Tefigi Napisano Lipiec 13, 2017 Napisano Lipiec 13, 2017 Zadałam kartom pytanie czy ......dany miesiąc znajdę w ciążę? Sierpień - dama trefl - nie Wrzesień - 9 pik - ciąży nie ma Październik - walet kier - ciąża (?) Co o tym sadzicie? Cytuj
Marika Napisano Lipiec 16, 2017 Napisano Lipiec 16, 2017 Według mnie, nie. Tego waleta kier odczytałabym jako pragnienia, duże nadzieje, ale nie ciążę. Chyba, że uprzesz się i mimo wszystko, będziesz robić wszystko, aby jednak w ciążę zajść. Jeżeli tak, to i nawet w sierpniu możesz zajść, czy we wrześniu. Bez względu na to, co pokazały karty. Cytuj
szirina Napisano Styczeń 24, 2019 Napisano Styczeń 24, 2019 ja zadałam kartą pytanie tak/nie "czy zajdę kiedyś w ciąże z mężem " wyszła Dama Karo. Interpretuję że tak. mam nadzieję że to słuszna interpretacja Cytuj
Ismena Napisano Marzec 9, 2019 Napisano Marzec 9, 2019 Dnia 24.01.2019 o 08:53, szirina napisał: ja zadałam kartą pytanie tak/nie "czy zajdę kiedyś w ciąże z mężem " wyszła Dama Karo. Interpretuję że tak. mam nadzieję że to słuszna interpretacja Tak, słuszna. Dama Karo to także kata nadziei 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.