Luna Napisano Luty 21, 2019 Napisano Luty 21, 2019 skorzane spodnie ale Tytus z Acid Drinkers... 1 2 Cytuj
Ismena Napisano Luty 21, 2019 Autor Napisano Luty 21, 2019 Chociaż zafascynowany propozycją @MIMESIS o wspólnej teleportacji do @Essa, mogłeś zacząć szukać odpowiedniego stroju. I może takie coś? 1 2 Cytuj
Luna Napisano Luty 21, 2019 Napisano Luty 21, 2019 albo pantofelki dla przyszłej wybranki serca...niczym w Kopciuszku, bo raciczke zgubi 3 Cytuj
Ismena Napisano Luty 21, 2019 Autor Napisano Luty 21, 2019 A do bucików od @MIMESIS idealnie pasuje ten środek transportu Może nawet @Syrena będzie chciała skorzystać z podwózki 4 Cytuj
Luna Napisano Luty 21, 2019 Napisano Luty 21, 2019 Ooooo to sie wydalo, ze @Syrena robi imprezke...zatem moze to, zeby nie odstawac zbytnio : 5 Cytuj
Ismena Napisano Luty 21, 2019 Autor Napisano Luty 21, 2019 16 godzin temu, Koniczyna napisał: Ha pasek do spodni Mogę mu pożyczyć, bo akurat ostatnio w pakiecie od @Syrena otrzymałam takiego jednego z wystrzałowym paskiem 3 Cytuj
Koniczyna Napisano Luty 21, 2019 Napisano Luty 21, 2019 10 minut temu, Ismena napisał: Mogę mu pożyczyć, bo akurat ostatnio w pakiecie od @Syrena otrzymałam takiego jednego z wystrzałowym paskiem Juz sobie wyobrażam Pas wystrzałowy 3 Cytuj
Ismena Napisano Luty 21, 2019 Autor Napisano Luty 21, 2019 @Koniczyna gdyby ten pan od @Syrena miał taki pas, to za tysiąc lat świetlnych bym go otworzyła, bo mniej więcej tyle musiałoby upłynąć zanim dorobiłabym się porsche 4 Cytuj
Koniczyna Napisano Luty 21, 2019 Napisano Luty 21, 2019 4 minuty temu, Ismena napisał: @Koniczyna gdyby on miał taki pas, to za tysiąc lat świetlnych bym go otworzyła, bo mniej więcej tyle musiałoby upłynąć zanim dorobiłabym się porsche Nie o ten pas mi chodziło ale o ten 4 Cytuj
Luna Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 16 godzin temu, Koniczyna napisał: Nie o ten pas mi chodziło ale o ten Łoooł...cicha woda, no pieknie @Koniczyna wyrastasz tu na żeńską wersje Greya Ciekawe jak to fachowym okiem oceni @Essa 5 Cytuj
Ismena Napisano Luty 22, 2019 Autor Napisano Luty 22, 2019 14 godzin temu, MIMESIS napisał: Łoooł...cicha woda, no pieknie @Koniczyna wyrastasz tu na żeńską wersje Greya Co Ty z tym Clooney'em wyprawiasz?? 3 Cytuj
Syrena Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 Galoty jakieś pewnie, żeby to tyłek za mocno nie umarzł 3 Cytuj
Syrena Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 16 godzin temu, Ismena napisał: A do bucików od @MIMESIS idealnie pasuje ten środek transportu Może nawet @Syrena będzie chciała skorzystać z podwózki Taki to ja zawsze, widać, sędziwy z odpowiednim wąsem 3 Cytuj
Syrena Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 16 godzin temu, MIMESIS napisał: Ooooo to sie wydalo, ze @Syrena robi imprezke...zatem moze to, zeby nie odstawac zbytnio : A no patrz, a ja taka zmaganiana i zapomniałam o swojej imprezie. A tu takie okazy 2 Cytuj
Syrena Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 16 godzin temu, Ismena napisał: Mogę mu pożyczyć, bo akurat ostatnio w pakiecie od @Syrena otrzymałam takiego jednego z wystrzałowym paskiem Nie rozdawać garderoby kolegów 4 Cytuj
Essa Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 14 godzin temu, MIMESIS napisał: Łoooł...cicha woda, no pieknie @Koniczyna wyrastasz tu na żeńską wersje Greya Ciekawe jak to fachowym okiem oceni @Essa Trochę ciężko siku robić w takim czymś;) no i nie wiem jak z rozmiarem, czy Mistiko będzie usatysfakcjonowany, bo póki co w ogóle nic nie komentuje... co do zagadki: może jakąś coolerską koszulkę... jedyną w swoim rodzaju... 4 1 Cytuj
Akarris Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 6 godzin temu, Essa napisał: Trochę ciężko siku robić w takim czymś;) no i nie wiem jak z rozmiarem, czy Mistiko będzie usatysfakcjonowany, bo póki co w ogóle nic nie komentuje... co do zagadki: może jakąś coolerską koszulkę... jedyną w swoim rodzaju... Już takie mam, niejedną Podpowiedź: jest to górna część odzieży czyli od pasa w górę Dzięki za wszystkie propozycje na bal przebierańców 2 Cytuj
Akarris Napisano Luty 22, 2019 Napisano Luty 22, 2019 2 godziny temu, Syrena napisał: Bluza, albo czapka Od bluzy już niedaleko do rozwiązania Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.