Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano
5 minut temu, MIMESIS napisał:

jedna za malo, druga za duzo....

Ja to bym firckowi pisała setki wiadomości a Ty skarbenku pewnie z 10 i to moje ostatnie słowo poczekam co inni dopiszą 😉

• Haha 2
Napisano
36 minut temu, MIMESIS napisał:

kto mi sie snil przedwczoraj?

Twój ukochany

• Haha 1
Napisano
53 minuty temu, MIMESIS napisał:

kto mi sie snil przedwczoraj?

Prezydent<sarkazm>

• Haha 2
Napisano
52 minuty temu, iwanek napisał:

Prezydent<sarkazm>

<sarkazm>no powiem Ci ze moze byc gorzej...wiec pudło

• Haha 1
Napisano
1 godzinę temu, MIMESIS napisał:

<sarkazm>no powiem Ci ze moze byc gorzej...wiec pudło

Prezes...? :>

• Haha 1
Napisano

rzeczywiscie...te dwa powyższe to koszmary ale nikt z osob publicznych a sen byl bardzo nieprzyjemny

Napisano
48 minut temu, MIMESIS napisał:

rzeczywiscie...te dwa powyższe to koszmary ale nikt z osob publicznych a sen byl bardzo nieprzyjemny

Krokodyl<sarkazm>

• Haha 1
Napisano
1 godzinę temu, MIMESIS napisał:

Pewnie miałaś koszmar związany z praca w roli głównej Twojej szefowej<głaszcze>

• Lubię! 1
Napisano
2 minuty temu, MIMESIS napisał:

zgadujcie dalej

No chyba nie śniłaś ,o zagładzie świata 

• Haha 1
Napisano

Wchodzisz do pokoju. Czujesz pozytywną energię: siostra się uśmiecha, mama z tatą się uśmiecha, mąż się uśmiecha. Do pokoju wchodzi teściowa...i buuh. Cała atmosfera w pomieszczeniu od razu się zmienia...

Nastąpiło przejonizowanie powietrza z - na +. Siostra rzuca docinki w Twoją stronę, mama z tatą zaczyna się kłócić, mąż opuścił głowę w dół. Teściowa przygląda się całemu zdarzeniu w czarnym welonie pogrzebowym

• Lubię! 1
  • Haha 2
Napisano
21 minut temu, Mistiko napisał:

Wchodzisz do pokoju. Czujesz pozytywną energię: siostra się uśmiecha, mama z tatą się uśmiecha, mąż się uśmiecha. Do pokoju wchodzi teściowa...i buuh. Cała atmosfera w pomieszczeniu od razu się zmienia...

Nastąpiło przejonizowanie powietrza z - na +. Siostra rzuca docinki w Twoją stronę, mama z tatą zaczyna się kłócić, mąż opuścił głowę w dół. Teściowa przygląda się całemu zdarzeniu w czarnym welonie pogrzebowym

dorobiles mi czesc rodziny, ktorej nie mam...jednak jeden element snu sie zgadza tylko podstaw inna osobe

Napisano
4 minuty temu, MIMESIS napisał:

dorobiles mi czesc rodziny, ktorej nie mam...jednak jeden element snu sie zgadza tylko podstaw inna osobe

Ksiądz 

• Haha 1
Napisano
8 minut temu, MIMESIS napisał:

Sąsiadka? Ex? Zmarła babcia?

• Lubię! 1
Napisano
10 minut temu, iwanek napisał:

Ksiądz 

chyba cos dzis palisz Iwka <sarkazm>

• Haha 1
Napisano
9 minut temu, Mistiko napisał:

Sąsiadka? Ex? Zmarła babcia?

blisko juz

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...