Koniczyna Napisano Styczeń 10, 2019 Napisano Styczeń 10, 2019 5 minut temu, MIMESIS napisał: jedna za malo, druga za duzo.... Ja to bym firckowi pisała setki wiadomości a Ty skarbenku pewnie z 10 i to moje ostatnie słowo poczekam co inni dopiszą 😉 2 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 36 minut temu, MIMESIS napisał: kto mi sie snil przedwczoraj? Twój ukochany 1 Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 53 minuty temu, MIMESIS napisał: kto mi sie snil przedwczoraj? Prezydent 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 52 minuty temu, iwanek napisał: Prezydent no powiem Ci ze moze byc gorzej...wiec pudło 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 11, 2019 Autor Napisano Styczeń 11, 2019 1 godzinę temu, MIMESIS napisał: no powiem Ci ze moze byc gorzej...wiec pudło Prezes...? 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 rzeczywiscie...te dwa powyższe to koszmary ale nikt z osob publicznych a sen byl bardzo nieprzyjemny Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 48 minut temu, MIMESIS napisał: rzeczywiscie...te dwa powyższe to koszmary ale nikt z osob publicznych a sen byl bardzo nieprzyjemny Krokodyl 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 1 godzinę temu, MIMESIS napisał: rzeczywiscie...te dwa powyższe to koszmary ale nikt z osob publicznych a sen byl bardzo nieprzyjemny Pewnie miałaś koszmar związany z praca w roli głównej Twojej szefowej 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 2 minuty temu, MIMESIS napisał: zgadujcie dalej No chyba nie śniłaś ,o zagładzie świata 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 Wchodzisz do pokoju. Czujesz pozytywną energię: siostra się uśmiecha, mama z tatą się uśmiecha, mąż się uśmiecha. Do pokoju wchodzi teściowa...i buuh. Cała atmosfera w pomieszczeniu od razu się zmienia... Nastąpiło przejonizowanie powietrza z - na +. Siostra rzuca docinki w Twoją stronę, mama z tatą zaczyna się kłócić, mąż opuścił głowę w dół. Teściowa przygląda się całemu zdarzeniu w czarnym welonie pogrzebowym 1 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 21 minut temu, Mistiko napisał: Wchodzisz do pokoju. Czujesz pozytywną energię: siostra się uśmiecha, mama z tatą się uśmiecha, mąż się uśmiecha. Do pokoju wchodzi teściowa...i buuh. Cała atmosfera w pomieszczeniu od razu się zmienia... Nastąpiło przejonizowanie powietrza z - na +. Siostra rzuca docinki w Twoją stronę, mama z tatą zaczyna się kłócić, mąż opuścił głowę w dół. Teściowa przygląda się całemu zdarzeniu w czarnym welonie pogrzebowym dorobiles mi czesc rodziny, ktorej nie mam...jednak jeden element snu sie zgadza tylko podstaw inna osobe Cytuj
iwanek Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: dorobiles mi czesc rodziny, ktorej nie mam...jednak jeden element snu sie zgadza tylko podstaw inna osobe Ksiądz 1 Cytuj
Akarris Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 8 minut temu, MIMESIS napisał: dorobiles mi czesc rodziny, ktorej nie mam...jednak jeden element snu sie zgadza tylko podstaw inna osobe Sąsiadka? Ex? Zmarła babcia? 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 10 minut temu, iwanek napisał: Ksiądz chyba cos dzis palisz Iwka 1 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 11, 2019 Napisano Styczeń 11, 2019 9 minut temu, Mistiko napisał: Sąsiadka? Ex? Zmarła babcia? blisko juz Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.