Margita Napisano Sierpień 2, 2017 Autor Napisano Sierpień 2, 2017 Zatem moja zagadka, co to za karta? Cytuj
Ivi Napisano Sierpień 3, 2017 Napisano Sierpień 3, 2017 Jeszcze przyszedł mi do głowy AS DENAROW -Też się święci . Na obrazku jest tylko jeden punkt świecący więc dlatego stawiam na Asa i ten start szansa na coś nowego,początek. Cytuj
Margita Napisano Sierpień 3, 2017 Autor Napisano Sierpień 3, 2017 Niestety nie, podpowiem, że chodzi o nadzieję na nowy start Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 3, 2017 Napisano Sierpień 3, 2017 słońce to też GWIAZDA i karta nadziei Cytuj
Margita Napisano Sierpień 3, 2017 Autor Napisano Sierpień 3, 2017 słońce to też GWIAZDA i karta nadziei Ale jak pisalam, to nie Słońce as buław może? -początek czegoś Nie... Ok. chodziło mi o kartę Gwiazdy, która w/g mnie daje nowe szanse, nadzieję na nowy start i nowe pomysłyh. Zostawienie wszystkiego za sobą i wyruszenie do przodu zaczynająć od początku. Zatem teraz ktoś niech zadaje zagadkę Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 4, 2017 Napisano Sierpień 4, 2017 Margito ja napisałam że słońce to inaczej Gwiazda, zresztą najbliższa naszej Ziemi i taka była moja odpowiedź. Przepraszam za niefortunną odpowiedź ale 5 minut przerwy w pracy nie jest najlepszym sposobem na udzielanioe odpowiedzi w moich ulubionych zagadkach. Mam nauczke , prosze osobę chętną o zadanie kolejnej zagadki. Cytuj
Margita Napisano Sierpień 4, 2017 Autor Napisano Sierpień 4, 2017 Nie nie, teraz w takim razie Ty Tatiano dajesz zagadkę, nie zrozumiałyśmy się Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 4, 2017 Napisano Sierpień 4, 2017 w takim razie to moja karta, zapraszam do zabawy Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 Nie to nie te karty. Ta kobieta jest niezdecydowana w co się ubrać Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 Tefigi napisał: 2 monet? Brawo to ta karta Cytuj
Margita Napisano Sierpień 5, 2017 Autor Napisano Sierpień 5, 2017 Nie to nie te karty. Ta kobieta jest niezdecydowana w co się ubrać Rozumiem, choć w karcie Kochanków też dokonujesz wyboru Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 5, 2017 Napisano Sierpień 5, 2017 Margita napisał: Tatianaa napisał: Nie to nie te karty. Ta kobieta jest niezdecydowana w co się ubrać Rozumiem, choć w karcie Kochanków też dokonujesz wyboru Masz racje Margito, gdyby ta pani miała dokonać wyboru z tych dwóch bluzek pasowała by karta kochankowie. Zwróć jednak uwagę, że za sobą ma otwartą a nie zamkniętą szafę. Nawet jak dokona wyboru z tych dwóch bluzek to nie ma pewności czy z tej szfy nie wyciągnie trzeciej. I wróci do punktu wyjścia. Jeden krok w przód dwa do tyłu. Dlatego 2 monet a nie kochankowie. ha ha ha ja tak mam w sklepie jak kupuję ciuchy Margito miłego weekendu życzę Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 Nie to nie ta karta, Mała podpowiedź, popłynęłam balonem, gdzieś niewiadomo gdzie..... Cytuj
joanna71 Napisano Sierpień 6, 2017 Napisano Sierpień 6, 2017 Może Świat - jako podróż bardzo daleka Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.