Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Ok, poczekam na resztę i potem podam weryfikację Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Marty zazwyczaj to twarde sztuki Paź mieczy, 6 buław, 3 mieczy - nietuzinkowa, pomysłowa, trochę szalona, nie bardzo panująca nad popędem i pierwszą reakcją, potem tego żałuje, taka trochę sprzeczna, niby odważna na zewnątrz, a w środku tchórzliwa, trochę zmyśla, koloryzuje - może ta odwaga i twardość to tylko na zewnątrz lub w pracy 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 1 godzinę temu, lirith napisał: 4 monety i paź kielichów Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych. Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko. To co pogrubione się zgadza M. mówi zazwyczaj bardzo rzeczowo, jest odważna w wyrażaniu swojego zdania. Jednak też sporo ukrywa i czasem mówi za plecami kogoś. Realistka do bólu... Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 13 minut temu, SowAna napisał: Marty zazwyczaj to twarde sztuki Paź mieczy, 6 buław, 3 mieczy - nietuzinkowa, pomysłowa, trochę szalona, nie bardzo panująca nad popędem i pierwszą reakcją, potem tego żałuje, taka trochę sprzeczna, niby odważna na zewnątrz, a w środku tchórzliwa, trochę zmyśla, koloryzuje - może ta odwaga i twardość to tylko na zewnątrz lub w pracy To co pogrubione się zgadza M. ma lęki, które nie pozwolą jej podejmować decyzji ku zmianie, impulsywna, średnio pomysłowa, raczej przyziemna, ale w wygłaszaniu opinii odważna, czasem szalona, ironiczna, wyśmiewająca kogoś, ale zawsze w tym jest dużo prawdy, która czasem boli Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 A tak w ogóle, to też się nazywam Marta 2 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 1 godzinę temu, lirith napisał: 4 monety i paź kielichów Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych. Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko. zadaj zagadkę Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Chciałam Tobie dać szansę No ale dobra. Jaki charakter ma mój kolega z pracy, Hubert? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 No to pewnie tego nie wiesz, ale mi wyszedł w Rycerzu Denarów, Kapłance i 5 mieczy - uwaga, uwaga, aż dwie karty tajemnicy i nieszczerości a tak - spokojny, wyrozumiały, może trochę kobiecy, skryty, może samotny/kawaler, nie wiele mówi o sobie, nie jest gwałtowny, lecz często stawia wszystko na jedną kartę, może podkrada czyjeś pomysły, może trochę działa za plecami 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 2, 2018 Napisano Czerwiec 2, 2018 Hmmm ciekawe karty Papież, Kochankowie, 9 Kielichów Taka cicha woda... może się wydać sztywny moralnie, i taki w ogóle moralizatorski, a tu lekkie rozdwojenie widać, bo lubi uciechy - i poje, i popije i kto wie co tam jeszcze Może jedno oblicze ma w pracy, w drugie jak z niej wychodzi Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 SowAna masz rację i bardzo dobre karty wyciągnęłaś. Kolega ten jest nieszczery, lubi się podlizywać tym, u których warto to robić albo myśli, że coś zyska. Nigdy nie wiadomo co myśli tak naprawdę. Za bardzo stara się by wszyscy go lubili. A ja niczym Nosowska jak go widzę od razu przypomina się mi piosenka " nie lubię go, nie lubię nanananana" Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Pustelnik Paź mieczy Kochankowie Mądra, oczytana, czasem może nie potrafi dobrze zdecydować lub ma problem z podjęciem decyzji, jest sprytna, zachowuje często swoje myśli dla siebie, może potrafi manipulować innymi lub nastawiać ich np. przeciwko sobie. (sorry, może się mylę) 1 Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Wisielec, Diabeł, VIII Mieczy Taka jakaś uwiązana, mam wrażenie, że kobieta się nie realizuje, coś by chciała, ale tego nie robi, stoi w miejscu, z drugiej strony może być w niej dużo napięcia, może komuś zazdrościć albo jest od czegoś uzależniona. Może też być tak, że jest bardzo przywiązana do tego, jak wygląda jej ciało. 1 Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 4 godziny temu, lirith napisał: Mądra, oczytana to jest ok 3 godziny temu, Essa napisał: coś by chciała, ale tego nie robi, stoi w miejscu, z drugiej strony może być w niej dużo napięcia, może komuś zazdrościć albo jest od czegoś uzależniona 3 godziny temu, Essa napisał: przywiązana do tego, jak wygląda jej ciało jest przywiązana do swej rodziny, chorobliwie, do pracy też, nie lubi zmian, nie lubi krytyki która zada zagadkę ? Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 mogę zadać. Jaki charakter ma mój sąsiad? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Cesarzowa 7 kielichów As monet - trochę babiarz, ale jak wypije, chyba żona go dość mocno pilnuje, ma często pomysły inwestycyjne od czapy Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Jakoś tak się izoluje, ma jakieś lęki, raczej samotnik, chodzi własnymi drogami, odspołeczny? IX Mieczy, Świat, VIII Kielichów Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Rycerz buław i 8 mieczy - aktywny, nie lubi nudy, ale jakby coś skrywał lub odgradzał się, może ma liczne zainteresowania, ale ma niską samoocenę i odczuwa lęk przed porażką, wrażliwy, tendencja do uciekania w swój świat. Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 W sumie żadna odpowiedź nie jest dobraSąsiad nie jest aktywny. Pracuje i czasem robi grilla. O wielu sprawach decyduje jego żona. Jest lojalny i przyjaźnie nastawiony do ludzi. To która zadaje zagadkę? Cytuj
Karaja Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 SowAna zadaj...pierwsza stawiłaś czoła... Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 3, 2018 Napisano Czerwiec 3, 2018 Moja koleżanka ma partnera, jaki on ma charakter? Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 7, 2018 Napisano Czerwiec 7, 2018 Dnia 2018-06-03 o 15:59, Essa napisał: Jakoś tak się izoluje Dnia 2018-06-03 o 20:58, Karaja napisał: SowAna zadaj...pierwsza stawiłaś czoła... no nie mogę, co się dzieje? Cytuj
Essa Napisano Czerwiec 8, 2018 Napisano Czerwiec 8, 2018 Dnia 3.06.2018 o 21:30, SowAna napisał: Moja koleżanka ma partnera, jaki on ma charakter? pewnie masz kilka koleżanek, więc nie wiem czy trafię wypadła podczas tasowania: X buław II kielichów, V buław, król denarów Ogólnie wydaje się być dobrym partnerem. Jakoś mi się kojarzy, że przeciąża się fizycznie lub lubi rywalizację. Lubi się sprawdzać, swoje granice. Znak ziemski lub cechy Ziemi. Zapatrzony w swoją kobietę, może być zazdrosny o nią. Ratownik medyczny czy jakiś pracownik fizyczny? ciekawa jestem weryfikacji... 1 Cytuj
lirith Napisano Czerwiec 9, 2018 Napisano Czerwiec 9, 2018 paź buław , 6 monet jest energiczny, łatwo zapala się do jakiegoś pomysłu, szczodry, lubi się dzielić z innymi, ale też mało oszczędny, pieniądze się go nie trzymają. Lubi być w ruchu, ma takie adhd. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.