Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 III Buław - wydaje mi się, że tak, bądź chciałabym/ciągnie ją do wyjazdu. 1 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 Czy czytałam dzisiaj książkę na balkonie? Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 48 minut temu, Essa napisał: Czy czytałam dzisiaj książkę na balkonie? zależy gdzie mieszkasz , ale obstawiam nie dziś i nie balkon, zadziw mnie Cytuj
Essa Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 Mieszkam u siebie, a gdzie? a właśnie, że siedziałam na balkonie i czytałam dziś! Kto chce, zadaje! Cytuj
Luna Napisano Sierpień 5, 2018 Napisano Sierpień 5, 2018 15 minut temu, Essa napisał: Mieszkam u siebie, a gdzie? a właśnie, że siedziałam na balkonie i czytałam dziś! Kto chce, zadaje! byłabym zaskoczona gdybys gdzies "mieszkala" na squatcie Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 21 godzin temu, Essa napisał: Czy czytałam dzisiaj książkę na balkonie? ja chyba nie umiem czytać, nie wiem czemu zrozumiałam tekst tak:"Czy czytam książkę na balkonie?" spojrzałam w okno, było ok.21, dość ciemno już było - wniosek dla mnie - wyłącz dedukcję, patrz w karty 1 Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 19 godzin temu, iwanek napisał: Czy leżę już w łóżku? Koło fortuny - no chyba, że jakieś okrągłe i ruchome - stawiam na nie (w sensie nie na łóżko, tylko na "nie") 1 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 3 minuty temu, SowAna napisał: Koło fortuny - no chyba, że jakieś okrągłe i ruchome - stawiam na nie (w sensie nie na łóżko, tylko na "nie") To byłopytanie zadane wczoraj i już lezalam Jednak odp była podana dziś. A teraz faktycznie nie leżę więc Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 15 minut temu, iwanek napisał: To byłopytanie zadane wczoraj i już lezalam to znaczy nie odpowiedziałam poprawnie i puchar się nie należy zadaj kolejną zagadkę 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: to znaczy nie odpowiedziałam poprawnie i puchar się nie należy zadaj kolejną zagadkę Ja Kubie dawać puchary więc się należy😀 Czy mam młodszego brata? Cytuj
SowAna Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 2 mieczy - nie a myślałam, że Kuba ma na imię, a mi tu karty nie i nie 2 Cytuj
Essa Napisano Sierpień 6, 2018 Napisano Sierpień 6, 2018 3 godziny temu, SowAna napisał: Koło fortuny - no chyba, że jakieś okrągłe i ruchome - stawiam na nie (w sensie nie na łóżko, tylko na "nie") hehe jak wczoraj stawiałam na to pytanie, to też wypadło mi Koło fortuny ale nie umiałam nic wykminić, więc zrezygnowałam ;0 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 9 godzin temu, lirith napisał: Kr ól Kielichów Masz:) Lirith ty zadajesz Cytuj
lirith Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Czy większość moich ubrań jest w szarym kolorze? Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Rydwan- raczej nie. Bardziej białe lub czarne? 1 Cytuj
lirith Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Król monet mam zagwozdkę, ale chyba nie. Raczej mieszkasz w pięknym domku pod miastem. 1 Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Przed chwilą, lirith napisał: Król monet mam zagwozdkę, ale chyba nie. Raczej mieszkasz w pięknym domku pod miastem. Cytuj
lirith Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Czy mam nowe zwierzątko od niedawna? Cytuj
iwanek Napisano Sierpień 7, 2018 Napisano Sierpień 7, 2018 Wieża Hmmm... U mnie na karcie obok wieży krowy się pasa Więc może masz.. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.