dodka Napisano Maj 19, 2017 Napisano Maj 19, 2017 Witam. Na początku miesiąca śniło mi się kilka dni pod rząd koniec świata. Według sennika oznacza to początek nowego. Nic się nie zmieniło . Ale chciałam też zapytac o : śniło mi się ze moj były schodził po starych schodach, co dziwne nie widzialam go, ale slyszalam jego kroki były tak głośne ze sie obudziłam. Drugi sen w odstepie paru dni słyszałam jak wola moje imie. Co te sny mogą oznaczać. Oprocz tego, ze sieją zamęt w mojej głowie w zyciu nic sie nie zmienia. Dziekuje za podpowiedzi. Cytuj
Syrena Napisano Maj 21, 2017 Napisano Maj 21, 2017 A może zmiany nie są widoczne gołym okiem, albo trzeba na nie dłużej zaczekać. Co do snów z byłym - może myślisz o nim intensywnie ? Cytuj
Marika Napisano Maj 21, 2017 Napisano Maj 21, 2017 Dodka znaczenia senikowe swoją drogą, a te zgodne z Twoimi odczuciami i wydarzeniami w Twoim życiu swoją. Znaczenia w sennikach są ogólne i nie zawsze znajdą miejsce u każdego człowieka. Zalezy jak Ty rozumiesz "koniec świata", co przychodzi Tobie na myśl? jakie masz skojarzenia, odczucia itd. Może to być koniec jakiegoś etapu w życiu, przewartościowanie życia inne spojrzenia na jakieś sprawy itd. No i jeśli chodzi o szybkość zmian - czasami trzeba długo na nie czekać, nie ma ustalonego terminu i nigdy nie wiadomo ile i czy w ogóle na tę zmianę trzeba czekać. Najłatwiej dopomóc swojemu szczęściu i przyczynić się do zainicjowania zmian. Sen z byłym - jeżeli on schodził, to wydaje mi się, że jest to informacja o tym, że pomału powinnaś uwolnić go, otrząsnąć się z rozstania i pozwolić sobie na przyjście nowości. On sam może już wyleczył się z Ciebie i układa sobie życie z kimś innym. Poza tym, to nie dziwne, że masz z nim sny, Twoja podświadomość wciąż pamięta, że byliście razem. Cytuj
dodka Napisano Czerwiec 3, 2017 Autor Napisano Czerwiec 3, 2017 Dziękuję za odpowiedzi. Zmiany jednak nastąpiły i na lepsze . Co do kroków staram się nie rozpamietywac , ale to takie trudne, chociaż tyle miesięcy minęło. Jeszcze raz dziękuję. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.