Alicja Napisano Czerwiec 19, 2017 Napisano Czerwiec 19, 2017 Ostatnio zainteresowałam się kartami Aurelii Szymaszkiewicz , dołączonych do książki "Rozmowy z Losem". Niestety książki z kartami już nigdzie nie można kupić, chyba że ja źle szukam? Udało mi się za to znaleźć obrazki kart i opis, ale nie do wszystkich. Stwierdziłam, że mogłabym obrazki wydrukować i w ten sposób zrobić sobie karty, ale chciałabym mieć również całość opisów. Dlatego chciałam zapytać, może ktoś z użytkowników ma tę książkę (lub opisy do wszystkich kart) i mógłby się ze mną podzielić? Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 21, 2017 Napisano Sierpień 21, 2017 Ostatnio zainteresowałam się kartami Aurelii Szymaszkiewicz , dołączonych do książki "Rozmowy z Losem". Niestety książki z kartami już nigdzie nie można kupić, chyba że ja źle szukam? Udało mi się za to znaleźć obrazki kart i opis, ale nie do wszystkich. Stwierdziłam, że mogłabym obrazki wydrukować i w ten sposób zrobić sobie karty, ale chciałabym mieć również całość opisów. Dlatego chciałam zapytać, może ktoś z użytkowników ma tę książkę (lub opisy do wszystkich kart) i mógłby się ze mną podzielić? http://allegro.pl/karty-do-wrozenia-ksiazka-rozmowy-z-losem-i6932114544.html Powinno być aktualne i dostępne Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.