Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Odpowiedź podam w sobotę:-) Może ktoś jeszcze będzie chciał dołączyć

Napisano

Jeszcze raz spróbuje - moze jakiś monument (pomnik ) - miłego weekendu wszystkim życzę

Napisano

jakieś zamknięte nieużywane pomieszczenie ( osobny budynek ) jakiś sklep np albo warsztat. Jeszcze mi się skojarzyło sporo zieleni

Napisano

Dziękuję Wam za udział:-)

Na moim osiedlu jest fontanna - Tatiano gratuluję :-)

Napisano

Dziękuję. Ooo

Od pewnego czasu wertuję ogłoszenia w poszukiwaniu najlepszej oferty. Chciałabym kupić pewną rzecz. Przedmiot ten ma mi służyć na działce. Jest dużych rozmiarów . Co to takiego?

Napisano

Jak duży rozmiar to pierwsze co mi przyszło na myśl to altana

A drugie to moze jakas mniejsza szklarnia?

Napisano
:):) A moze zestaw mebli ogrodowych ?(takich jak stolik, sofy, parasol itp) miłego weekendu życzę. :)
Napisano
:):) A moze zestaw mebli ogrodowych ?(takich jak stolik, sofy, parasol itp) miłego weekendu życzę. :)

Zgadza się, o nowym stoliku i ławce też myślałam, ale na chwilę obecną szukam takiego dużego parasola jak w ogródkach piwnych.

Gratuluję <brawo> proszę zadaj kolejną zagadkę.

Dziewczyny Wam również dziękuję za udział <hejka> i życzę miłego weekendu :)

Napisano

Cieszę sie ze udało mi sie zgadnąć ;) - widze ze z ta moja intuicja nie jest aż tak zle :).

No wiec - kraj w którym mieszkam od ponad 10 lat to.... ;)

Czekam na odpowiedzi i miłego weekendu życzę :)

Napisano

Niemcy - pierwsze co przyszło mi na myśl , może dlatego że jedną nogą tam jestem, drugą w kraju.

Drugie skojarzenie to Włochy :)

Napisano

To tez nie jest poprawna odpowiedz - czekam na kolejne odpowiedzi ;)

Napisano

Holandia

Mysle tez o jakichś krajach wschodnich-japonia

Pozdrawiam

Napisano

A ja też mam zagadkę

Ile wynosi mój I punkt zwrotny, jaka to cyfra (po zredukowaniu) ? jak myślicie i co Wam podpowiada intuicja?

A może ktoś odgadnie dzień i miesiąc ur.

Czekam na odpowiedzi

Napisano
A ja też mam zagadkę

Ile wynosi mój I punkt zwrotny, jaka to cyfra (po zredukowaniu) ? jak myślicie i co Wam podpowiada intuicja?

A może ktoś odgadnie dzień i miesiąc ur.

Czekam na odpowiedzi

Mandira przeczytaj regulamin, ta zabawa polega na czym innym, zapoznaj się proszę z regulaminem, zasadami tej zabawy/ ćwiczenia. Pozdrawiam

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...