Tefigi Napisano Sierpień 7, 2017 Napisano Sierpień 7, 2017 Też nie, arkana małe, tam należy szukać. Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 8, 2017 Napisano Sierpień 8, 2017 Podpowiedź Na niektórych kartach na karcie jest narysowany latający statek i mężczyzna/kobieta która patrzy w dal. Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 9, 2017 Napisano Sierpień 9, 2017 Tak 3 buław, Vivre była pierwsza, więc to ona teraz dodaje zagadkę. Gratulacje Ivo dla Ciebie też brawo Cytuj
Ivi Napisano Sierpień 10, 2017 Napisano Sierpień 10, 2017 Ciężki obrazek do zinterpretoania karty . skojarzyło mi się z 7 kielichow lub 6 Kielichow:P ale stawiam najbardziej na 7 Kielichow. Mam wrażenie że ta osoba sobie lezaca marzy ... Cytuj
Vivre Napisano Sierpień 12, 2017 Napisano Sierpień 12, 2017 Tak! To 8 kielichów - woda i osiem kobiet na obrazie. Jedna kobieta izoluje się, zasypia, nie chce brać udziału w zabawie. Cytuj
Anika Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Z tymi statkami to skojarzyła mi się karta 3 buław, ale coś mi się wydaję, że o nią nie chodzi. Więc obstawiam na 6 kielichów Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 17, 2017 Napisano Sierpień 17, 2017 Droga Tefigi, po kliknięciu na to zdjęcie wyświetla się odpowiedź As mieczy. Czy jesteś pewna , że potrafisz wytłumaczyć co autor miał na myśli ? Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 18, 2017 Napisano Sierpień 18, 2017 Droga Tefigi, po kliknięciu na to zdjęcie wyświetla się odpowiedź As mieczy. Czy jesteś pewna , że potrafisz wytłumaczyć co autor miał na myśli ? O jaka spryciula Jedna z interpretacji karty, z których się uczyłam, nadal ucze As Mieczy - "coś" zostaje zapoczątkowane, najczęściej w naszej głowie dopiero.. pojawia się myśl, może nas np. obudzić w środku nocy, albo to "przebłysk" pomysłu w ciągu dnia.. często ulotna jak mgiełka.. Jak dobra wróżka/elfik na karcie, zsyła nam inspirację a co my z tym zrobimy, to od nas tylko zależy.. karta sugeruje, że należy się czasem wsłuchać w siebie, albo wsłuchać w swoje sny.. czyli dotrzeć do swojej nieświadomości poprzez uświadomienie sobie czegoś.. bardzo możliwe, że te najbardziej "genialne" myśli są ulotne jak sny.. pojawiają się równie szybko jak znikają.. Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 18, 2017 Napisano Sierpień 18, 2017 Rozumiem Tefigi, tylko nie o to chodzi w tych ćwiczeniach. Nie chce interpretować karty , która ma już gotowy opis. Chciałabym zobaczyć Twój punkt widzenia tej karty, jak Ty ją czujesz. Proszę pokaż mi obrazek asa mieczy Twojego autorstwa. Pozdrawiam Tatianaa Cytuj
Tatianaa Napisano Sierpień 18, 2017 Napisano Sierpień 18, 2017 Pamiętacie taką bajkę Pomysłowy Dobromir? Dla mnie jest to przykład karty Asa mieczy Dawaj Tefigi teraz Twoja kolej na Asa mieczy Cytuj
Tefigi Napisano Sierpień 18, 2017 Napisano Sierpień 18, 2017 Tatiana chodziło mi o to, że as mieczy może symbolizować pomysł który rodzi nam się w głowie, czasami musimy z czymś się przespać albo właśnie może nam się coś przyśnić wartego uwagi i zastanowienia się, że warto słuchać podświadomości, intuicji. Kobieta na zdjęciu śni o podróży statkiem, rejsie w nieznane. Moze to symbolizować jej ukryte marzenia..... Cytuj
Margita Napisano Wrzesień 24, 2017 Autor Napisano Wrzesień 24, 2017 Ok. Widzę temat zatrzymał się Kochane proszę o chwilkę uwagi, jaka to karta, co wam to przypomina? Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.