Aga321 Napisano Wrzesień 21, 2019 Napisano Wrzesień 21, 2019 Moglby byc ale nie o niego mi chodzi. Nie ta karta :D Cytuj
Koniczyna Napisano Wrzesień 21, 2019 Napisano Wrzesień 21, 2019 @Aga321 Nie powiem przyłożyłas się do zagadki Cytuj
Aga321 Napisano Wrzesień 22, 2019 Napisano Wrzesień 22, 2019 Chyba nie przemyslalam a nie przylozylam mylacy rysunek. To podpowiem "walka z wiatrakami" Cytuj
Aga321 Napisano Październik 30, 2019 Napisano Październik 30, 2019 Dawno tu nie zagladalam tak chodzilo mi o 5 mieczy SowAna wygrywasz! Cytuj
Amandaa Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 Może to cesarzowa siedzi na tronie 😅 Niezbyt urokliwa ta Pani ale może...🤔 2 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 36 minut temu, Amandaa napisał: Może to cesarzowa siedzi na tronie 😅 Niezbyt urokliwa ta Pani ale może...🤔 Możesz mieć rację albo Cesarz 1 Cytuj
Amandaa Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 3 minuty temu, Ismena napisał: Możesz mieć rację albo Cesarz No cesarz to chyba nie... ten różowy sweterek...to mało cesarskie 😁 , dlatego bardziej stawiam, że to może być cesarzowa 3 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 Przed chwilą, Amandaa napisał: Bo cesarz to chyba nie... ten różowy sweterek...to mało cesarskie 😁 , dlatego bardziej stawiam, że to może być cesarzowa Kiedyś gdzieś wyczytałam, że różowy podkreśla męskość, więc... może Cesarz też o tym czytał 3 Cytuj
Amandaa Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 Przed chwilą, Ismena napisał: Kiedyś gdzieś wyczytałam, że różowy podkreśla męskość, więc... może Cesarz też o tym czytał Kto wie... może 😉 2 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 55 minut temu, Ismena napisał: Kiedyś gdzieś wyczytałam, że różowy podkreśla męskość, więc... może Cesarz też o tym czytał padłam ale podkreśla męskość tę w przenośni czy dosłownie ? 1 Cytuj
Ismena Napisano Styczeń 3, 2020 Napisano Styczeń 3, 2020 9 minut temu, Luna napisał: padłam ale podkreśla męskość tę w przenośni czy dosłownie ? Tego chyba nie doczytałam Ale znalazłam takie coś: Dobrze ubrany mężczyzna wie, że umiejętnie dobrany różowy akcent w stylizacji podkreśla jego męskość oraz wyczucie stylu. Wystająca z nogawki różowa skarpetka symbolizuje gentlemanów z poczuciem humoru, umiejętnie posługujących się wyrafinowaną ironią i sarkazmem. Krawat jedwabny w odcieniu fuksji, to doskonały dowód na to, że róż w takich detalach podkreśla męskość każdego mężczyzny. 1 1 Cytuj
Essa Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 Wyobrażacie sobie Wiedźmina w kaszmirowym różowym sweterku i skarpetce w odcieniu fuksji wydzierającej z lakierków? 3 Cytuj
Luna Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 33 minuty temu, Essa napisał: Wyobrażacie sobie Wiedźmina w kaszmirowym różowym sweterku i skarpetce w odcieniu fuksji wydzierającej z lakierków? smok ulegnie samounicestwieniu bo padnie ze smiechu choć dodam, ze jak u kobiet mnie róż wyjątkowo drażni tak jakaś koszulka u mężczyzn nie budzi mojego wstrętu. 1 Cytuj
SowAna Napisano Styczeń 4, 2020 Napisano Styczeń 4, 2020 podpowiadam, co widać na obrazku: zamknięte przejście w jakimś kierunku, a właściwie iluzja zamknięcia..... 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.