SowAna Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 Dnia 11.09.2018 o 21:28, iwanek napisał: Jaki charakter ma moj koleżanka Ewa? Śmierć, Rycerz kielichów, 9 monet - po przejściach miłosnych , nie jest tuzinkowa, bezwzględna a jednocześnie uczuciowa, konkretna i romantyczna 1 Cytuj
SowAna Napisano Październik 18, 2018 Napisano Październik 18, 2018 Jaki charakter ma moja sąsiadka A? Cytuj
lirith Napisano Październik 21, 2018 Napisano Październik 21, 2018 Królowa Monet, As kielichów, Księżyc Uczuciowa, emocjonalna, trochę nieszczera lub zamknięta w sobie. To co pokazuje na zewnątrz jest wyolbrzymione. Lubi luksus, może nawet zadziera nosa, jest próżna. 1 Cytuj
SowAna Napisano Październik 21, 2018 Napisano Październik 21, 2018 28 minut temu, lirith napisał: rochę nieszczera lub zamknięta w sobie. To co pokazuje na zewnątrz jest wyolbrzymione. Lubi luksus, może nawet zadziera nosa, 1 Cytuj
lirith Napisano Październik 21, 2018 Napisano Październik 21, 2018 W takim razie jaki charakter ma moja koleżanka z byłej pracy? Cytuj
iwanek Napisano Listopad 25, 2018 Napisano Listopad 25, 2018 Dnia 21.10.2018 o 13:27, lirith napisał: W takim razie jaki charakter ma moja koleżanka z byłej pracy? 4Bulaw,3Mieczy,2Bulaw Osoba towarzyska,ceniaca ciepło rodzinnego ogniska. Bardzo mocno wszystko przeżywa ale raczej wewnątrz siebie,nie okazuje tego na zewnątrz. Cytuj
Karolina Napisano Luty 9, 2019 Napisano Luty 9, 2019 Miecze dziś mnie prześladują Król mieczy, Królowa mieczy - myślę, że jest to osoba mocno stąpająca po ziemi, zna swoją wartość (zresztą słusznie), wie czego od życia oczekuje. Walczy o swoje wtedy, kiedy potrzeba, ale robi to wg ustalonych zasad. Nie pozwala na psucie swojego dobrego imienia, unika toksycznych ludzi. Ceni sobie zdrowe i szczere relacje Cytuj
Luna Napisano Marzec 9, 2019 Napisano Marzec 9, 2019 @lirith juz długo nie ma... zatem moze ja zadam, jaki charakter ma moja przyjaciółka E? Cytuj
Syrena Napisano Marzec 9, 2019 Autor Napisano Marzec 9, 2019 8 mieczy odwrócona - Wydaje mi się, że jest to osoba dość; mocno roztrzepana. Tu cos zostawi, tam jej upadnie, jeszcze gdzie indziej szuka co zgubiła. Jest mega niezorganizowana i dość mocno naiwna. Trudno jest jej doprowadzić sprawy do końca, obowiązki zaczyna i nie kończy, spóźnialska. Prawdopodobnie jest ciepłym człowiekiem, dobrym przyjacielem, ale do rozmów i zabawy, bo ciężko byłoby, gdyby musiała w czymś nam pomóc, a potrzebowałoby to dużego zaangażowania 2 Cytuj
bezona Napisano Marzec 9, 2019 Napisano Marzec 9, 2019 Hej wyciagne karty w tygodniu jak znajde 5 minut Cytuj
Ewelina Napisano Marzec 10, 2019 Napisano Marzec 10, 2019 6 mieczy - jest to osoba dość wycofana z życia towarzyskiego, nie do końca potrafi nawiązywać kontakt z ludźmi, jest nieśmiała, wręcz momentami jakby się ich bala. To bardzo utrudnia jej dużo kwestii w życiu. Woli uciec niż rozwiązać problemy, ma problemy z ułożeniem sobie życia prywatnego, nie potrafi do końca załatwić ważnych spraw, bo paraliżuje ją strach. Jest osobą bardzo inteligentną, stawia na rozwój zawodowy, ale wybiera stanowiska, gdzie ma dużego kontaktu z ludźmi. 1 Cytuj
