Syrena Napisano Lipiec 28, 2017 Napisano Lipiec 28, 2017 Odpowiedź podam w sobotę:-) Może ktoś jeszcze będzie chciał dołączyć Cytuj
Monia250 Napisano Lipiec 28, 2017 Napisano Lipiec 28, 2017 Jeszcze raz spróbuje - moze jakiś monument (pomnik ) - miłego weekendu wszystkim życzę Cytuj
Ivi Napisano Lipiec 29, 2017 Napisano Lipiec 29, 2017 jakieś zamknięte nieużywane pomieszczenie ( osobny budynek ) jakiś sklep np albo warsztat. Jeszcze mi się skojarzyło sporo zieleni Cytuj
Syrena Napisano Lipiec 29, 2017 Napisano Lipiec 29, 2017 Dziękuję Wam za udział:-) Na moim osiedlu jest fontanna - Tatiano gratuluję :-) Cytuj
Tatianaa Napisano Lipiec 30, 2017 Napisano Lipiec 30, 2017 Dziękuję. Od pewnego czasu wertuję ogłoszenia w poszukiwaniu najlepszej oferty. Chciałabym kupić pewną rzecz. Przedmiot ten ma mi służyć na działce. Jest dużych rozmiarów . Co to takiego? Cytuj
Tatianaa Napisano Lipiec 31, 2017 Napisano Lipiec 31, 2017 Nie Monia, nie kosiarka. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
białadama Napisano Lipiec 31, 2017 Napisano Lipiec 31, 2017 Jak duży rozmiar to pierwsze co mi przyszło na myśl to altana A drugie to moze jakas mniejsza szklarnia? Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 2, 2017 Napisano Sierpień 2, 2017 Dzięki dziewczyny jeszcze nie ma prawidłowej odpowiedzi. Cytuj
Monia250 Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 A moze zestaw mebli ogrodowych ?(takich jak stolik, sofy, parasol itp) miłego weekendu życzę. Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 A moze zestaw mebli ogrodowych ?(takich jak stolik, sofy, parasol itp) miłego weekendu życzę. Zgadza się, o nowym stoliku i ławce też myślałam, ale na chwilę obecną szukam takiego dużego parasola jak w ogródkach piwnych. Gratuluję proszę zadaj kolejną zagadkę. Dziewczyny Wam również dziękuję za udział i życzę miłego weekendu Cytuj
Monia250 Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 Cieszę sie ze udało mi sie zgadnąć - widze ze z ta moja intuicja nie jest aż tak zle . No wiec - kraj w którym mieszkam od ponad 10 lat to.... Czekam na odpowiedzi i miłego weekendu życzę Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 Niemcy - pierwsze co przyszło mi na myśl , może dlatego że jedną nogą tam jestem, drugą w kraju. Drugie skojarzenie to Włochy Cytuj
Monia250 Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 Niestety nie dzięki za odpowiedz i miłego weekendu życzę Cytuj
Monia250 Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 To tez nie jest poprawna odpowiedz - czekam na kolejne odpowiedzi Cytuj
białadama Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 Holandia Mysle tez o jakichś krajach wschodnich-japonia Pozdrawiam Cytuj
Mandira Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 A ja też mam zagadkę Ile wynosi mój I punkt zwrotny, jaka to cyfra (po zredukowaniu) ? jak myślicie i co Wam podpowiada intuicja? A może ktoś odgadnie dzień i miesiąc ur. Czekam na odpowiedzi Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 A ja też mam zagadkę Ile wynosi mój I punkt zwrotny, jaka to cyfra (po zredukowaniu) ? jak myślicie i co Wam podpowiada intuicja? A może ktoś odgadnie dzień i miesiąc ur. Czekam na odpowiedzi Mandira przeczytaj regulamin, ta zabawa polega na czym innym, zapoznaj się proszę z regulaminem, zasadami tej zabawy/ ćwiczenia. Pozdrawiam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.