska włoska - kojarzy mi się z winiarniami etc Albo krajobraz jakiegoś miasta, budynki, kapliczki 1 2 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 7 minut temu, Syrena napisał: Tutaj mam ze 2 wyobrażenia obrazów, ale miejsca nie umiem podać Może to być jakaś wioska włoska - kojarzy mi się z winiarniami etc Albo krajobraz jakiegoś miasta, budynki, kapliczki Tak są winiarnie, budynki. Jeden obraz to Toskania(bądź Emilia Romagna) drugi Wenecja 3 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 o fajowe, ale te winiarnie na pewno ładniejsze Marzy mi się pojechać na włoską wieś z winiarniami 1 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 Gdzie w tym roku planuję urlop? Pytam o miejscowość/miasto. Podpowiem, że w Polsce:D Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 6 minut temu, Syrena napisał: Gdzie w tym roku planuję urlop? Pytam o miejscowość/miasto. Podpowiem, że w Polsce:D Mielno. 1 Cytuj
Syrena Napisano Styczeń 8, 2019 Napisano Styczeń 8, 2019 1 minutę temu, iwanek napisał: Mielno. Powiedzmy, że blisko, ale nie:D Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.