Skocz do zawartości

Ćwiczenia - OPIS CHARAKTERU

Polecane posty

Napisano
Dnia 11.09.2018 o 21:28, iwanek napisał:

Jaki charakter ma moj koleżanka Ewa?

Śmierć, Rycerz kielichów, 9 monet - po przejściach miłosnych <myśli>, nie jest tuzinkowa, bezwzględna a jednocześnie uczuciowa, konkretna i romantyczna

• Gratuluję! 1
  • 1 month later...
Napisano

Królowa Monet, As kielichów, Księżyc

Uczuciowa, emocjonalna, trochę nieszczera lub zamknięta w sobie. To co pokazuje na zewnątrz jest wyolbrzymione. Lubi luksus, może nawet zadziera nosa, jest próżna.

• Gratuluję! 1
Napisano
28 minut temu, lirith napisał:

rochę nieszczera lub zamknięta w sobie. To co pokazuje na zewnątrz jest wyolbrzymione. Lubi luksus, może nawet zadziera nosa,

<brawo>

• Dziękuję! 1
  • 1 month later...
Napisano
Dnia 21.10.2018 o 13:27, lirith napisał:

W takim razie jaki charakter ma moja koleżanka z byłej pracy?

4Bulaw,3Mieczy,2Bulaw

Osoba towarzyska,ceniaca ciepło rodzinnego ogniska.

Bardzo mocno wszystko przeżywa ale raczej wewnątrz siebie,nie okazuje tego na zewnątrz.

• 2 months later...
Napisano

Miecze dziś mnie prześladują :)

Król mieczy, Królowa mieczy - myślę, że jest to osoba mocno stąpająca po ziemi, zna swoją wartość (zresztą słusznie), wie czego od życia oczekuje. Walczy o swoje wtedy, kiedy potrzeba, ale robi to wg ustalonych zasad. Nie pozwala na psucie swojego dobrego imienia, unika toksycznych ludzi. Ceni sobie zdrowe i szczere relacje

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

8 mieczy odwrócona - Wydaje mi się, że jest to osoba dość; mocno roztrzepana. Tu cos zostawi, tam jej upadnie, jeszcze gdzie indziej szuka co zgubiła. Jest mega niezorganizowana i dość mocno naiwna. Trudno jest jej doprowadzić sprawy do końca, obowiązki zaczyna i nie kończy, spóźnialska. Prawdopodobnie jest ciepłym człowiekiem, dobrym przyjacielem, ale do rozmów i zabawy, bo ciężko byłoby, gdyby musiała w czymś nam pomóc, a potrzebowałoby to dużego zaangażowania :)

• Lubię! 2
Napisano

6 mieczy - jest to osoba dość wycofana z życia towarzyskiego,  nie do końca potrafi nawiązywać kontakt z ludźmi, jest nieśmiała, wręcz momentami jakby się ich bala. To bardzo utrudnia jej dużo kwestii w życiu. Woli uciec niż rozwiązać problemy, ma problemy z ułożeniem sobie życia prywatnego, nie potrafi do końca załatwić ważnych spraw, bo paraliżuje ją strach. Jest osobą bardzo inteligentną, stawia na rozwój zawodowy, ale wybiera stanowiska, gdzie ma dużego kontaktu z ludźmi.

• Gratuluję! 1
Napisano

Jest osoba ktora ktora spelnia sie zyciowo, jest uduchowiona, madra zyciowo, dobra przyjacilka, wierna swoim zasadom z duzym temperamentem,  bardzo aktywna ciagle gdzies podazajaca. 

• Lubię! 1
Napisano

@Ewelina byla najblizej <brawo>

E. jest zazwyczaj wycofana i pasywna, dobrze sie rownowazymy.

Pracuje jednak  z ludzmi, opiekuje sie nimi, prywatnie rozwodka z dziecmi i nie randkuje zbyt czesto, przydalby sie jej jakis ognisty kochanek

bo meza ani konkubenta juz nie chce.

• Dziękuję! 1
Napisano

Proszę opisać Pana P.. Oczywiście z naciskiem na charakter, jeśli ktoś ma ochotę to można również i wygląd :)

Napisano

2 b - w głowie

10 k - w sercu

0  -  w działaniu

opisałabym tego P jako człowieka niezbyt ogarniętego, nieumiejącego podejmować szybko decyzję, trochę nieodpowiedzialnego, rodzinnego

• Lubię! 1
Napisano

10 mieczy - ja myślę, że jest to człowiek bardzo mocno stąpający po ziemi, nie kieruje się emocjami, zanim podejmie jakąkolwiek decyzję musi ją przemyśleć - prawdopodobnie niejednokrotnie. Jeśli coś go załamie, coś się nie uda czeka, aż odnajdzie inną drogę na wyjście z problemu, stara się rozwiązać każdy problem w miarę swoich możliwości. Dość inteligentny, doświadczony, ale jego świadomość jest trochę ograniczona - czyli duchowo dość wycofany 

• Gratuluję! 3
Napisano

3 monet - Osoba inteligentna i pracowita, zmierzająca własnymi ścieżkami z własnymi poglądami. Uważam tez, że ta osoba bywa trochę lekkomyślna, nie do końca zważająca na konsekwencje. Jest to osoba młoda, ucząca się

• Lubię! 1
Napisano

8 monet odwrócona - A ja myślę, że jest to osoba dość mocno leniwa. Niby coś robi, ale nie robi. To co się uda to się uda, ale nie stara się włożyć w swoje obowiązki wystarczającą dużo pracy. {Prowadzi takie dość lekkie życie, ale uważam, że ma dużo lęków w sobie lub kompleksów. Nie jest osobą energiczną, raczej sprawia wrażenie osoby dość ospałej

• Gratuluję! 1
  • 2 weeks later...
Napisano

Dnia 31.03.2019 o 15:11, Ewelina napisał:

8 monet odwrócona - A ja myślę, że jest to osoba dość mocno leniwa. Niby coś robi, ale nie robi. To co się uda to się uda, ale nie stara się włożyć w swoje obowiązki wystarczającą dużo pracy. {Prowadzi takie dość lekkie życie, ale uważam, że ma dużo lęków w sobie lub kompleksów. Nie jest osobą energiczną, raczej sprawia wrażenie osoby dość ospałej

Byłaś bliżej w opisie tej osoby. Gratuluję :)

• Lubię! 2
Napisano

Kolo Fortuny poz odwrócona -  ja myślę, że ta osoba jest jak tzw. chorągiewka na wietrze, jak jej zawieje, tam jest. Uważam, że nie do końca jest szczera, lawiruje między tymi, u których widzi korzyści, jest dość egoistyczna 

• Gratuluję! 2

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...