Ismena Napisano Maj 20, 2017 Napisano Maj 20, 2017 Zw względu na to, iż Morony nie ma na forum i nie wstawiła weryfikacji do ćw.6, a nie chcę, aby nastała cisza, dodam nowe ćwiczenie. Dziś rano, moja znajoma przysłała mi zdjęcie. Co ono przedstawia? Do wzięcia udziału w ćwiczeniu zapraszam wszystkich użytkowników forum - można odpowiadać z rożnej talii kart, run albo sugerując się intuicją Cytuj
Anika Napisano Maj 21, 2017 Napisano Maj 21, 2017 Wyciągnęłam kartę 2 monety może to zdjęcie krajobrazu jest tam woda zachód słońca? może jest na nim rodzina? gdzieś wypoczywają, nad morzem, molo? albo Bieszczady ja mam skojarzenia tu z wakacjami urlopem Cytuj
Syrena Napisano Maj 22, 2017 Napisano Maj 22, 2017 4 mieczy - moze jest na tym zdjeciu jakaś kobieta śpiąca, smutna lub zamyślona ? Cytuj
Ismena Napisano Maj 22, 2017 Autor Napisano Maj 22, 2017 Syreno dziękuję Zapraszam, może jeszcze ktoś weźmie udział? Cytuj
Tatianaa Napisano Maj 22, 2017 Napisano Maj 22, 2017 6 pucharów - myślę, że jest to zdjęcie z jakiejś uroczystości , może z komunii ? Cytuj
Ismena Napisano Maj 24, 2017 Autor Napisano Maj 24, 2017 Tatiano dziękuję Zapraszam, może jeszcze ktoś weźmie udział? Przypominam, że talia dowolna, a równie dobrze można spróbować bez talii - zachęcam użytkowników do wspólnej zabawy Cytuj
Ismena Napisano Maj 25, 2017 Autor Napisano Maj 25, 2017 Wszystkim jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wzięcia udziału, w kolejnym ćwiczeniu Aniko byłaś najbliżej, pisząc o rodzinie, gdyż zdjęcie przedstawiało kotkę i trzy kocięta Gratuluję Zadasz nam nową zagadkę, w osobnym temacie? Cytuj
Anika Napisano Maj 30, 2017 Napisano Maj 30, 2017 Wszystkim jeszcze raz dziękuję i zapraszam do wzięcia udziału, w kolejnym ćwiczeniu Aniko byłaś najbliżej, pisząc o rodzinie, gdyż zdjęcie przedstawiało kotkę i trzy kocięta Gratuluję Zadasz nam nową zagadkę, w osobnym temacie? Na kocią rodzinę to bym nie wpadła dobrze zastanowię się nad pytaniem i zadam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.