Skocz do zawartości

Czy w snach możemy przewidywać sytuacje z życia innych?

Polecane posty

Napisano

Już drugi raz mialam sen dotyczacy bliskiego kolegi, drugi który dotyczy go i jakiejś dziewczyny. W obu przypadkach zły kontekst. Tym razem była sytuacja, że omamila go jakas dziewczyna, wykorzystała sytuacje,.ze byl pijany/lub nawet pod wplywem narkotykow bo nie wiedzial co się dzieje. Nawet tak jakby celowo go upila, bylo wiadomo, ze to generalnie jej sprawka. Wiedzialam to od niej, tak jakby mi się tlumaczyla, ale zachowywala sie jak niespelna rozumu, pokazala mi zdjecie jak się caluja i ja dzieki temu zdjeciu wiedziałam to co napisalam wyżej. Przed spotkaniem z nią on przyszedl do mnie ale byl bardzo zmartwiony, zmęczony, jednak nic o tym nie mówił.

Później byla albo kontynuacja snu albo drugi sen, nie mogę sobie przypomnieć. Pamiętam jak stałam przy schronisku górskim, widać bylo góry,.swiecilo slonce, obok byla hustawka na ktorej hustal się zamyslony chłopak, byl tyłem do mnie ale pierwsze moje skojarzenie bylo, ze to ten kolega, który śnił mi się wczesniej. Popatrzylam na niego chwile, po czym moj brat mnie zawolal i poszlismy na szlak.

Myślicie, ze jakieś ostrzeżenia dla niego moga sie pojawiać w moich snach? Fakt, jesteśmy blisko zwiazani a wiem, ze jego związek jest hmm wg mnie dziwny, nie ufa swojej dziewczynie, juz raz zerwali a on do tego podszedl kompletnie bez emocji, widac, ze jej nie kocha

• 4 weeks later...
Napisano

Dopiszę dla ciekawostki, że wyszlo na to, że on rozstal się ze swoją dziewczyną, tylko ze zaczęły sie pojawiać pewne problemy. Ona coś kręci i chyba ma coś nie halo do końca z psychiką. Także tak

• 3 weeks later...
Napisano

Dlaczego nie? Tak naprawdę, sny nadal stanowią wielką zagadkę. Znamy tylko ich niewielką część i na niej bazujemy, choćby sny prorocze, czy świadome sny. A co jest jeszcze, tego nie wiemy. Dzięki miejscom, gdzie można zamieścić swój sen, możemy poznać życie senne innych osób, zaobserwować coś nowego, dowiedzieć się o czymś ciekawym itd. Ciągle się uczymy. Dlatego moim zdaniem to o czym piszesz, jest jak najbardziej możliwe. Tym bardziej, jeżeli ludzie są ze sobą wyjątkowo związani.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...