Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Śniło mi się dzisiaj że wypadły i 4 zeby z przodu na dole, poszłam do dentysty ale ona zajęła się leczeniem zęba dalszego, jakiejś 6 czy ,7. Wypadające zęby to chyba jakieś kłopoty?

Pomożecie?

Napisano

U mnie zawsze to znacza chorobę lub śmierc kogos z rodziny.Nigdy nie zapomne kiedy przed choroba i smiercia taty miałam prawie tak realne sny ,ze wypadaja mi wszystkie zęby , ze po obudzeniu biegłam sprawdzac, czy je jeszcze mam.Oczywiscie nie musi to samo oznaczac u ciebie ale ten sen raczej nie wrozy nic dobrego.Przynajmniej u mnie.

Napisano

Ojcu mojemu kolegi kiedys, gdy śniły mu się wypadajace zęby zle to wróżyło. Jednak kilka miesięcy temu, gdy mial okropne sny z wypadajacymi i zakrwawionymi zębami nic zlego się nie stało ;) nie ma co sie martwić na zapas

Napisano

No właśnie trochę się jakoś dziwnie wewnętrznie czuję po tym śnie, od razu przypomniało mi się że w styczniu byłam u wróżki i powiedziała mi o śmierci starszego mężczyzny z mojej rodziny, ostatnio stawiałam sobie karty ogólny rozkład i tam też pojawił się spadek. Nie mam w rodzinie za dużo starszych mężczyzn a takich gdzie w grę moglby wchodzić spadek to tylko jednego. Mam nadzieję że to jednak nic nie znaczący sen.

Napisano

A nawet jeśli, to kwestia zrozumienia, że każdy z nas ma swoje do przeżycia, każdy ma inną ścieżkę i widocznie tak ma byc ;) choć to nigdy łatwe w zrozumieniu nie bedzie

Napisano
Tefigi zajrzyj tutaj, również jest o wypadających zębach viewtopic.php?f=247&t=3442

Dziękuję Mariko, wiele mi te wpisy wyjasnily <kwiatek><buziak>

Patrząc na Twój sen przez ten pryzmat (urwany kontakt), to może stracisz z kimś kontakt, ktoś odejdzie z Twojego życia, ktoś kogo o to nie podejrzewasz. Dentystka leczyła inne zęby, więc może prędzej spodziewałabyś się, że ktoś inny odejdzie, z kim nie jesteś w bliskiej relacji (jako 6,7 ząb). Te pierwsze zęby, mogą wskazywać na bliskie relacje.

Napisano

Czas pokaże o kogo, o co chodzi. Jestem w trakcie rozwodu ale tutaj to raczej spodziewam się "zmiany" urwania kontaktów.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...