moc Napisano Lipiec 5, 2017 Napisano Lipiec 5, 2017 Witam Od września "wchodzę " w II PZ, o energi liczby 7 ( w tym ferelnej podliczby 16) i 9 rok osobisty ( 8 numerologiczny). W związku z powyższym, zastanawiam na jakie trudności muszę się przygotować. Aktualnie jedynym stabilnym aspektem w moim życiu jest praca- i finanse. Jako typowa 8 z dnia i z roku, bardzo dbam o finanse i stale walczę o wyższe. Niestety, życie osobiste mam tylko z nazwy- od wielu lat w kwestii uczuciowej pustynia, samotność,cieżka sytuacja w rodzinie która spowodowała izolacje. Z drogi jestem 7, z paskudna 26. Obawiam się nowego roku osobistego i punktu zwrotnego w który niebawem wejdę- czy jest na forum ktoś kto "przeszedł" 7/16 w II pz i może coś na ten temat powiedzieć? Byłabym wdzięczna dziękuje Cytuj
Ismena Napisano Lipiec 5, 2017 Napisano Lipiec 5, 2017 Witam [...] Moc zachęcam do przywitania się z nami (mamy taki dział), przejrzenia forum i może do chociaż małej aktywności w interesujących Ciebie tematach? Zapewne wtedy, szybciej uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie Cytuj
Tefigi Napisano Lipiec 6, 2017 Napisano Lipiec 6, 2017 Witaj, ja jestem 7/16 z dnia urodzenia i cykl produkcyjny też mam pod tymi liczbami. Ogólnie 7/16 to karma miłości i rodziny, nie jest lekko w tej sferze życia. O tej liczbie przeczytasz tutaj https://kartylosu.pl/viewtopic.php?f=98&t=2721 na forum w dziale Numerologia/ charakterystyka liczb znajdziesz dużo ciekawych informacji na ten temat. Pozdrawiam Cytuj
Batyam Napisano Grudzień 3, 2017 Napisano Grudzień 3, 2017 Witam Od września "wchodzę " w II PZ, o energi liczby 7 ( w tym ferelnej podliczby 16) i 9 rok osobisty ( 8 numerologiczny). W związku z powyższym, zastanawiam na jakie trudności muszę się przygotować. Aktualnie jedynym stabilnym aspektem w moim życiu jest praca- i finanse. Jako typowa 8 z dnia i z roku, bardzo dbam o finanse i stale walczę o wyższe. Niestety, życie osobiste mam tylko z nazwy- od wielu lat w kwestii uczuciowej pustynia, samotność,cieżka sytuacja w rodzinie która spowodowała izolacje. Z drogi jestem 7, z paskudna 26. Obawiam się nowego roku osobistego i punktu zwrotnego w który niebawem wejdę- czy jest na forum ktoś kto "przeszedł" 7/16 w II pz i może coś na ten temat powiedzieć? Byłabym wdzięczna dziękuje Jeśli nie jest za późno 16/7. Drugi cykl żniw y liczba ta jest pierwszą wyliczona z miesiąca i dnia urodzenia tak się domyślam. Nie mam pełnej daty urodzenia podałaś Conrada że jesteś 8 z jakiej liczby? Dla mnie nie ma znaczenia jaka jesteś liczba. Cykl oznacza 7 ta liczba oznacza że jeśli pojawi się zwiazek nie traktuj go jak zwiazek do końca życia. Jeśli wejdziesz w związek i będzie on trwały to 1.ten zwiazek daje wnioski na dalsze związki z mężczyznami które pr, ed tobą 2 . I nie wychodzi za mąż w okresie 7 3za mąż zawsze można wyjść jak pozbędziesz się wibracji 7 To tyle policz drogę życia rok osobisty Życzę jak najmniej wyzwań w trzech cyklach 7,5,9 Pozdrawiam serdecznie Batyam Cytuj
Batyam Napisano Grudzień 3, 2017 Napisano Grudzień 3, 2017 16 jako liczba dla 8 nie jest zła Uwierz mi. Co innego 7 jako cykl życiowy. Każdy człowiek ma swoje cele sama powiedziałaś że dbasz o karierę super ósemko. Ale liczba 26 też daje ci duuuzym informacji co robić. Popatrz też na wyzwania w czarnych szczytach bo je masz i poszukaj w sobie odpowiedzi. Analizuje najpierw podliczby każda z nich ma przekaz. Jeszcze raz pozdrawiam Batyam Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.