Syrena Napisano Czerwiec 10, 2017 Napisano Czerwiec 10, 2017 Autorzy bestsellerowego "Anielskiego Tarota" - Doreen Virtue oraz Valentine Radleigh - ponownie połączyli swoje siły. Talia kart "Anielska odpowiedź" pozwala zasięgnąć porady Aniołów dosłownie w każdej, mogącej budzić wątpliwości, sytuacji! Informacje zawarte na kartach i rozszerzone w dołączonym do nich podręczniku, są na tyle precyzyjne, że nie pozostawiają złudzeń odnośnie najlepszej dla nas drogi dalszego postępowania czarymary.pl Z kartami pracuje się super, są niezwykle ciepłe, mają złocenia na rantach. Macie możliwość zaznajomienia się z odpowiedziami w moim tematem z przesłaniami tutaj https://kartylosu.pl/viewtopic.php?f=27&t=3545 1 1 Cytuj
Marika Napisano Czerwiec 18, 2017 Napisano Czerwiec 18, 2017 Karty są przepiękne! aż chce się je mieć, Chyba zostaną miłośniczką kart anielskich 1 Cytuj
asiula92 Napisano Styczeń 29, 2019 Napisano Styczeń 29, 2019 Posiadam i uwielbiam! Same mnie wybrały, bo tak na prawdę pierwsze karty jakie chciałam posiadać to tarot - jednak w sklepie ezoterycznym to właśnie te Karty Anielskie przyciągnęły mój wzrok. Pozytywna energia, która z nich bije wręcz mnie oszołomiła. Tak o to wróciliśmy razem do domu . 3 Cytuj
Essa Napisano Lipiec 4, 2019 Napisano Lipiec 4, 2019 Piękna talia, już któraś osoba ją zachwala, waham się jeszcze między nią a inną talią. Ogólnie to coś nowe talie za mną chodzą haha paluszki swędzą... 1 Cytuj
KCAL Napisano Luty 28, 2021 Napisano Luty 28, 2021 Posiadam, jednak odnoszę wrażenie że się mnie nie słuchają do końca. Odpowiedzi dostaje ale nie na pytanie które zadaje... Jednak wiem o co chodzi 2 Cytuj
Ismena Napisano Luty 28, 2021 Napisano Luty 28, 2021 12 minut temu, KCAL napisał: Posiadam, jednak odnoszę wrażenie że się mnie nie słuchają do końca. Odpowiedzi dostaje ale nie na pytanie które zadaje... Jednak wiem o co chodzi Może to inne pytanie, jest dla Ciebie ważniejsze 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.