bezona Napisano Marzec 13, 2019 Napisano Marzec 13, 2019 Jest osoba ktora ktora spelnia sie zyciowo, jest uduchowiona, madra zyciowo, dobra przyjacilka, wierna swoim zasadom z duzym temperamentem, bardzo aktywna ciagle gdzies podazajaca. 1 Cytuj
Luna Napisano Marzec 13, 2019 Napisano Marzec 13, 2019 @Ewelina byla najblizej E. jest zazwyczaj wycofana i pasywna, dobrze sie rownowazymy. Pracuje jednak z ludzmi, opiekuje sie nimi, prywatnie rozwodka z dziecmi i nie randkuje zbyt czesto, przydalby sie jej jakis ognisty kochanek bo meza ani konkubenta juz nie chce. 1 Cytuj
Ewelina Napisano Marzec 17, 2019 Napisano Marzec 17, 2019 Proszę opisać Pana P.. Oczywiście z naciskiem na charakter, jeśli ktoś ma ochotę to można również i wygląd Cytuj
SowAna Napisano Marzec 20, 2019 Napisano Marzec 20, 2019 2 b - w głowie 10 k - w sercu 0 - w działaniu opisałabym tego P jako człowieka niezbyt ogarniętego, nieumiejącego podejmować szybko decyzję, trochę nieodpowiedzialnego, rodzinnego 1 Cytuj
Syrena Napisano Marzec 23, 2019 Autor Napisano Marzec 23, 2019 10 mieczy - ja myślę, że jest to człowiek bardzo mocno stąpający po ziemi, nie kieruje się emocjami, zanim podejmie jakąkolwiek decyzję musi ją przemyśleć - prawdopodobnie niejednokrotnie. Jeśli coś go załamie, coś się nie uda czeka, aż odnajdzie inną drogę na wyjście z problemu, stara się rozwiązać każdy problem w miarę swoich możliwości. Dość inteligentny, doświadczony, ale jego świadomość jest trochę ograniczona - czyli duchowo dość wycofany 3 Cytuj
Ewelina Napisano Marzec 24, 2019 Napisano Marzec 24, 2019 @Syrena, ty najwięcej zgodnych informacji udzieliłaś. Gratuluję 1 Cytuj
Karolina Napisano Marzec 31, 2019 Napisano Marzec 31, 2019 3 monet - Osoba inteligentna i pracowita, zmierzająca własnymi ścieżkami z własnymi poglądami. Uważam tez, że ta osoba bywa trochę lekkomyślna, nie do końca zważająca na konsekwencje. Jest to osoba młoda, ucząca się 1 Cytuj
Ewelina Napisano Marzec 31, 2019 Napisano Marzec 31, 2019 8 monet odwrócona - A ja myślę, że jest to osoba dość mocno leniwa. Niby coś robi, ale nie robi. To co się uda to się uda, ale nie stara się włożyć w swoje obowiązki wystarczającą dużo pracy. {Prowadzi takie dość lekkie życie, ale uważam, że ma dużo lęków w sobie lub kompleksów. Nie jest osobą energiczną, raczej sprawia wrażenie osoby dość ospałej 1 Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 14, 2019 Autor Napisano Kwiecień 14, 2019 Dnia 31.03.2019 o 15:11, Ewelina napisał: 8 monet odwrócona - A ja myślę, że jest to osoba dość mocno leniwa. Niby coś robi, ale nie robi. To co się uda to się uda, ale nie stara się włożyć w swoje obowiązki wystarczającą dużo pracy. {Prowadzi takie dość lekkie życie, ale uważam, że ma dużo lęków w sobie lub kompleksów. Nie jest osobą energiczną, raczej sprawia wrażenie osoby dość ospałej Byłaś bliżej w opisie tej osoby. Gratuluję 2 Cytuj
Ewelina Napisano Kwiecień 14, 2019 Napisano Kwiecień 14, 2019 Dziękuję Proszę opisać moją koleżankę M. 1 Cytuj
Karolina Napisano Kwiecień 22, 2019 Napisano Kwiecień 22, 2019 Kolo Fortuny poz odwrócona - ja myślę, że ta osoba jest jak tzw. chorągiewka na wietrze, jak jej zawieje, tam jest. Uważam, że nie do końca jest szczera, lawiruje między tymi, u których widzi korzyści, jest dość egoistyczna 2 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.