Skocz do zawartości

Ćwiczenia - OPIS CHARAKTERU

Polecane posty

Napisano

Marty zazwyczaj to twarde sztuki :)

Paź mieczy, 6 buław, 3 mieczy - nietuzinkowa, pomysłowa, trochę szalona, nie bardzo panująca nad popędem i pierwszą reakcją, potem tego żałuje, taka trochę sprzeczna, niby odważna na zewnątrz, a w środku tchórzliwa, trochę zmyśla, koloryzuje - może ta odwaga i twardość to tylko na zewnątrz lub w pracy 

• Lubię! 1
Napisano
1 godzinę temu, lirith napisał:

4 monety i paź kielichów

Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych.  Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko.

To co pogrubione się zgadza <brawo> M. mówi zazwyczaj bardzo rzeczowo, jest odważna w wyrażaniu swojego zdania. Jednak też sporo ukrywa i czasem mówi za plecami kogoś. Realistka do bólu...

Napisano
13 minut temu, SowAna napisał:

Marty zazwyczaj to twarde sztuki :)

Paź mieczy, 6 buław, 3 mieczy - nietuzinkowa, pomysłowa, trochę szalona, nie bardzo panująca nad popędem i pierwszą reakcją, potem tego żałuje, taka trochę sprzeczna, niby odważna na zewnątrz, a w środku tchórzliwa, trochę zmyśla, koloryzuje - może ta odwaga i twardość to tylko na zewnątrz lub w pracy 

To co pogrubione się zgadza <brawo> M. ma lęki, które nie pozwolą jej podejmować decyzji ku zmianie, impulsywna, średnio pomysłowa, raczej przyziemna, ale w wygłaszaniu opinii odważna, czasem szalona, ironiczna, wyśmiewająca kogoś, ale zawsze w tym jest dużo prawdy, która czasem boli ;)

Napisano
1 godzinę temu, lirith napisał:

4 monety i paź kielichów

Z jednej strony jest skryta, z drugiej zaś sporo mówi, ale zapewne o rzeczach mało istotnych.  Trochę marzycielka, idealistka. Nie zawsze dopuszcza do siebie innych. Możliwe, że w pracy nastawiona jest tylko na wykonanie obowiązków i zarobki, po pracy zaś otwiera się towarzysko.

zadaj zagadkę <ok>

Napisano

Chciałam Tobie dać szansę <jezyk> No ale dobra.

Jaki charakter ma mój kolega z pracy, Hubert?

Napisano

No to pewnie tego nie wiesz, ale mi wyszedł w

Rycerzu Denarów, Kapłance i 5 mieczy - uwaga, uwaga, aż dwie karty tajemnicy i nieszczerości

a tak - spokojny, wyrozumiały, może trochę kobiecy, skryty, może samotny/kawaler, nie wiele mówi o sobie, nie jest gwałtowny, lecz często stawia wszystko na jedną kartę, może podkrada czyjeś pomysły, może trochę działa za plecami

• Gratuluję! 1
Napisano

Hmmm ciekawe karty

Papież, Kochankowie, 9 Kielichów

Taka cicha woda... może się wydać sztywny moralnie, i taki w ogóle moralizatorski, a tu lekkie rozdwojenie widać, bo lubi uciechy - i poje, i popije i kto wie co tam jeszcze :P Może jedno oblicze ma w pracy, w drugie jak z niej wychodzi ;)

Napisano

SowAna masz rację i bardzo dobre karty wyciągnęłaś. Kolega ten jest nieszczery, lubi się podlizywać tym, u których warto to robić albo myśli, że coś zyska. Nigdy nie wiadomo co myśli tak naprawdę. Za bardzo stara się by wszyscy go lubili. A ja niczym Nosowska jak go widzę od razu przypomina się mi piosenka " nie lubię go, nie lubię nanananana"

Napisano

Pustelnik Paź mieczy Kochankowie

Mądra, oczytana, czasem może nie potrafi dobrze zdecydować lub ma problem z podjęciem decyzji, jest sprytna, zachowuje często swoje myśli dla siebie, może potrafi manipulować innymi lub nastawiać ich np. przeciwko sobie. (sorry, może się mylę)

• Gratuluję! 1
Napisano

Wisielec, Diabeł, VIII Mieczy

Taka jakaś uwiązana, mam wrażenie, że kobieta się nie realizuje, coś by chciała, ale tego nie robi, stoi w miejscu, z drugiej strony może być w niej dużo napięcia, może komuś zazdrościć albo jest od czegoś uzależniona. Może też być tak, że jest bardzo przywiązana do tego, jak wygląda jej ciało.

• Gratuluję! 1
Napisano
4 godziny temu, lirith napisał:

Mądra, oczytana

to jest ok

3 godziny temu, Essa napisał:

coś by chciała, ale tego nie robi, stoi w miejscu, z drugiej strony może być w niej dużo napięcia, może komuś zazdrościć albo jest od czegoś uzależniona

3 godziny temu, Essa napisał:

przywiązana do tego, jak wygląda jej ciało

jest przywiązana do swej rodziny, chorobliwie, do pracy też, nie lubi zmian, nie lubi krytyki

która zada zagadkę ?

Napisano

Cesarzowa 7 kielichów As monet - trochę babiarz, ale jak wypije, chyba żona go dość mocno pilnuje, ma często pomysły inwestycyjne od czapy ;]

Napisano

Jakoś tak się izoluje, ma jakieś lęki, raczej samotnik, chodzi własnymi drogami, odspołeczny?

IX Mieczy, Świat, VIII Kielichów

Napisano

Rycerz buław i 8 mieczy - aktywny, nie lubi nudy, ale jakby coś skrywał lub odgradzał się, może ma liczne zainteresowania, ale ma niską samoocenę i odczuwa lęk przed porażką, wrażliwy, tendencja do uciekania w swój świat.

Napisano

W sumie żadna odpowiedź nie jest dobra<bezradny>Sąsiad nie jest aktywny. Pracuje i czasem robi grilla. O wielu sprawach decyduje jego żona.  Jest lojalny i przyjaźnie nastawiony do ludzi.

To która zadaje zagadkę?

Napisano
Dnia ‎2018‎-‎06‎-‎03 o 15:59, Essa napisał:

Jakoś tak się izoluje

Dnia ‎2018‎-‎06‎-‎03 o 20:58, Karaja napisał:

SowAna zadaj...pierwsza stawiłaś czoła...

no nie mogę, co się dzieje?

Napisano
Dnia 3.06.2018 o 21:30, SowAna napisał:

Moja koleżanka ma partnera, jaki on ma charakter?

pewnie masz kilka koleżanek, więc nie wiem czy trafię ;)

wypadła podczas tasowania: X buław

II kielichów, V buław, król denarów

Ogólnie wydaje się być dobrym partnerem. Jakoś mi się kojarzy, że przeciąża się fizycznie lub lubi rywalizację. Lubi się sprawdzać, swoje granice. Znak ziemski lub cechy Ziemi. Zapatrzony w swoją kobietę, może być zazdrosny o nią. Ratownik medyczny czy jakiś pracownik fizyczny?

ciekawa jestem weryfikacji...

• Gratuluję! 1
Napisano

paź buław , 6 monet

jest energiczny, łatwo zapala się do jakiegoś pomysłu, szczodry, lubi się dzielić z innymi, ale też mało oszczędny, pieniądze się go nie trzymają.  Lubi być w ruchu, ma takie adhd.

• Gratuluję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...