Skocz do zawartości

Ryby

tomek1978

Polecane posty

Napisano

Ostatniej nocy miałem sen który dotyczył łowienia ryb. Śniło mi się że byłem nad zbiornikiem wodnym i łowiłem duże ryby na wędkę. Złowiłem ich dość sporo i z niektórymi musiałem zażarcie walczyć aby wyciągnąć na brzeg. Osobiście nie pasjonuję się wędkarstwem. Jak byście to zinterpretowali?

Napisano

Jakie masz odczucia co do tego snu? i w ogóle z czym tobie kojarzy się symbol ryby? Ja mam dwa znaczenia, pierwsze ryba, głęboko osadzona w chrześcijaństwie, a drugie to znaczenie zaczerpnięte z kart Lenormand. Cóż, tutaj wydaje mi się, że bardziej to drugie znaczenie będzie pasować. Jeżeli prowadzisz własną działalność albo w pracy jesteś kimś ważnym, to sen może oznaczać negocjacje, rozmowy, poszukiwanie wspólników. Jak widać złowiłeś ryby, z częścią poszło bardzo łatwo, czyli zapewne negocjacje będą udane, zyskasz to co sobie zamierzyłeś. Będzie to mieć także odniesienie w sferze finansowej, która się poprawi. Ale z częścią ryb już nie było tak łatwo, musiałeś włożyć w ich wyciągniecie mnóstwo sił. Tak więc i tutaj można przypuszczać, że niektóre rozmowy nie będą przebiegać tak jak Ty tego oczekujesz, mogą pojawić się jakieś nieprzewidziane problemy, mogą się w to wmieszać inne osoby i swoim działaniem utrudnić finalizacje rozmów. Natomiast jeżeli nie wykonujesz takiej pracy, jak określiłam powyżej, to sen może odnosić się po prostu do sfery finansowej, pożyczek, długów, wydatków.

• 5 weeks later...
Napisano

Nie jestem na działalności pracuję w mundurze. Także raczej sen może nawiązywać do spraw finansowych. Chcę starać się o odszkodowanie od zakładu budżetowego za poprowadzenie wodociągu przez moją działkę i ten sen może do tego nawiązywać.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...