Skocz do zawartości

7/16/52-34 w 2pz

Polecane posty

Napisano

Witam :)

Od września "wchodzę " w II PZ, o energi liczby 7 ( w tym ferelnej podliczby 16) i 9 rok osobisty ( 8 numerologiczny). W związku z powyższym, zastanawiam na jakie trudności muszę się przygotować. Aktualnie jedynym stabilnym aspektem w moim życiu jest praca- i finanse. Jako typowa 8 z dnia i z roku, bardzo dbam o finanse i stale walczę o wyższe.

Niestety, życie osobiste mam tylko z nazwy- od wielu lat w kwestii uczuciowej pustynia, samotność,cieżka sytuacja w rodzinie która spowodowała izolacje. Z drogi jestem 7, z paskudna 26.

Obawiam się nowego roku osobistego i punktu zwrotnego w który niebawem wejdę- czy jest na forum ktoś kto "przeszedł" 7/16 w II pz i może coś na ten temat powiedzieć? Byłabym wdzięczna :)

dziękuje :)

Napisano

[...]

Moc zachęcam do przywitania się z nami (mamy taki dział), przejrzenia forum i może do chociaż małej aktywności w interesujących Ciebie tematach? Zapewne wtedy, szybciej uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie ;)

Napisano

Witaj, ja jestem 7/16 z dnia urodzenia i cykl produkcyjny też mam pod tymi liczbami. Ogólnie 7/16 to karma miłości i rodziny, nie jest lekko w tej sferze życia.

O tej liczbie przeczytasz tutaj

https://kartylosu.pl/viewtopic.php?f=98&t=2721

na forum w dziale Numerologia/ charakterystyka liczb znajdziesz dużo ciekawych informacji na ten temat.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Napisano

Od września "wchodzę " w II PZ, o energi liczby 7 ( w tym ferelnej podliczby 16) i 9 rok osobisty ( 8 numerologiczny). W związku z powyższym, zastanawiam na jakie trudności muszę się przygotować. Aktualnie jedynym stabilnym aspektem w moim życiu jest praca- i finanse. Jako typowa 8 z dnia i z roku, bardzo dbam o finanse i stale walczę o wyższe.

Niestety, życie osobiste mam tylko z nazwy- od wielu lat w kwestii uczuciowej pustynia, samotność,cieżka sytuacja w rodzinie która spowodowała izolacje. Z drogi jestem 7, z paskudna 26.

Obawiam się nowego roku osobistego i punktu zwrotnego w który niebawem wejdę- czy jest na forum ktoś kto "przeszedł" 7/16 w II pz i może coś na ten temat powiedzieć? Byłabym wdzięczna :)

dziękuje :)

Jeśli nie jest za późno

16/7. Drugi cykl żniw y liczba ta jest pierwszą wyliczona z miesiąca i dnia urodzenia tak się domyślam.

Nie mam pełnej daty urodzenia podałaś Conrada że jesteś 8 z jakiej liczby?

Dla mnie nie ma znaczenia jaka jesteś liczba. Cykl oznacza 7 ta liczba oznacza że jeśli pojawi się zwiazek nie traktuj go jak zwiazek do końca życia. Jeśli wejdziesz w związek i będzie on trwały to

1.ten zwiazek daje wnioski na dalsze związki z mężczyznami które pr, ed tobą

2 . I nie wychodzi za mąż w okresie 7

3za mąż zawsze można wyjść jak pozbędziesz się wibracji 7

To tyle policz drogę życia rok osobisty

Życzę jak najmniej wyzwań w trzech cyklach 7,5,9

Pozdrawiam serdecznie Batyam :)

Napisano

16 jako liczba dla 8 nie jest zła

Uwierz mi.

Co innego 7 jako cykl życiowy.

Każdy człowiek ma swoje cele sama powiedziałaś że dbasz o karierę super ósemko.

Ale liczba 26 też daje ci duuuzym informacji co robić.

Popatrz też na wyzwania w czarnych szczytach bo je masz i poszukaj w sobie odpowiedzi.

Analizuje najpierw podliczby każda z nich ma przekaz.

Jeszcze raz pozdrawiam

Batyam ;*

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...