Moni Napisano Wrzesień 23, 2021 Napisano Wrzesień 23, 2021 Witajcie przychodzę do Was z prośbą o spojrzenie na mój rozkład dot. pracy chciałabym zmienić pracę na bardziej stabilniejszą, pojawiła się pewna szansa u super pracodawcy dlatego zapytałam karty "czy uda mi się zdobyć tą pracę i czy będę tam pracować?" Wylosowałam: 4 BUŁAW - 4 MONET - SĄD OSTATECZNY W moim odczuciu na pierwszy rzut oka to dobra wróżba ale mogę być nieobiektywna bo bardzo mi zależy ;) 4 buław to dla mnie świętowanie (mam nadzieje sukcesu), moje podjęte działania przyniosą dobry rezultat z którego będę zadowolona. Gdzieś przeczytałam, że może to być oferta pracy 4 monet - tu mam delikatny problem (???) bo z jednej strony pokazuje stałą pracę (obecna jest bardzo niestała-raz mam zlecenia a raz nie a ta o która bym się starała zapewni mi stabilizację) ale z drugiej strony to też niechęć do zmian i sama już nie wiem ...??? Sąd to już na pewno zmiany, w dodatku zmiany na lepsze - takie które są dla mnie dobre. Zatem w kontekście pracy będzie to zmiana pracy na lepszą, nowa praca ...... Jak myślicie ? To rzeczywiście dobra wróżba jak czuję ??? Będę wdzięczna za wasze sugestie Cytuj
LauraSeven Napisano Wrzesień 28, 2021 Napisano Wrzesień 28, 2021 witaj, dylemat czy 4 monet przedstawia tego co ma dać czy tego co chce dostać... wszystko zależy od Twojej sytuacji bo owszem 4 monet to ktoś kto nie lubi lub boi się zmian czy też nie chce się niczym dzielić ale to wynika z konkretnych potrzeb czyli np potrzeby stabilizacji i bezpieczeństwa finansowego. W tym rozkładzie może pokazywać właśnie Twoje pragnienia - sama o tym piszesz, prawda ? Przy pozostałych kartach moim zdaniem to całkiem fajna wróżba. Sąd to nowa szansa, zaczynanie od nowa, rozpoczęcie nowego rozdziału w życiu (czasami nazywana jest przecież Zmartwychwstanie) Ja w Twoim rozkładzie widzę ważne zmiany, oby tak było. Powodzenia ! 1 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.