Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Witam.

Na początku miesiąca śniło mi się kilka dni pod rząd koniec świata. Według sennika oznacza to początek nowego. Nic się nie zmieniło <bezradny> .

Ale chciałam też zapytac o : śniło mi się ze moj były schodził po starych schodach, co dziwne nie widzialam go, ale slyszalam jego kroki były tak głośne ze sie obudziłam.

Drugi sen w odstepie paru dni słyszałam jak wola moje imie.

Co te sny mogą oznaczać. Oprocz tego, ze sieją zamęt w mojej głowie w zyciu nic sie nie zmienia.

Dziekuje za podpowiedzi.

Napisano

A może zmiany nie są widoczne gołym okiem, albo trzeba na nie dłużej zaczekać. Co do snów z byłym - może myślisz o nim intensywnie ?

Napisano

Dodka znaczenia senikowe swoją drogą, a te zgodne z Twoimi odczuciami i wydarzeniami w Twoim życiu swoją. Znaczenia w sennikach są ogólne i nie zawsze znajdą miejsce u każdego człowieka.

Zalezy jak Ty rozumiesz "koniec świata", co przychodzi Tobie na myśl? jakie masz skojarzenia, odczucia itd. Może to być koniec jakiegoś etapu w życiu, przewartościowanie życia inne spojrzenia na jakieś sprawy itd. No i jeśli chodzi o szybkość zmian - czasami trzeba długo na nie czekać, nie ma ustalonego terminu i nigdy nie wiadomo ile i czy w ogóle na tę zmianę trzeba czekać. Najłatwiej dopomóc swojemu szczęściu i przyczynić się do zainicjowania zmian.

Sen z byłym - jeżeli on schodził, to wydaje mi się, że jest to informacja o tym, że pomału powinnaś uwolnić go, otrząsnąć się z rozstania i pozwolić sobie na przyjście nowości. On sam może już wyleczył się z Ciebie i układa sobie życie z kimś innym. Poza tym, to nie dziwne, że masz z nim sny, Twoja podświadomość wciąż pamięta, że byliście razem.

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękuję za odpowiedzi.

Zmiany jednak nastąpiły i na lepsze :) .

Co do kroków staram się nie rozpamietywac , ale to takie trudne, chociaż tyle miesięcy minęło.

Jeszcze raz dziękuję.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...