białadama Napisano Luty 3, 2019 Napisano Luty 3, 2019 duży prezent Ci przyniesie w mocnym dziobie moja sowa to prezent na tzw. "dobre oczy" przynosi - dobrze jej patrzy z wielkich oczu 2 Cytuj
Ismena Napisano Luty 4, 2019 Autor Napisano Luty 4, 2019 Wracając do domu widziałam dzieci i dorosłych, którzy coś wspólnie robili. Co takiego? Cytuj
Koniczyna Napisano Luty 4, 2019 Napisano Luty 4, 2019 Karwa twarz zapodalas zagadkę chyba nie odśnieżali podwórka być może poszli na spacer z sierscuchem 2 Cytuj
Ismena Napisano Luty 4, 2019 Autor Napisano Luty 4, 2019 Koniczyna zostaw już ten śnieg i zimę Skup się na innych porach roku 1 Cytuj
Koniczyna Napisano Luty 4, 2019 Napisano Luty 4, 2019 Ostatnia moja odpowiedź teraz dowalę robili kukiełkę Marzannę lub na Placu zabaw jakieś gry .Jestem ciekawa co Twoje piękne oczęta wypatrzyły w tej rodzince 1 Cytuj
Ismena Napisano Luty 4, 2019 Autor Napisano Luty 4, 2019 4 minuty temu, Syrena napisał: hmm to może pływali w roztopionym śniegu? Ta... od czasu do czasu nurkując w te śnieżne głębiny 1 Cytuj
Ismena Napisano Luty 4, 2019 Autor Napisano Luty 4, 2019 @Koniczyna jesteś już bliżej, co dalej z tą kukiełką? Cytuj
Koniczyna Napisano Luty 4, 2019 Napisano Luty 4, 2019 Przed chwilą, Ismena napisał: @Koniczyna jesteś już bliżej, co dalej z tą kukiełką? Wiesz co załatwiłaś mnie i zamotałaś no jeszcze do marca kilka dni no chyba nie wrzucali do rzeki Marzannę zresztą nic teraz w tych czasach nie wiadomo .Poczekam co inni odpowiedzą 1 Cytuj
Ismena Napisano Luty 5, 2019 Autor Napisano Luty 5, 2019 17 godzin temu, MIMESIS napisał: Palili stare lalki na podwórku? Coś palili, ale czy to były stare lalki - tego nie wiem Może teraz ktoś zgadnie? 1 Cytuj
Luna Napisano Luty 5, 2019 Napisano Luty 5, 2019 5 minut temu, Ismena napisał: Coś palili, ale czy to były stare lalki - tego nie wiem Może teraz ktoś zgadnie? nie mow ze jointa wspolnie jesli to byly juz starsze dzieci Choinkę uschnieta lub grill w srodku zimy ? 3 Cytuj
Ismena Napisano Luty 5, 2019 Autor Napisano Luty 5, 2019 @MIMESIS to było tylko ognisko Zaszalałaś z kreatywnością, więc dodaj nową zagadkę 2 Cytuj
iwanek Napisano Luty 5, 2019 Napisano Luty 5, 2019 4 minuty temu, MIMESIS napisał: co chcialam kupic pewnej osobie na urodziny ? Bielizne 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.